Адаптирано мляко

• 24 435
  • 90
  •   1
Отговори
# 15
Селия Експерт 3. На две години е детето ми, но продължава да си пие вечер млякото.

За вечеря ли или допълнително? Интересува ме как да процедирам с млякото след навършване на годинката.

# 16
  • София
Селия Експерт 3. На две години е детето ми, но продължава да си пие вечер млякото.

За вечеря ли или допълнително? Интересува ме как да процедирам с млякото след навършване на годинката.

Допълнително, преди сън. Вечерята е поне час преди заспиване.

# 17
Благодаря, Етти!

# 18
Ние бяхме на Аптамил 1, обаче бебка спря да го харесва ..бяха  ми препоръчали Лактана био и засега я яде...казват че регулирала бебешките коремчета...

# 19
..казват че регулирала бебешките коремчета...

hahaha hahaha hahaha Какво има да им се регулира на бебешките коремчета?  Laughing Хубаво мляко е, де  Peace

# 20
честно казано и аз не знам какво има да им се регулира ..

# 21
Лактана БИО  Peace
заради пробиотиците, заради това че е немско и заради това, че е БИО! Всичко това е важно и от значение за мен и за моите деца.

# 22
  • гр.Пловдив
Мами Хип немско ли е или швейцарско?

# 23
Мами Хип немско ли е или швейцарско?

швейцарско

# 24
Немско е  Simple Smile

Хип, Аптамил, Милумил, Хумана, Бейбилов, Лактана Био са все немски  Peace

# 25
Бебето е на смесено хранене, не ми стига кърмата.

Давам NAN, по препоръка на педиатъра, но смятам да опитам Hipp (по препоръка на бг-мамите)

# 26
Фризо и фризолак е едно и също.

# 27
Давам NAN, по препоръка на педиатъра, но смятам да опитам Hipp (по препоръка на бг-мамите)

Хип или Лактана Био са хубави млека, да. Нан и Фризолак не бих давала аз  Peace

# 28
Ние сме на  аптамил 1 ,малкият много го харесва макар че на мен не ми мирише много приятно,дано и  аптамил 2 да му хареса

# 29
  • Русе

newsm10 След дълго лутане и търсене на правилното мляко за моето дете, стигнах до формулата на ХИП. И съжалих, че не съм минала на него по-рано. Добре засищащо, регулира ни изхожданията (че ни беше голям проблем това) и най-вече се хареса от малкия. До ден днешен си го пие, че понякога и нощем се буди за него.
Да спомена, че пием серията Комбиотик, защото има и обикновен ХИП, който е без Про- и Пребиотици. И още нещо- на нашия пазар няма друго мляко, което да съдържа тези "-биотици".

Общи условия

Активация на акаунт