Лидл ::39::

• 76 662
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Аз последният път като я пускаха безкабелната й се чудех и питах в темата, имаше добри отзиви. Само била малко голямка, ако това не ти пречи...(всъщност тази, която преди пускаха беше 2200W)

# 661
  • София
Моята е Тефал и сега погледнах - 1525W е. Значи тази е доста силна. Важното е и покритието на плочата какво е (аз за толквоа години се убедих в покритието на Тефалските ютии - страхотно е). Но на Лидълската цената е направо страхотна.

# 662
  • София
На филипс безкабелната е 2000W тази ако наистина е 2400 е добре, обикновено безкабелните обаче имат по-малка вместимост и по-слаба ударна пара...
За тефалските пък се начетох на доста негативни мнения и от тях се отказах, иначе точно на тяхната безкабелна налитах Simple Smile А цената на лидлските е повече от  прекрасна Simple Smile

# 663
  • Stuck in a moment
В електронния вариант на брошурата няма детски блузки, а в хартиената има...?
Според мен якенцата ще са отвън шушляк (това непромокаемо покритие е малко твърдичко) или материя подобна на шлифер и отдолу с тънка подплата. Не съм уцелвала умалени дрешки в Лидъл, даже последните, които купих бяха малко уголемени - клинове и роклички. Но все пак е до дете, някои са по-едри, други не толкова.  Peace

# 664
  • вече Пловдив
Миналото лято си купих по спешност ютията от Лидл, защото моята ми изгоря в ръцете. Грабнах първата и чак вкъщи видях, че 1 от щифтовете, където се закрепва кабела, е счупен. Подмених я и от тогава съм само с нея. Вкъщи гладя почти всичко и тази ютия ми е перфектна. Малко е по-голяма от тези, с които бях свикнала, но глади добре и, поне засега, нямам оплаквания.

# 665
  • Велико Търново
Имам ютията от първото и' пускане, от преди повече от 2 години. Много съм доволна, смених си прехвалената тефалска ютия с нея и съм много щастлива. Страшно ми е удобно, че не се съобразявам с кабел.

# 666
Какво означава без кабел ?

# 667
Каква е цената на ютията, къде я гледате, само в хартиена брошура ли? Rolling Eyes

# 668
  • вече Пловдив
39 лв. струва ютията. Без кабел означава, че може да се "откача" отзад една приставка, с която е свързан кабелът, и така за няколко минути си ползваш уреда без кабел. Удобно е за дрехи, които кабелът мачка...

# 669
  • Велико Търново
Аз лично я позлвам само без кабел, стойката си стои на масата за гладене, и доакто обърна дрехата или докато я сгъвам, след като е изгладена, ютията стои на стойката и се зарежда за следващата дреха.

# 670
Здравейте!

Имам въпрос за два артикула.
Първият са спрейовете за смазване, които бяха пуснали преди 2 седмици, а вторият са едни сиропи за кафе, с различен аромат. Постоянно налични ли са или ги пускат само по промоции?

# 671
а вторият са едни сиропи за кафе, с различен аромат. Постоянно налични ли са или ги пускат само по промоции?

Само на промоции

# 672
Милото днес е изкупил маслото от Лидл. На каста са му каза ли ,че дават само по 5 пакетчета, някъде да го пише това.

# 673
  • Sofia, Младост 3
И аз не виждам ютията в сайта им, явно е на хартиената брошура  Thinking

# 674
  • София
Милото днес е изкупил маслото от Лидл. На каста са му каза ли ,че дават само по 5 пакетчета, някъде да го пише това.
За всички промоционални хранителни стоки важи това условие. Обикновено го пише на табелата с цената. И е редно, защото някои се забравят - все едно се запасяват за другия живот. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт