Лидл ::39::

• 76 690
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Някой в предишната тема писа, че кремовете за мазане на Пилос ще са намалени, но не разбрах кога- тази седмица или само събота и неделя?

Да, този уикенд са.

# 76
Да се похваля - имам два сутиена  Joy Страхотни са! Комплектите за в къщи също са много хубави, ама пусто, като нямам нужда  ooooh! Никаква сьомга не видях, та даже сега се сещам, че трябваше и това да гледам, но карай! Грабнах и кутия със сладолед на клечка! Взех и от препарата за почистване на килими и дамаски и даже мисля сега да го пробвам!

# 77
viki, може ли да споделиш за препарата за перални? За почистване ли е? Аз не го видях в брошурата.
Препарата за почистване на перални е на принципа на другите - с една част почистваш чекмеджето и уплътнението, а останалия изливаш в отделението и пускаш пералнята.

Благодаря!   bouquet  Значи е като този на dm (от него съм доволна), така че ще потърся и лидълския.  Peace

# 78
Да се похваля - имам два сутиена  Joy Страхотни са! Комплектите за в къщи също са много хубави, ама пусто, като нямам нужда  ooooh! Никаква сьомга не видях, та даже сега се сещам, че трябваше и това да гледам, но карай! Грабнах и кутия със сладолед на клечка! Взех и от препарата за почистване на килими и дамаски и даже мисля сега да го пробвам!

За пореден път-сьомгата е от петък.

# 79
Да се похваля - имам два сутиена  Joy Страхотни са! Комплектите за в къщи също са много хубави, ама пусто, като нямам нужда  ooooh! Никаква сьомга не видях, та даже сега се сещам, че трябваше и това да гледам, но карай! Грабнах и кутия със сладолед на клечка! Взех и от препарата за почистване на килими и дамаски и даже мисля сега да го пробвам!

О, благодаря, че ме накара да се замисля, че днес всъщност е четвъртък  ooooh! Ми аз си живея за петък!!! Пък кви сутиени в петък  Laughing

# 80
Добре де, да питам сьомгата на редовна цена в LIDL не е ли 5 и нещо? Като че ли не е кой знае каква промоцията или аз бъркам  Thinking

# 81
Сьомга на редовна цена сякаш не съм виждала и не знам има ли я постоянно. Мисля, че я пускат само отвреме-навреме на промоция и цената е безбожно ниска в сравнение с другите магазини. Също така едросмляната лютеница Chira и натуралният 74% шоколад Bellarom за около 1,50 са може би най-добрите предложения на тази цена от всички вериги. На децата много им харесваха и едни пикантни спагети, които пускаха само през Азиатската седмица, ама последните 2 пъти не са ги доставяли. Щях да пропусна и любимите ми меденки с шоколадова глазура във формата на сърца, миницелувките и бонбоните с ликьор Basini.Относно зехтина Primadonna Eкстра върджин вчера за първи път купих и не съм го пробвала, но забелязах, че още по пътя от студа беше хванал лека утайка. От това, което съм чела по форумите, истинският зехтин трябва да хване бяла утайка в хладилника и после да се избистри на топло. Между другото, от 7-8 марки зехтин, които съм пробвала, утайка хвана само Del Alma и един евтин неизвестен Costa d Espana от Кауфланд, другите си останаха бистри като сълза.

# 82
  • Бургас
И аз се отчитам със сиво спортно екипче. Изглежда удобно, номера си го уличих. Добре, че бях рано, защото имало и други луди ... Joy
От другата седмица си харесах туристическият панталон и туристическото яке...Ама май няма да ме огрее   Crossing Arms

# 83
  • София
На мен пък ми се свидят 30 лева за екип за вкъщи.  Mr. Green Надявам се довечера да мога да отскоча да видя бельото и клиновете, а и препаратите, ако са останали.  Hug

# 84
За почерпка стават и едни малки кръгли бисквитки, които са като котешко езиче и нямат 101 химии вътре Peace
О, тези кръгличките децата ги обожават. Вътре освен брашно, захар и яйца няма друго. Правя от тях десерт за големия със заквасена сметана.

# 85
Щом пише ново в lidl- значи досега не е имало сьомга- охладена. Има сьомга, но е от по 100 грама и  не е охладена. Така че досега не би трябвало да е имало охладена сьомга  200 гр. или бъркам?

Оф- и на мен не ми се дават 30 лв за домашен комплект, но пък изгледжа много мекичък Thinking

# 86
  • Варна

От другата седмица си харесах туристическият панталон и туристическото яке...Ама май няма да ме огрее   Crossing Arms

В сайта не видях, има ли друга брошура?

# 87
  • Бургас
Да, има нова брошура. От 13/02 туристически панталони, якета, обувки и други принадлежности.
А на мен екипа ми трябва, за да водя децата сутрин на училище, че по клин все още ме е срам  Embarassed, да мога да отскоча до магазина без да си обувам друг панталон и ей такива мързелинки  Mr. Green

# 88
  • Варна
Да, има нова брошура. От 13/02 туристически панталони, якета, обувки и други принадлежности.
А на мен екипа ми трябва, за да водя децата сутрин на училище, че по клин все още ме е срам  Embarassed, да мога да отскоча до магазина без да си обувам друг панталон и ей такива мързелинки  Mr. Green

Е, дай линк да разгледам, де.  Laughing

# 89
  • Бургас
Няма линк. Хартиена е брошурата Simple Smile
Ей сега ще я щракна и ще кача снимки Simple Smile
http://media.snimka.bg/s1/3152/032547887-big.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/3152/032547888-big.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/3152/032547889-big.jpg?r=0

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 13:09 от I r r a

Общи условия

Активация на акаунт