Лидл ::39::

• 76 636
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Днес обърнах внимание, че кашкавалът е станал 8,99 лв.

Като казахте бисквити с масло, днес купихне някакви такива, тип обикновени, но са 2 пакета,опаковани заедно и на съдържаниеот пише масло (няма отбелязани без хидрегенирани растителни мазнини), дали може да се вярва на това?

Не зная дали може да се вярва на това за растителните мазнини, обаче това са най-хубавите бисквити за бисквитена торта, които съм ползвала. И обикновенните, и пълнозърнестите.

# 61
  • София
Записче. Crazy

# 62
  • Русе
Тук има писано за таблетките. Пак повтарям, не знам дали са същия вид.
Знаех си, че имаше коментари за таблетки. Как беше в оня виц - "помниш, куче, помниш" Flutter Joy

# 63
Пяната за фурна е страхотна, но много бързо свършва в магазина обикновено.... По силна е от обезмаслителите, които съм ползвала.
Аз си взех дънки за бременни и за тази цена са много добри  Peace

А за утре съм хвърлила око на сутиените и клина.

# 64
  • Пловдив
Освен запис,благодарско и за новата тема!  bouquet
Мисля сутринта преди работа да ходя за клинове  Praynig дано да не се обърка нещо,няма да си го простя! Laughing От кога ги чакам тези клинове  ooooh!

# 65
  • София
Благодаря за новата тема.
Да попитам - препарата за почистване на перални как да се ползва за пералня с горно зареждне.
В упътването не пише нищо.

# 66
  • Бургас
Да кажа че от активната пяна за тоалетна и аз не съм доволна (никаква полза от нея, освен краткотрайния аромат), от таблетките, дето се пускат в тоалетната също - шупват, разтварят се, но няма ли търкане с четката, полза никаква. Еко-препаратът за тоалетна бива - няма неприятна миризма или натрапчива като на други препарати, почиства си, но пък и тоалетната ми е нова и няма кой знае какви предизвикателства пред него Laughing

За почерпка стават и едни малки кръгли бисквитки, които са като котешко езиче и нямат 101 химии вътре Peace

# 67
  • София
Може ли линк към тея дъски?
И да ми оставите препарати, че чак в петък мога да ида!  Laughing

# 68
  • В една слънчева къща...
Дъските: http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-3259321E-149AB46E/www_lidl_bg/hs. … etail&id=3156

Аз сьомгата я приготвям на пара. Дано да успея да взема.
ММ вчера купил от корите за баница. Правих с тях пържени банички. Наистина имат някакъв дъх на застояло  Sick

# 69
  • Варна
запис и аз в темата.
В понеделник си взех препарата за душ кабини и пяната за фурни. Доволна съм, с пяната напръскаш дори филтрите на аспиратора.  Peace

Нямам душ кабина, но използвам препарата за баня, ок е Peace

# 70
Сутpинта в магазина на бул.  Чеpни вpъх се беше изсипал целия пеpсонал на ДАНС.
Яки лелки се блъскаха за бельо като обезумели.

# 71
Някой в предишната тема писа, че кремовете за мазане на Пилос ще са намалени, но не разбрах кога- тази седмица или само събота и неделя?

# 72
  • Пловдив
  bouquet

Дано довечера успея да се добера до бельо и пижами... Rolling Eyes

# 73
  • София
Сутpинта в магазина на бул.  Чеpни вpъх се беше изсипал целия пеpсонал на ДАНС.
Яки лелки се блъскаха за бельо като обезумели.
hahahaИзвинявам се, но ми стана много смешно, направо си го представих. Ти как разбра, че са именно от там?

# 74
  • София
Дъските: http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-3259321E-149AB46E/www_lidl_bg/hs. … etail&id=3156

Аз сьомгата я приготвям на пара. Дано да успея да взема.
ММ вчера купил от корите за баница. Правих с тях пържени банички. Наистина имат някакъв дъх на застояло  Sick
Благодаря Simple Smile
Сьомга си купих веднъж и няма да повторя. Много гаден вкус. Позната сподели същите впечатления и каза, че от друг магазин купувала, била на почти същата цена, но много по-вкусна и хубава.

Общи условия

Активация на акаунт