Лидл ::39::

• 77 091
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Обърнахте ли внимание дали пуснаха някъде кърпите за керамични плотове? Миналия път ги имаше само в брошурата, така и не ги получиха поне в нашия Лидл. Всички други си стоят, но тези липсват.

# 91
  • Пловдив
  bouquet

# 92
Същата охладена сьомга по 200 гр. бяха пуснали в началото на декември за Никулден, ама май беше 4 лв. опаковката.

# 93
Продават ли в Лидл цветоулавящи кърпички? Ако да, на каква цена са, читави ли са?Не съм ползвала досега, ще ми се да пробвам нещо добро и на хубава цена.  Hug

# 94
И да ви питам, някакви впечатления от немското краве масло Pilos, че нямах време да изчета всички теми за Лидл?

# 95
  • София
И да ви питам, някакви впечатления от немското краве масло Pilos, че нямах време да изчета всички теми за Лидл?

ние много го харесваме

L0v3d - не съм виждала, взимам от ДМ, по около 5 лв са, от скоро виждам и във фантастико, като последно взимах от там едни намалени на три и нещо.

# 96
Момичета, има ли в лидл кафяв ориз. newsm78

# 97
Не съм виждала. Има продълговат.

# 98
  • Пловдив
Не съм виждала. Има продълговат.

Бланшираният ориз от 2,19 лева е страхотен !

# 99
Аз купих бебешки клинчета и блузки към тях, момичешки. Доста обрано беше вече, но нашия размер го имаше.
Имаше три вида замразен спанак, сигурно сте го обсъждали, но е било преди да започна да следя темата. Взех някакъв в плик, защото е натрошен, а другите са на блокче и трябва да се употребят наведнъж. Единият беше със сметана. Отзиви?

# 100
  • Пловдив
кака веска,масълцето е идеално!Ние само него ползваме! Heart Eyes
Някой скоро да е купувал от бозата?Пак ли е такава като желирана или са я оправили вече?
Сутринта си купих така чаканите от мен клинове  Party Но даже не съм ги разопаковала  Crazy Laughing

# 101
Аз купих бебешки клинчета и блузки към тях, момичешки. Доста обрано беше вече, но нашия размер го имаше.
Имаше три вида замразен спанак, сигурно сте го обсъждали, но е било преди да започна да следя темата. Взех някакъв в плик, защото е натрошен, а другите са на блокче и трябва да се употребят наведнъж. Единият беше със сметана. Отзиви?

Взимала съм този със сметана, след няколко минути в тигана стана отвратителна зелена гадост  Sick може би и аз не съм го приготвила добре, но не бих повторила. Баща ми прави яйца със сирене и спанак, но от този в без сметана, става страхотен, така че бих препоръчала него.

# 102
Оня ден в нашия Лидл, свинска плешка без кост на 4,98 лв/ кг  Hug Някаква извънредна, моментна прИмоция.

Иначе ММ си купи индукционно зарядно за акумулатор за колата. Той има, но обикновено, каза че това имало екстри, било по-ефективно от нашето, а цената от 40 лв направо супер. Иначе били над 100 лв.

Аз си купих микрофибърни бърсалки за под, за накрайника на парочистачката ми са идеални. Цената им е 6 лв за 2 бр., в Кауфланд само едната е над 10 лв.

Миналото лято бяха пуснали едно оформящо бельо, тип комбинезон, за под рокля. Тогава си купих телесен цвят, обаче сега за една рокля ми трябва черно. Дано скоро пак да заредят.

# 103
  • София
Относното бозата - гнусно желе  Sick Разредих я с вода...нищо. Хвърлихме я! Замразеният спанак със сметана става някаква пихтия. Ако се добави към него захар, спокойно може да мине за бебешко пюре.
Маслото на Пилос е хубаво  Peace

# 104
Отразихме я плешката  Laughing и я коментирахме даже в кои градове е добра и къде жилава Party

Общи условия

Активация на акаунт