Лидл ::39::

• 76 636
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • Stuck in a moment
Мен ме дразни това, че има един момент , в който на съдържанието почнаха да пишат само растителни мазнини (не говоря конкретно за Лидъл). Дали са растителни хидрогенирани или просто растителни не става ясно. Точно хидрогенираните са опасните и ми се иска да се пише конкретно видът мазнина в продукта.
(Естествено, прекаляването с всякакъв тип мазни неща е вредно)

Раличка, аз бих взела по - голям размер яке  Peace

Днес пак заредих портокали, чудесни са Simple Smile

# 706
Съгласна съм, Таня, сигурно донякъде си права...но хидрогенираните мазнини са опасни, така, че може би е по-удачно да се намали употребата като цяло на такива продукти, за сметка на качеството  Thinking Все пак, осъзнавам, че никоя не съм аз, за да съдя някой, но бас ловя, че  въпросните "бедни" хорица ходят с телефони от по над 300 лв. Всеки си определя приоритетите - аз имам най-обикновена Нокиа, но боклуци в хладилника ни рядко влизат. Отплеснах се, извинете  Embarassed   bouquet

Цитат на: l'etrangere
Раличка, аз бих взела по - голям размер яке  PeaceРаличка, аз бих взела по - голям размер яке  Peace
Да, и аз към него клоня - поне за есента ще е перфектно  Grinning

# 707
  • Русе
Влизам малко да ви се оплача.
Отидохме днес с ММ за картофи, естествено като съм с него не минаваме само с това, за което сме отишли Laughing
Понеже аз пълнех нещата в торбата, той плати и взе бележката, нямах възможност да я прегледам още в магазина, а чак като стигнахме до колата. И какво да видя - картофите, които взех ми бяха маркирани за 2 кг. на цена от 2,29 лв. за брой. Погледнах да не би да съм объркала и да съм взела някакви други картофи, не, по 1,5 кг. си бяха торбичките. Върнах се с бележката в магазина и отидох при същата касиерка. Тя започна да спори, че картофите били в торбички по 2 кг. Излязох от магазина и се върнах с двете торбички картофи. Ами, тя като ги видяла и си помислила, че са от 2 кг. и за това такива ги маркирала. Питам аз - защо е този баркод на опаковката след като ръчно с код се въвежда стоката? Сторнира ги и ми върна разликата от 2,60 лв., но ако не бях си проверила бележката Close

# 708
Вики,казах ти да не плащаш на тази каса Stop там в инаги ги хващаш в нарушение!
Отзиви за картофените кюфтета? Някой има ли впечатления ?

# 709
  • Stuck in a moment
Отзиви за картофените кюфтета? Някой има ли впечатления ?

И аз питах за тях, обаче нямаше информация, така че смятам да купя направо Simple Smile Само дано няма нещо пикантно в тях.

Преди помня, че имаше оплаквания за счупени яйца - струва ми се, че напоследък няма такива, поне аз не съм попадала.

# 710
 Аз мисля,че тези картофени кюфтета за пръв път ги пускат  Thinking

# 711
И на мен вчера ми такусваха намалени мъфини на нормална цена, ама закъснявах за детето и не ми се спореше
Но в Лидл за пръв път ми се случва  Sad

# 712
  • Русе

Не беше на същата  Laughing Онази беше първа каса, а тази беше шеста или седма Wink
То и на мен до тази година не ми се беше случвало, но вече трети път ме лъжат за 2 месеца.

# 713
Пазаруване с повишено внимание !
Масло и в момента има .

# 714
  • София
Винаги преглеждам бележката след касите. Не ми се е случвало в Лидл да не ми маркират 30-50% процентното намаление все още...
По този повод, имам следната случка от друг магазин. Взех си картофи, дадох ги на служителката да ги измери и да им лепне бележка (там практиката е такава), минах си през касата. Сметката ми се стори малко височка, но бързах, бях се натоварила. Прибрах се, погледнах бележката - картофите маркирани като фъстъци, на цена от 9лв. за кг.?! Върнах се с бележката в магазина, касиерката вика: ама то ние не продаваме фъстъци! Донесете картофите. Пак до нас, пак до магазина - върнаха ми парите, и дори едно 'извинете' не казаха, ами ми се скараха. А за какво ме разкарваха, като си пише на бележката количеството картофи, не ми е ясно.... #Cussing out
Вчера си взех грозде намалено, хубаво беше.

# 715
  • оттам, откъдето започва България
Днес си купихме от пикантните печени хрупкави фъстъци в апетитна панировка. Харесаха ни, но не са за хора, които не обичат лютиво. Ако утре има пак бихме купили, но задължително трябва и beer3

# 716
За който пита за Картофените кюфтета - ЗА първи път ги пускат, така че менение неможем да споделим  Peace
Със сигурност можете да си направите истински вкусни картофени кюфтета, опередлено тези ще бъдат като с картофено пюре вътре!
Но кой както си реши! Peace
 За детските якенца, ще си бъдат по размер отделно например 86; 92; 98 и т.н, само блузките и клинчетата са им междинни номера 86-92!
Поне това видях аз от брошурата,а и винаги така са били якенца и дънки Peace
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-C48FC602-5C16476A/www_lidl_bg/hs. … etail&id=3813
Дано да сте ме разбрали!
Иначе при нас в Козлодуй днес имаше много и масло и кашкавал, взех си само масло 2 п, и ние не използваме Маргарин!
На мен също ми се е случвало да ми маркират Неща,които са намалени на редовна цена и винаги са ми връщали пари,така че внимавайте  и следете какво ви маркират!

# 717
Много ми хареса светло синьото якенце. Надявам се и на живо да е така красиво и качествено.

# 718
  • Stuck in a moment
Чак сега обърнах внимание, че шарените клинчета са за малките, а за големите ще са дюс.

# 719
Преди една седмица на мъжа ми също не са му маркирали отстъпката от 30% за някакъв салам. Чак в нас си прегледа бележката, след няколко дни отиде в същия магазин ,но не му върнаха парите.Трябвало веднага.  Е ,да де,ама на нас този магазин ни е далече. Друг път беше ходил за някакъв инструмент ,който се оказало ,че бил вече изчерпан/ в 10 сутринта/. Имало още 4 мъже, които питали за него. Накрая отишъл в друг магазин и там от въпросния инструмент имало много.
Когато преди една седмица купувах дънки за децата, бяха доставили по 2 чифта от номер. Егати промоциите.

Общи условия

Активация на акаунт