Лидл ::39::

• 77 073
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
# 481
  • Варна
Здравейте, моля някой ако е купил от момчешките дънки да сподели отзиви     bouquet

# 482
Пратих майка ми да види суетшъртите, лично на нея не й харесват, понеже били тънки, а аз исках нещо от триконечна вата/да ги носи само по потник или блуза с къс ръкав отдолу/.Ментовият нюанс бил направо отвратителен, иначе този в цикламено става.
Блузите с дълъг ръкав, са със същата дебелина като тези, които пуснаха преди по 2 бр, т.е. са тънички.
Дънки имаме доста и не съм я карала да ги гледа, но сигурно са хубави, поне тези, които съм вземала на Липилу са с много добро качество.

# 483
  • Русе
Здравейте, моля някой ако е купил от момчешките дънки да сподели отзиви     bouquet
Дънките: не ми хареса цвета.
Купих син панталон  Party Дано му стане, че тесничък ми се види в кръста за ръст за 152.
Купих и за малката зеленко панталонче. Толкова ми хареса жълтия, но беше с 3 см. по-дълъг от зеления и розово/лилавия, а беше единствен 122, всичко друго беше голямо. Тя по принцип е за 116 и не ми се затваряха 18 лв. да стоят за догодина.
Купих си и джолан, намален на 2,69 лв./кг.

# 484
Здравейте, моля някой ако е купил от момчешките дънки да сподели отзиви     bouquet
Дънките: не ми хареса цвета.
Купих син панталон  Party Дано му стане, че тесничък ми се види в кръста за ръст за 152.
Купих и за малката зеленко панталонче. Толкова ми хареса жълтия, но беше с 3 см. по-дълъг от зеления и розово/лилавия, а беше единствен 122, всичко друго беше голямо. Тя по принцип е за 116 и не ми се затваряха 18 лв. да стоят за догодина.
Купих си и джолан, намален на 2,69 лв./кг.

И аз взех от сините панталони и  много ми харесват. Имаме блуза със същия цвят ръкави и стоят идеално. Черните не ми харесаха. На моя хубавец му заспаха, но той е кльощав и  в кръста са му широки.
Обаче момичешките много ми харесаха. Взех розово/ лилавия. Довечера ще мери щерката. Тя пък хареса жълтия. Ще видя как ще и стои, може да се уреди с още един.

# 485
Взех момчешките блузки...цветовете са супер. Качеството ще го видя след 5 пране...предишните са идеални.
Но очите ми останаха в момичешките.
Дънките бяха уникални като цветове , както и блузките.

# 486
  • Пловдив
А аз взех от жълтите дънки за каката, тя има едни светло сини, а това жълто толкова да ме грабна... Чудно е! За малката имаше останали бикинки - 1 комплект точно като за нея, намалени с 2 лева, взех и тях. Бях взела преди потниците, от които съм много доволна, та сега ще са и комплект.

# 487
  • Русе
И мен ме грабнаха жълтите, но дано и догодина, като стане моята на 7 г. да ги пуснат пак  Wink

На баткото му станаха сините панталони и той много ги хареса. Точно по краката са му. Няма да е лошо малко да се отпуснат. Вие как мислите, дали ще се отпуснат след пране и носене? Все пак са 100% памук newsm78

# 488
  • София
надали, по-вероятно да се свият малко.

# 489
  • Русе
  Панталонките имат ли ластици за регулиране на талията.

# 490

Имат, имат. Направо се чудя ,дали още сега да не скоча за още едни. Най- рано утре на обяд ще мога да отида.

# 491
  • Пловдив

Ооо, имат, моята без тези ластици, ще остане без панталони. Вечно горе са й широки, а на дължина й стават. Винаги взимам с ластици, та да ми е мирна главата.   Simple Smile

# 492
Момичета, отзиви за дънките за възрастни-стреч май се водеха?

Последно си взех едни зелени, не стреч, много съм доволна от тях-стегнати, идеални...
а едни от кенвелото които купих, станаха на торба след месец носене, изколениха се, отпуснаха се-голям боклук, пък двойна цена, и то с намалението..

# 493

Аз си ги взех, не съм ги пробвала още

# 494

Последно си взех едни зелени, не стреч, много съм доволна от тях-стегнати, идеални...
а едни от кенвелото които купих, станаха на торба след месец носене, изколениха се, отпуснаха се-голям боклук, пък двойна цена, и то с намалението..

Аз си взех светли, докато се прибирах, ме човъркаше, защо не свих и едни тъмносини. Вкъщи ги пробвах, залепнаха ми и изюрках ММ (тъкмо беше вкарал колата в гаража) да се върнем до магазина и добре направих, че от моя номер имаше едни-единствени останали от тъмните. Grinning  Друго редовното - колбас, от джолана, намален някакъв, ще го видим, заквасена сметана имаше намалена на 2.70 в големите кофички, не можах да я подмина, замразени зеленчуци и сладоледи на клечка пак с някакво намаление 8 бр в кутия, не съм купувала досега, но нали е сладолед, ще ми хареса. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт