Имате ли отзиви от сдружение Луис Карол ( Послушковци )

• 132 414
  • 832
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря на всички за подробните обяснения, внесохте яснота. Нашата род.среща е довечера.
За кандидатстващите - нашето съседче е утре на събеседване, ако разбера нещо повече как е минало събеседването и къде - ще споделя.

# 346
  • София
A с екипа на старото сдужение Луис Карол какво става- учителите по английски и др. там служители, и те ли ще се разделят на 2- между двете новосформирани сдружения?

Питах тази сутрин. Увериха ме, че персоналът на Сдружението в досегашния му вид, следва г-жа Маркова в новото(старо) сдружение Послушковци и всички учители по чужди езици и друг персонал (логопед, касиер...) продължават работа в Послушковци.

В крайна сметка до тук имаме разписани Заявление (от онзи ден) за прекратяване на нашето членство в сдружение "Луис Карол" и на  договора ни с тях, считано от 06.04.2015.
Следва Молба за членство в новото(старо) Сдружение "Послушковци 2005", с дата 07.04.2015, които Молби раздават сега на родителските срещи (вчера/днес).
И понеже вчера изрично изискахме и двустранен договор между родителите и Послушковци, обещаха да подготвят такъв, който в най-скоро време да ни предоставят.

За лятното у-ще казаха, че ще има само юни. Повече информация - около 15-ти май. Досега в клубчето ли е било провеждано?

До колкото знам е в училището, което до края на м. Юни си е отворено заради големите класове, и се провежда с учителите на децата (класните им ръководители). Ще чакам информация и аз, най-вероятно ще се възползваме за м. Юни.

# 347
А от 06.04.2015 до 17.04.2015 в кое сдружение са учили децата  Laughing

# 348
Аз се поинтересувах за 20,21 и 22 май, но нищо не можаха да ми кажат.Преди това бяха казали, че децата могат да посещават клубчето през тези дни, но при тази ситуация, ще трябва да търсим алтернативен вариант. Иначе за юни реших да пропусна тази година Сружението и ще изпробвам Дворецът на щастливите хора.

# 349
  • София
А от 06.04.2015 до 17.04.2015 в кое сдружение са учили децата  Laughing

Молбите за членство в Послушковци, които на нас дадоха вчера, а на вас (ПГ "г") ще дадат довечера, са с дата 07.04.2015., т.е. няма "дупка" Simple Smile

# 350
А от 06.04.2015 до 17.04.2015 в кое сдружение са учили децата  Laughing

По-точно от 14 до 17.04., но все тая. Важното е че са учили в 10-то СОУ, което е одобрено МОН

# 351
# 352
Явно не е толкова страшно... Simple Smile Нещата ще си продължат по старому за нас като родители, и за децата ни, разбира се. Как точно е името на сдружението, едва ли някой го интересува. Самите ръководители на новото(старо) "Послушковци" ще си се съвземат, просто сега им е напрегнато и на тях покрай всичките юридически, документални и т.н. "недоразумения".

# 353
Аз се поинтересувах за 20,21 и 22 май, но нищо не можаха да ми кажат.Преди това бяха казали, че децата могат да посещават клубчето през тези дни, но при тази ситуация, ще трябва да търсим алтернативен вариант. Иначе за юни реших да пропусна тази година Сружението и ще изпробвам Дворецът на щастливите хора.
А 20,21 и 22 май не са учебни ли?

# 354
А 20,21 и 22 май не са учебни ли?

Учебната година свършва на 19.05. На 20, 21 и 22 има матури и изпити и не се допускат външни лица в сградата на у-то.

# 355
Аз мислех, че 20-ти и 22-ри са неучебни, поне така пише на сайта на МОН. Децата, които няма да ходят на екскурзия няма ли да са на училище? Все пак таксата е цяла, би следвало и учебният месец да е цял. Моето дете ще ходи на екскурзия и този въпрос не ме е вълнувал, но е редно да информират родителите по-рано, за да може всеки да си търси варианти.
Аз най-вероятно ще се ориентирам другаде за лятна занималня.

# 356
Инс.Гаджет на каква екскурзия ще ходят децата, аз май пак нещо не съм разбрала? Ако става дума за Зеленото училище то нали е от 25.05 до 29.05?

# 357
инсп. Гаджет, зеленото училище не е ли от 25-ти или ти за друга екскурзия говориш?

Иначе вчера питаха г-жа Маркова дали децата, които не са записани, ще ходят на училище и тя каза, че ще си ходят до края на месеца.

А пък аз сега разбирам за 20, 21 и 22 май.

# 358
Аз пък мисля, че ПГ и 1 клас свършват училище на 24.05, а не са до края на месеца, или греша?

# 359
И аз така мислех, но вчера от въпроса и отговора се оказа, че ще има още една седмица. За съжаление на края беше бая шумно и въпросите и отговорите по практическите въпроси бяха "индивидуални с подслушване". Crazy Запазвам си някакъв процент да не съм чула правилно.

Общи условия

Активация на акаунт