Лидл ::39::

• 77 096
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Аз имам имам  Mr. Green
кой е точно този препарат , в синя пръскалка с четка на прахосмукачка на етикета ?
и да питам тези прахчета за почистване на съдомиялни всичките на един път ли се слагат ?
Вале, да в синьо шише е. Доволна ли си, че аз имам нужда от такъв. Вчера се мъчих да чистя едни петна по килима с перилен препарат за пране на вълна и деликатни и нищо не стана. До напролет не мога да го гледам такъв.
Препарата за съдомиялна се слага по 1 пакетче. Друг е въпроса върши ли работа, щото и него не мога да определя колко е ефикасен Mr. Green Имам още 1 пакетче и може би ще си взема още 1 кутия. Пускам почистване на съдомиялната само когато мия скарата, защото после вътре е чернилка. Аз по принцип рядко я ползвам. Последния път нещо не останах доволна.

# 121
  • Варна
Значи много изгодно излиза почистването на миялната Mr. Green
За препарата за килим ,не съм го пробвала още но по принцип точно зимно време ползвам такива
когато времето не позволява същинско пране ,
а моя син винаги ще намери с какво да ми ликьоса я килим , я дамаска !!

# 122
  • Пловдив
Влизам само да кажа,че и аз най-накрая взех от млякото в плика и понеже нямах празна бутлка го изсипах в мерителната кана - 1.2л излезе  Peace Без да съм го варила  Peace Явно във всяко пликче е различно  Rolling Eyes

# 123
  • Stuck in a moment
За да не е само запис - как са дамските превръзки? Ползвам памучни, а вчера гледам има 2 вида, та ... с коя марка да ескпериментирам?

Ползвам Софтино - ултра плюс софти, с меко покритие, без мрежа и без аромат (сини). Ок са ми. И няма проблем с опаковката и лепилото, защото с други е било трудно да ги разлепя.

# 124
  • Stuck in a moment
Моля, ако някой утре ходи до Лидл, да види стойката с дъски дали си заслужава, за да знам дали да се разхождам в петък до там!

Не намерих инфо за таблетките за тоалетна и за казанчето, в старата тема бяха споменати. В казанчето за какво се слагат и изобщо вършат ли някаква работа?

Доста отдавна ги бяхме обсъждали. Ако имате наслагвания като от котлен камък в тоалетната - не стават, макар че пише такава употреба . Една мацка препоръча Цилит Дуо и поне с него имах ефект.

# 125
  • София
Някой ползвал ли е влагоабсорбатора, който са пуснали на промоция в момента?  newsm78 и от къде после може да се купи пълнител, след като са промоционална стока?

# 126
  • оттам, откъдето започва България
Някой ползвал ли е влагоабсорбатора, който са пуснали на промоция в момента?  newsm78 и от къде после може да се купи пълнител, след като са промоционална стока?
Аз си купих от Пени на същата цена, но много по-малък. Реших да пробвам, защото в кухнята ми става конденз по прозорците, тъй като не се отоплява постоянно. В началото си мислех, че няма да има резултат, но постепенно кристалите се навлажниха и във ваничката започна да се отделя вода, която изхвърлям. Със сигурност не събира колкото електрическите /понеже доста съм чела и за тях/, но от този съм си доволна. Вече нямам конденз по прозорците и това ме устройва. Не съм ходила по магазини да търся резерви от тези кристали, но съм сигурна, че има. Ако видя някъде ще пиша. 

# 127
  • Варна
Има ли от спрея за обувки на W5, тъй като го няма в брошурата?

# 128
  • София
Аз си купих от Пени на същата цена, но много по-малък. Реших да пробвам, защото в кухнята ми става конденз по прозорците, тъй като не се отоплява постоянно. В началото си мислех, че няма да има резултат, но постепенно кристалите се навлажниха и във ваничката започна да се отделя вода, която изхвърлям. Със сигурност не събира колкото електрическите /понеже доста съм чела и за тях/, но от този съм си доволна. Вече нямам конденз по прозорците и това ме устройва. Не съм ходила по магазини да търся резерви от тези кристали, но съм сигурна, че има. Ако видя някъде ще пиша. 

Много ти благодаря Simple Smile

Аз да похваля пяната за фурна - справя се доста добре.

# 129
Момичета, има ли в лидл кафяв ориз. newsm78
Не съм виждала. Има продълговат.

Бланшираният ориз от 2,19 лева е страхотен !
А с този ориз ще мога ли да направя гарнитура? Например ориз с грах, морков и царевица. Не съм готвила до сега бланширан. В какви пропорции трябва да е?

# 130
  • Пловдив
Момичета, има ли в лидл кафяв ориз. newsm78
Не съм виждала. Има продълговат.

Бланшираният ориз от 2,19 лева е страхотен !
А с този ориз ще мога ли да направя гарнитура? Например ориз с грах, морков и царевица. Не съм готвила до сега бланширан. В какви пропорции трябва да е?

То няма нищо различно.На пропорции както другия.

# 131
  • оттам, откъдето започва България
В момента бланшираният ориз е на промоция в Пени на цена 1,79 лв. На пакета пише какви са точно пропорциите и доколкото помня даже има и рецепта.

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 21:28 от pitinko68

# 132
В лидл има ли читава сладкарска сметана? Или да заложа на някой в друг магазин. Ама и не знам на коя. Послесния път купих една, която не помня каква марка беше, и не беше мНого сладка.

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 21:41 от DE*

# 133
  • София
За съжаление днес в Лидл на Ботевградско нямаше препарат против мухъл...
Но си купих от бокчетата за тоалетно казанче и бебешки бодита.
Утре ще ходя за сьомга.

# 134
Последно, че не разбрах - сьомгата я бива или не- тази от утре? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт