Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №30

• 60 889
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Скрит текст:
Аз само в немския видях от такъв материал кевлар+полипропилен. А за колелцата дали сте говорили нещо? Иначе този е с 2, но малък ми се вижда, а и по-скъп. От серията, която ти взе има по 75 см, но с 4 колела. Drago, ти него ли намали?
Този с 4 колела, за който Aganka сподели, че е от някакви нови материали разработен и с награда Red dot (тя май за дизайн беше newsm78)http://de.buyvip.com/homepage?ie=UTF8&ref_=qdmb_ft_v_lg#page … ef=qd_g_b_img_d_1

Сега ме  е яд, че не взех по време на черния петък ваучер от тези 50 евро, а плащаш 25 евро Crazy
Само да кажа Ред дот наградата е за продукт, не за дизайн. Може и да влиза дизайна като част от различни продукти, но не е само това мисля  newsm78. Фирмата за която работя има Ред дот за един продукт, и със сигурност не е за дизайн. Куфара е много хубав  Peace.
Явнно аз съм в грешка, но всичко наградено с Red Dot, което съм купувала е за ДИЗАЙН ама все тая

"Red Dot Design Awards е сред най-големите и престижни конкурси за дизайн в световен мащаб. Наградата Red Dot е известна и ценена в света на бизнеса и дизайна. Присъжда се на особено креативни, иновативни и висококачествени продукти. Изборът се прави от жури, съставено от признати специалисти в областта на дизайна. Продуктите, които се състезават за наградата се изпитват и оценяват по критерии, като иновация, функционалност, ергономичност, дълъг живот, съвместимост с околната среда и яснота на предназначението ".Цитата е от тук : http://www.idealstandard.bg/inspiration/design/awards/
Без да влизам в дискусии, продукта който аз визирам е в графата иновация, дизайн НЕ, и на опаковката му стои червена точка точно въпросната Ред дот. Това е практиката, кой каквото иска да пише  Peace

# 436
  • Балчик
През декември я бяха пуснали в склада на 265 евро, сега е 250 евро... И редовната ѝ цена сега пак е по-ниска. Явно остарял модел и ги разчистват
Да, помня че по толкова беше, дори си мислих че ти си взе от склада. Сега цената там е много примамлива, но след приключението с приборите на WMF ще се въздържам от покупка от склада. А и толкова много с повредени кашони... Да не е паднало цялото пале. Малко ме е шубе като се сетя че няколко момичета връщаха току що пристигналите румби а не бяха от склада. Явно са с фина механика и затова още се ослушвам.

Моделът може и да се води остарял, но никак даже не е лош. Има много повече екстри от по-новта 6-та серия, че и даже от първите модели на седма.
Аз съм изключително доволна от моята, а сега цената е супер.
Батерията се сменя на около 2 години филтрите и четките ги дават на 2, но аз на моят аоще не съм ги сменила, добре са си.

А какъв е твоят случай с приборите? Изпуснала съм го.

# 437
  • sofia
Купих я преди обяд тази румба от немския Amazon. Сега гледам вдигнали цената  ooooh!.
Пратих я да адрес на превозвач в UK и общо с доставката е 299.49 EU. Сега съм в очакване, като малко дете Дядо Коледа  Mr. Green.

# 438
  • Майничка
Отчитам се за каляската на Слубан:
Скрит текст:
на пръв поглед кутията стои евтино (твърде пембено, като артикул от левчетата). Пластмасата ми се стори не толкова солидна и гланцирана, като на лего, бъдещето ще покаже как се държи при многократна употреба.  
Упътването е относително подробно, но на места пропорционално се разминава крайният резултат като визия с това, което се получава реално (имам предвид съотношенията на елементите като височина).
Девойката (почти на 6) не успя да се справи самостоятелно с направата на каляската, за нея отиват над 100 елемента. Крайният резултат, с конете, е дълъг към 23-4см и висок ок.10см. Накрая имах чувството, че сглобявам "Хилядолетния сокол", не някаква си карета. Mr. Green
Налага се повече натискане, за да "щракнат" плътно елементите. Напълно съвместими са с лего, може да се използва и неговата "отварачка" (не зная дали има специална дума за джаджата, с която се разглобяват тухличките). Фигурките не са толкова изпипани откъм детайли, конете обаче биват (главата и вратът се движат нагоре-надолу, имат опция теглич или седло, изглеждат симпатично). Наличното количество елементи позволява няколко варианта конструкции, въпреки че е описан само един.
В резюме - за мен е приемлив (и бюджетен) допълващ елемент към вече наличните модели у дома, още повече, че в момента не намирам адекватна алтернатива у лего. Мога да включа тухличките към други конструкции, но едва ли бих избрала това за подарък на близко дете, освен ако не го съгласувам предварително.  

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 22:35 от gargamela

# 439
  • София
...
Aganka, на теб колко ти излезе newsm78 Успях да го намаля на 120 евро с код има ли друга опция newsm78 Hug

Нямах код, пробвах един преди 4 страници, но не хвана. 109,92+130,08
Ти как успя? На мез защо не ми пращат кодове тези випове  Thinking Или трябва да си правя други профили?

Има за немският амазон 10 евра, ако е над 50 евро стойността и си свържеш профила с този във фейсбук - до 02,03 важи предложението - без код http://www.amazon.de/gp/socialmedia/promotions/anc_0214/?ie=UTF8 … =wwwipaddanmac-21

# 440
Тъкмо щях да поръчвам слънчеви очила и гледам днес са пуснали 20%-ов код в английския. Пробвах го - не дава! Някой знае ли условията, при които действа кода -BUYITNOW ?

# 441
  • Абсурдистан
Тъкмо щях да поръчвам слънчеви очила и гледам днес са пуснали 20%-ов код в английския. Пробвах го - не дава! Някой знае ли условията, при които действа кода -BUYITNOW ?

When you order any clothing, footwear or bags from the selection above (each a “Qualifying Item”) from Amazon.co.uk between 09:00 GMT on Monday, 17 February 2014 and 23:59 GMT on Sunday, 2 March 2014 (“Offer Period), you can get 20% off the then current Amazon.co.uk selling price of the Qualifying Items in your order by entering promotional code 'BUYITNOW' at checkout (the “Offer”).

# 442
  • Бургас
Момичета до кога е офертата на самсонайт във випа

Peace

# 443
  • Luxemburg
Ако става въпрос за тази акция http://de.buyvip.com/homepage?ie=UTF8&ref_=qdmb_ft_v_lg#page … amp;ref=qd_d_bc_b пише че е изтекла, но ако имаш линка и имат количества можеш да си поръчаш.

Аз да ви питам за склада. Пише състояние като ново и този текст Artikel kann neu verpackt geliefert werden. Някой който е поръчвал може ли да сподели дали има повреда опаковката и са го лепнали кашона с тиксо или да очаквам да е преопакован в друг кашон, а не оригиналния? Изобщо какво да очаквам с такова описание?  Уж се зарекох сутринта че няма да пазарувам от склада и пусти намаления пак ме въвличат в грях Simple Smile

# 444
  • София
gargamela, чаках поста откакто поръча  Peace
Беше ми много полезен, благодаря   bouquet

# 445
  • София
ronicat, възможни са и двата варианта. Фотоапарат и детска играчка съм купувала с описание повредена опаковка. Фотоапаратът беше опакован в дебело кашонче от рециклирана хартия, с прегради за всеки кабел и за зарядното, със залепен етикет отгоре Amazon Warehouse Deals и това поставено в по-тънка кутия за транспорт. Самият фотоапарат беше без забележки, с всички найлончета, кабелите недокосвани. Играчката беше със скъсан кашон там, където се отваря. Беше залепена с дебело тиксо от тези, с които опаковат транспортните опаковки - дето е с някакви нишки вътре.
Поръчвай смело, ако разликата в цената си струва!   bouquet

# 446
Тази четка Philips Sonicare е дневна сделка намалена от 200 лири на 68,99 лири и направо я разграбват.

# 447
  • FR
...
Aganka, на теб колко ти излезе newsm78 Успях да го намаля на 120 евро с код има ли друга опция newsm78 Hug

Нямах код, пробвах един преди 4 страници, но не хвана. 109,92+130,08
Ти как успя? На мез защо не ми пращат кодове тези випове  Thinking Или трябва да си правя други профили?

И на мен никакви кодове не ми пращат. Не стига това, ми началото на месеца си купих портмоне от испанския и уж поканих моя мъж за 10те евро, но нещо не се получи и го зарязах. Хич не се замислих, че може да ползвам сега за куфарите.  ooooh! Някой ако има за испанския или италианския и няма да ползва   bouquet

# 448
  • София
Брех, в  немския вид има разни тигани и тенджери с покритие гранитогрес, за първи път виждам такива Simple Smile

# 449
  • София
Брех, в  немския вид има разни тигани и тенджери с покритие гранитогрес, за първи път виждам такива Simple Smile
Гледах ги и аз и реших че нещо не разбирам, но ето и друг е разбрал същото  Laughing
Това ще да е като вид камък предполагам  newsm78 дали е безопасно за готвене. В рамките на шегата се връщаме към основите, камената ера  Joy

Общи условия

Активация на акаунт