Имате ли отзиви от сдружение Луис Карол ( Послушковци )

• 132 399
  • 832
  •   1
Отговори
# 255
Диди, нямам никаква представа, как ще бъдат разпределени децата от подготвителните групи в първи клас. Сега има три такива към Л.Карол, а първите класове ще са два. Ще има и един първи клас към самото училище. Това ми казаха в канцеларията при подаване на заявлението за кандидатстване за първи клас.
Класната на детето ми е Ирена Петрова. Тя води единствения четвърти клас към Сдружението в 10-то.

# 256
  • София
Благодаря Касита! Значи, шанса е по-скоро минимален да сме точно при нея.
А ние дали трябва да подаваме заявления за първи клас, след като сме подготвителен при тях, някой знае ли? Че обикновено тези неща ги разбираме, когато е изтекъл срока Rolling Eyes

# 257
Да, трябва. Аз подадох още на 4-ти.

# 258
След април ще е подаването на заявления за деца, които са в ПГ и искат да продължат в 1ви клас. Те ще ни кажат, като дойде момента. Така ми обясниха по телефона от сдружението.

# 259
Хмм, странно. Обадих се в "Сдружението" да ги попитам и доста се учудиха на въпроса ми за заявление, при положение че сме в подготвителната група. Отговориха ми, че не е необходимо заявление за първи клас, нито при тях, нито към училището.

nikitto, писали сме едновременно.  Peace

# 260
  • София
Здравейте , може ли информация за "Сдружението" към 55-то училище ,
 за 1 ви клас директно , без детето да е било в тяхна предучилищна !
Интересуваме колко паралелки са към Луис Карол и  колко бройки приблизително остават ,
Сигурно  шанса е малък ...
Благодаря и успех на всички дечица !

# 261
хм, на мен ми кааха, че трябва да се подадат , просто по-натам. А и от миналата година знам за една история на неподала мама и после нямаше място за детето....наистина много странно.

# 262
Не забравяйте, че преди да сте ученици на Луис Карол, или което и да е друго сдружение, вие сте ученици на училището, което посещават децата ви.  Peace

# 263
Така е. Изрично ги попитах и за това-казаха наведнъж. Ще звънна и в самото СОУ.

# 264
Аз сутринта ходих до Луис Карол. Казаха ми, че трябва да се подаде заявление в 10 училище, но още е много рано и ще имаме родителска среща, на която ще ни обяснят всичко

# 265
Ето какво разпратиха на родителите от Луис Карол:

"Уважаеми родители,

Заявления за първи клас за учебната 2015/2016 г. ще се подават
 в периода 16.03.- 20.03.2015 г.
     Всеки родител ще получи бланка - образец от класния ръководител.

Ръководството на Сдружение "Луис Карол"

# 266
  • София
Ето какво разпратиха на родителите от Луис Карол:

"Уважаеми ...
     Всеки родител ще получи бланка - образец от класния ръководител...
Ми да бяха изпратили бланката поне, за да ги занесем попълнени... Звънях им и по телефона да ми пратят, ама не искат. Явно са безценни, пазете бланките, че само по една се полага  Twisted Evil Twisted Evil

# 267
Това е заявлението към Луис Карол. Освен него трябва да се подаде заявление и в канцеларията на 10 у-ще, срокът е до края на м.май от 8,30 - 17,00ч.
Аз искам да попитам КАСИТА  и родителите на другите по-големи деца, какво им е мнението за учителите по български език и математика и по другите общообразователни предмети. Доволни ли са самите деца, а и родителите от преподавателите? И последно: сменя ли се госпожата по английски език в първи клас или остава същата.  

# 268
  • Sofia
Споделете колко време протече при вас изпита, събеседването и прочие при приема. Чета в сайта за тазгодишната кампания, че всичко продължава 90 минути!? Час и половина ще си говорят с родителите, с детето плюс писмен изпит за него ли....

# 269
Миналата година при нас изпитът беше около 30-40 минути. Децата бяха 5 - те бяха в едната стая, ние родителите в другата. Докато бях ги препитваха, на нас ни дадоха да попълваме въпросник, който беше доста дълъг  - 3 листа.

Общи условия

Активация на акаунт