Лидл ::39::

• 76 648
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
И аз не виждам ютията в сайта им, явно е на хартиената брошура  Thinking

има я в електронната брошура. На сайта ще се появи в понеделник, тъй като е на промоция от четвъртък

# 676
Милото днес е изкупил маслото от Лидл. На каста са му каза ли ,че дават само по 5 пакетчета, някъде да го пише това.

Най-отдолу на снимката пише

# 677
  • Пловдив
Милото днес е изкупил маслото от Лидл. На каста са му каза ли ,че дават само по 5 пакетчета, някъде да го пише това.

В сайта им пише отдолу на промоцията " До 5бр на клиент,следващите се заплащат на редовна цена"  Peace Това и аз скоро го забелязах,може и да е нововъведение,а може и внимание да не съм обърнала  Peace
Инъче и аз си взех масълце и доста други неща напазарих. За съжаление не можах да намеря пижамите с Мики Маус...  Tired

# 678
  • София
Ютията я има в тази брошура http://issuu.com/lidlbg/docs/week_09?e=9356139/6800621

Няма ли някой вътрешен човек от лидл в темата, да каже дали скоро се очаква пак да пускат машинката за кисело мляко Simple Smile

# 679
  • София
Това ограничение май го има от скоро, преди Коледа ми купиха масло без пробем. Но днес на обяд в Надежда е нямало вече масло.

# 680
  • Русе
Ограничението е само, когато продукта е с намалена цена, иначе може да си купиш колкото си искаш.
На касовата бележка също го пише това до колко броя.
В Ловеч маслото беше със срок на годност 31.03. Взех от няколко кашона - всичкото беше еднакво. Купих си 2 бр. Утре ще накарам ММ да отидем за картофи, че са на 66 ст./кг, а не ми се мъкнеха днес  и ако има, може да си взема още 2 пк. масло

# 681
Аз днес си взех 6 пакетчета масло, на касата момичето ми хвана 4-те броя и обясни, че другите две ще ги хване на отделна бележка, тъй като се полагали по 5 бр. на клиент....проблем никакъв...

А иначе и аз се чудя на ютията - но къде ще я съхранявам с тази поставка newsm78

# 682
  • София
Ние си взехме сьомга днес, вкусна беше, но малко неприятно ме изненада, че от  едната страна беше с кожа и ЛЮСПИ Simple Smile

# 683
  • Велико Търново
И аз не мога да разбера какво е това презапасяване. Би било редно за мен, касиерките да го изпълняват и да не позволяват. 5 бр са си напълно достатъчни за едно домакинство.

# 684
Повече се дразня, когато промо стоките се изкупуват от търговци.
Все още действа системата "купи-препродай".Лидл не е стокова борса.

# 685
Лично аз масло ползвам много и то всеки ден....  не съм се запасявала...взех си колкото ми е нужно...

# 686
Лично аз масло ползвам много и то всеки ден....  не съм се запасявала...взех си колкото ми е нужно...
И при нас е така.Не се запасявам, но с 5 пак. от малките сме за никъде. Затова попитах, дали има ограничение ,не съм видяла на брошурата. При нас не доставят никакви брошури, всички вериги са ми далече и трябва специално да слизам до София на пазар. Затова пазарувам повече. Преди нова година пак имаше масло на промоция и нямаше такова нещо.

# 687
Като говорим за масло, видях, че има нов продукт за мазане, който  пише,че е за печене. 250 гр за 0.99 ст. Взех да пробвам за някой кекс или питка. Дано не оплеска нещата.

# 688
Като говорим за масло, видях, че има нов продукт за мазане, който  пише,че е за печене. 250 гр за 0.99 ст. Взех да пробвам за някой кекс или питка. Дано не оплеска нещата.
Какво пише като състав? Нашето семейство се храни основно в нас. Децата не ядат на стол, готвя по 2-3 пъти на ден. Маслото върви като " топъл хляб".

# 689
абе щом е продукт, то значи че не е масло....някаква имитация е...

Общи условия

Активация на акаунт