Имате ли отзиви от сдружение Луис Карол ( Послушковци )

• 132 412
  • 832
  •   1
Отговори
# 330
  • София
На сайта им няма нищо от вчера, освен едни телефони за връзка. Малко ми е странно...

# 331
Това е нещото, което и мен ме притесни!

# 332
Една майка от ПГ "В " ми каза, че тяхната родителска среща е днес, но тя нямало да ходи, защото е на работа. Няма ли някой друг от В-клас да ни осветли после какво става?

# 333
Аз не успях да присъствам на РС снощи но съпружието беше и сподели. Цялата работа ми се вижда супер странна. Някой случайно да се е сдобил с повече инфо?

# 334
Доколкото разбрах някаква бивша служителка на ЛК се фалшифицирала документи на Сдружението. Докато тече следствието сдружението, което е познато като Луис Карол / със управител Маркова/ си връща старото име Послушковци 2005. За целта всички родители трябва да прекратят членстовото си в ЛК и да станат членове на П. 10 СОУ също е прекратило договора с ЛК и е сключило нов с П. Това ни увери представител на 10 СОУ. Как стоят нещата обаче с 55-то нямам и идея. Сайтът на ЛК е блокиран. Плащанията на каса за момента са спрени, а плащанията по банка са по др.банкова сметка. Клубчето на ЛК, което беше в сградата до Метростанцията също е затворено. Къде и кога ще се провеждат зениманията на децата по йога и театър също все още не ясно.
Това е което имам като инфо.

# 335
На мен пък ми казаха, че две дами от ръководството на ЛК са се скарали и се разделят. В 10 СОУ ще се казваме Послушковци, а за 55 СОУ нищо не се знае.  Shocked

# 336
  • София
А как ли стои въпроса с изпитите за кандидатстване? Че ние сме записани за тази неделя ...  newsm78

# 337
Благодаря ви за коментарите. На мен ми се струва много странна и потайна цялата история, и не на последно място - много разочароваща. Съпругът ми каза, че са го предупредили дори, че може да очакваме обаждания от фалшивото ръководство, но да отказваме да се записваме при тях. ooooh!

# 338
Писах, писах и накрая не успях да публикувам, а и текстът ми изчезна  ooooh!
Горе-долу писах същото, което и 0276.
Най-вероятно двете сдружения се разцепват, като явно си поделят двете училища, всъщност борбата е за 55-то, тъй като директорката на 10-то вчера каза, че е работила само с госпожата, която и ние знаем /в момента не мога да се сетя за името й/, и само нея познава. Може би другата служителка в сдружението е работила оперативно в 55-то, нямам идея, но тя днес събирала родители от тяхното училище. Някакъв човек бил излязъл на сцената онзи ден, и е говорил нещо в тази връзка, но не разбрах какво точно е станало, моето дете онзи ден не беше на училище и не сме ходили на концерта.
За съжаление, на мен ми загубиха времето, организацията отново никаква я нямаше. Счупих си краката от бързане да стигна в 17 ч. /що за време на родителска среща!/, отивам и охраната не ме пуска в 16:58, защото чистели стаите. Самата родителска почна може би в 17:15, като обясненията бяха супер хаотични, някакви декларации се подаваха, което всъщност явно им беше най-важно, да декларирам запознаване с някакви неща, като вътрешен ред на новото сдружение, а никой не си беше направил труда да ни ги изпрати. Няма нов договор, няма нищо...
Пита се за лятно училище - информация щяло да има по-натам. Пита се за йога - информация по-натам.
Абе, остана ми горчив вкус в устата, да ви призная, и това е всеки път при общуването ми с въпросната председателка /май вече не?/ на сдружението.

# 339
На концерта никой нищо не е казвал по тази тема, или поне аз нищо не съм чула. Не ми стана ясно на оставащото в 10 СОУ "ново" сдружение Послушковци кой ще му е председател - досегашната г-жа Маркова или някоя нова госпожа?

# 340
На Послушковци е Маркова. Предполагам, че на ЛК ще е Юлия Иванова.

# 341
На концерта никой нищо не е казвал по тази тема, или поне аз нищо не съм чула. Не ми стана ясно на оставащото в 10 СОУ "ново" сдружение Послушковци кой ще му е председател - досегашната г-жа Маркова или някоя нова госпожа?

Значи някой ме е подвел, някой от родителите вчера го подметна. Може и да е било на мероприятие на 55-то, не съм запозната наистина и няма да коментирам повече по този повод.
На новото-старо сдружение председател ще е г-жа Маркова. А на Луис Карол от 6 април председател е въпросната Юлия Иванова, която аз не съм виждала, затова и предположих, че тя е работила по-скоро с родителите в 55-то. На тази мисъл ме навежда и фактът, че е организирала среща за днес с родители от тяхното училище. Това също го коментираха родители вчера, самата г-жа Маркова не го спомена.

# 342
A с екипа на старото сдужение Луис Карол какво става- учителите по английски и др. там служители, и те ли ще се разделят на 2- между двете новосформирани сдружения?

# 343
Да потвърдя и аз написаното от 0276  Peace
Маркова е все още Председател на ЛК, поне според регистъра, където няма нищо вписано за никаква Юлия все още. Председател е и на Послушковци. Тъй като в ЛК има опит за подаване на нелегитимни документи за регистрация на ново ръководство, тя прекратява дейността му и е блокирала сметките му. Сегашното ръководство начело с нея продължава работа както досега в 10-то, но чрез старото и сдружение "Послушковци". Всички учители, които са в 10-то остават пак там, т.е. всичко постарому, само че чрез Послушковци. Затова се налага прекратяване на сегашните договори с ЛК и сключване на нови с Послушковци.
Директорката Филипова беше на срещата и потвърди тази информация.
В крайна сметка за мен е важно детето да продължи да учи в 10-то при досегашните условия, с досегашните госпожи и ръководство, което ми беше гарантирано на срещата. Дали ще съм сключила договор с ЛК или Послушковци не ми е от значение.
Отношенията между Сдружението и неговите отцепници са си тяхна работа.
Аз лично комуникирам добре с Антония Маркова, намирам я за интелигентна и адекватна. Тя каза, че и за нея е била изненада тази фалшификация и е научила преди три дни. Нормално е, ако е така, организацията да куца при опитите бързо да се уведомят всички засегнати.
Друг важен аспект в случая е, че ни предупредиха да не плащаме такси засега. Банкови данни за новото сдружение няма още, а по сметките на старото не бива да се плаща в никакъв случай. На каса също не приемат. За мен и това беше важно, защото плащам по банка и не искам парите ми да изгорят.

# 344
И аз на концерта не чух такова нещо, но си тръгнахме към 20:00. Търсих в Сиела и Дакси, не открих въпросното лице да фигурира в УС на нито едно то сдруженията. Но явно не е точно, както го описаха, щом се отказват и от името, и от клубчето. За да се организира родителска среща с родители на деца, които са или ще са ученици в 55-то, трябва да имат пълен достъп до вътрешната информация на сдружението - имена, контакти и т.н. Хаосът в такава ситуация е нормален, дано се освестят бързо.

За лятното у-ще казаха, че ще има само юни. Повече информация - около 15-ти май. Досега в клубчето ли е било провеждано?

Общи условия

Активация на акаунт