Лидл ::39::

• 76 636
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Взех си само 1п масло, защото не ми трябват количества, но в Бургас имаше няколко кашончета по обед.
Харесахме Паелята и зеленчуците с масло /и двете неща са замразени/. Ягодите, които преди похвалих днес бяха безвкусни Confused Confused

# 691
  • София
Момичета, имате ли представа тези рибни пръчици от хубавите направени от филе ли са или са от смляно месо?

Имам и друг въпрос: преди 2-3 седмици имаше пуснати ъгломери за 50 лв. дали мога да намеря някъде от тях? За София става въпрос.

# 692
  • Варна
Като говорим за масло, видях, че има нов продукт за мазане, който  пише,че е за печене. 250 гр за 0.99 ст. Взех да пробвам за някой кекс или питка. Дано не оплеска нещата.

Сподели дали си доволна. Иначе го гледах, с растителни мазнини е. Пишеше, че е подходящ за готвене и печене. Сигурно е нещо като маргарин.

# 693
Момичета, имате ли представа тези рибни пръчици от хубавите направени от филе ли са или са от смляно месо?

Преди доста време купувахме от тях, понеже съм забравила опаковката как беше, но като гледам цената, трябва да са те. Имаше два вида, едните от 2лв и нещо, другите 3 лв и нещо, тези вторите бяха вкусни, по-евтините направо не си струваха. Peace

# 694
  • Пловдив
Като говорим за масло, видях, че има нов продукт за мазане, който  пише,че е за печене. 250 гр за 0.99 ст. Взех да пробвам за някой кекс или питка. Дано не оплеска нещата.

Сподели дали си доволна. Иначе го гледах, с растителни мазнини е. Пишеше, че е подходящ за готвене и печене. Сигурно е нещо като маргарин.

Аз го пробвах,супер си е !

# 695
  • София
Ограниченията за бройките ги има от много време. След като откриха Лидл Резбарска (в София) баща ми не го бяха пуснали, че взел една бройка повече. А че не се спазва това ограничение, не се спазва, пускат се 2-3-5 касови бележки.
Когато беше уикенда с кексовете с поръска, в самия магазин бяха сложили табелка - до 3 бр. на клиент.
Аз пазарувам за нас и за още 2 семейства, които нямат достъп до Лидл (при тях няма)...
Днес ходих да купя масло следобяд и отговора на служителката беше "Гарантирам, че масло няма".

# 696
  • София
Аз не се презапасявам с масло, но вкъщи се ползва много - и за директно хапване, и за готвене. Не ползвам маргарин. И за това като има изгодно, вземам по 3-4 пакетчета. А пък като наближава коелда и по повече  Mr. Green

# 697
  • оттам, откъдето започва България
Току-що се връщам от Лидл. Масло има сложено на няколко места, но срокът му е до 31.03.2014 г.

# 698
И аз не виждам ютията в сайта им, явно е на хартиената брошура  Thinking

има я в електронната брошура. На сайта ще се появи в понеделник, тъй като е на промоция от ч
етвъртъкot   e]         
  Какво ви е мнението за парната четка Ще може ли да замести ютията  newsm78

# 699
  • Варна
купих си масло, явно при ограничението от 5 бройки промоционалните стоки свършват по-бавно

и да похваля доматите от 1.99, вчера купих, днес пак ходих да взема - нямат кой знае какъв вкус, предвид сезона, но са месести, и вътре нямат жилки. напоследък все на жилести попадам и трябва да изрежа половиния домат отвътре, за да става за ядене  Rolling Eyes

# 700
Аз пък се напъхах е вдни дънки, чудих се, ма стават ми...
Взех и масло, пиле, бисквитки в боровинки и прочие неща, които нормално си взимам
Масло си имаше, но наистина до 5 броя на клиент. Ми добре са го направили, който иска- да влиза 5 пъти и да взима 5 пъти. Това не могат да забранят. Но нормалните хора си се съобразяват

# 701
Ограничението за до 5 броя на клиент е отдавна (още миналата пролет или лято имаше ограничение за захарта). Мисля, че е с цел да не злоупотребяват тези, които имат малки магазинчета.  Peace
И при нас имаше масло, взех. За дънките се чудих и не си взех, сега съжалявам. Но следващия път като отида ще си взема, ако не ми станат, нали ще ми върнат парите, няма да съм на загуба.  Laughing

# 702
Имаше ограничения, да, но не за всички артикули, които са на промоция, както този уикенд.

Иначе и аз смятам, че е редно човек да се съобразява с изискването за определена бройка. Все пак не може само да искаме, а като нещо не ни изнася да се сърдим.

ПП
Сега да не скочите. Не визирам никой конкретно.

# 703
Аз благодаря на всички, включили се с мнение за ютията и якенцето  Hug За якето се чудех, защото никога не съм сварвала  при каквито и да е дрешки нашият размер - 104-110. И последният път взех клинчета 98/104 и 110/116. А ми трябват точно по средата като размер  Grinning С якето ще е същото, предполагам  Confused
Относно въпросният "продукт" , който е 0.99 лв/250 г - простете, че ще съм малко крайна в позицията си, но - тези, които го купувате - считате ли, че е ОК за здравето ви  newsm78 Особено за децата - аз съзнателно не бих дала на детето си да яде нещо подобно, и затова и при нас маслото върви бързо.

# 704
  • Монтана
Относно въпросният "продукт" , който е 0.99 лв/250 г - простете, че ще съм малко крайна в позицията си, но - тези, които го купувате - считате ли, че е ОК за здравето ви  newsm78 Особено за децата - аз съзнателно не бих дала на детето си да яде нещо подобно, и затова и при нас маслото върви бързо.

Rallichka мисля си че някой го купуват заради цената. Знаеш ли в Монтана има страшно много семейства който работят и двамата на мин. заплата или дори работи само единия. Как да си позволят да купуват масло.

Вчера купих мариновани крилца с билки е хубави бяха.
При нас има намалени детски блузки и роклички от предишното зареждане.

Общи условия

Активация на акаунт