Лидл ::39::

• 76 634
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Харесаха ли ви комплектите за почистване на прозорци? От предишни промоции бях взела някакъв, но се оказа голям боклук. Гумичката е мека и не може да почисти хубаво водата. Тази също не ми се видя много стабилна. Ползвал ли е някой вече?

# 46
Тези дни ще ползвам комплекта за почистване на прозорци и ще дам мнение.

За белината на таблетки за т. чиния, някой в старата тема беше писал, че е доволен  newsm78
Каква беше цената на тези, които се слагат в казанчето с вода?

# 47
  • Варна
момичета, да ви помоля за малко помощ  Praynig
другата седмица синът ми става на 2 години, в яслата за почерпка искат нещо пакетирано, но без шоколад, и ако може без крем...та сещате ли се какво бих могла да купя от лидл освен солети?

Бисквити с масло, хрупкави и вкусни. Не помня обаче дали бяха 15 или 20 в кутия. Със сигурност 2 кутии ще стигнат за една група.
благодаря  Hug

# 48
  • Sofia
Досега не се бях замисляла, че няма музика. Може би затова ми е толкова спокойно и приятно в магазина.
Peace Peace

# 49
Тук има писано за таблетките. Пак повтарям, не знам дали са същия вид.

# 50
  • София
Днес обърнах внимание, че кашкавалът е станал 8,99 лв.

Като казахте бисквити с масло, днес купихне някакви такива, тип обикновени, но са 2 пакета,опаковани заедно и на съдържаниеот пише масло (няма отбелязани без хидрегенирани растителни мазнини), дали може да се вярва на това?

Дъските за рязане са много хубави, миналата година взех на майка ми, но днес не ги видях.

# 51

Дъските за рязане са много хубави, миналата година взех на майка ми, но днес не ги видях.

Дъските са от утре.

# 52
ММ е много доволен от планките които намалиха. Сега остава и да ги оползотвори. Laughing

# 53
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Похвалвам препарата за фурни  Hug
активната пяна за тоалетна - аз не съм доволна, нищо не прави, оставям я за много/малко време, мръсотията не пада, даже и с търкане после.

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 19:13 от valnuvashta

# 54
И аз купих пяната за фурна, но сякаш не прочетох в упътването дали пише в загряна или студена фурна да се впръска  newsm78

# 55
  • Сливен
студена да е фурната

# 56
  • Пловдив
Ми тя сьомгата и в метро има няма е на такава цена.  Thinking

# 57
да не ви изтърва  Peace

# 58
Пак сте изписали емнайсе страници Laughing

# 59
  • Варна