Имате ли отзиви от сдружение Луис Карол ( Послушковци )

• 133 621
  • 832
  •   1
Отговори
# 420
И Ц.Димитрова е страхотен учител- мила, отзивчива, отговорна към работата си, с подход към децата Simple Smile Аз мисля, че и трите са много добри учителки, при която и от тях да попаднат децата ви- все ще са в добри ръце Simple Smile

# 421
Момичета, обучението към Сдружение Луис Карол до кой клас е?

# 422
Здравейте, моля някой, чието детенце вече е минало събеседването за прием в първи клас в ЛК, да сподели информация. Нашия изпит е насрочен за 23.05.15г. Благодаря предварително

# 423
Момичета, обучението към Сдружение Луис Карол до кой клас е?

Сега ще има за пръв път 5-ти клас.

# 424
От изпратената информация от сдружението разбрах, че ще имат часове по добродетели и забавна математика.
Понеже за мен са много важни и спортът, и логическите/математически допълните занимания искам да попитам тези, които вече учат в училището и сдружението и имат информация:

1. Какви допълнителни спортни дейности предлага училището - аз дочух за Футбол, Карате, Народни танци?
2. Чух, че имат и шах, надявам се и тази година да е така
3. Видях на сайта на сдружението, че има Йога и Приложни изкуства, Театър?, Еко клуб?
Знате ли кои от тях са актуални?

4. И нещо също важно - надявам се дейностите към училището и сдружението не съвпадат, за да може да се комбинират и двата типа допълнителни дейности, според интересите?

От сдружението писаха, че заниманията на децата тази година ще са до 18ч. което за нас е много добре,  надявам се да се включва и възможността за посещаване и на дейностите, предлагани от училището.

# 425
  • София
Тази година извънкласните занятия на Сдружението започваха от 17 и нещо/17,30 и продължаваха до 18 и нещо/18,30ч. В 17,00ч. когато им приключват занятията в училище, някой от Сдружението ги взима и ги води за съответните занятия в техния клуб, които бяха разпределени така, че всяка вечер  да има занимание-йога, приложни изкуства или театрална школа. Еко-клуб и модерни танци мисля, че останаха само като предложения и не се състояха...
В училището има футбол към Национал, карате, латино-танци, народни танци към Еремия, шах...срещах афиши за баскетбол и фехтовка. Програмата за тях се одобрява от Директора на училището след началото на учебната година...

# 426
Тази година извънкласните занятия на Сдружението започваха от 17 и нещо/17,30 и продължаваха до 18 и нещо/18,30ч. В 17,00ч. когато им приключват занятията в училище, някой от Сдружението ги взима и ги води за съответните занятия в техния клуб, които бяха разпределени така, че всяка вечер  да има занимание-йога, приложни изкуства или театрална школа. Еко-клуб и модерни танци мисля, че останаха само като предложения и не се състояха...
В училището има футбол към Национал, карате, латино-танци, народни танци към Еремия, шах...срещах афиши за баскетбол и фехтовка. Програмата за тях се одобрява от Директора на училището след началото на учебната година...
Благодаря! Надявам се да ги има и за тази година Simple Smile

# 427
Да попитам аз и за транспорт? Чух, че има организиран транспорт, актуално ли е това? И може ли да се ползва само в едната посока, ако вечер е лимитиран до 17ч?

Получих вече информация, ще има:)

Последна редакция: пт, 22 май 2015, 14:31 от Ralli4ka

# 428
А някой знае ли какво се учи в часовете по добродетели?

# 429
Знаете ли статистически колко са били кандидатите тази година?

# 430
  • Sofia
Когато подавахме документи, от самото сдружение ми казаха, че кандидатите били три към едно. Не знам дали е вярно и колко е като бройка, тъй като така и не разбрах колко деца приемат.

# 431
Мисля че 3 паралелки тоест около 60 деца би трябвало.

# 432
  • София
Тази година подготвителните класовр бяха 3*25 деца.
За добродетелите: четяха им притча/приказка с поука напр. за радостта, постоянството, толерантността... После обсъждат, дават примери от ежедневието, споделят как да го прилагат в живота...

# 433
Може ли да споделите отзиви от езиковото обучение на децата?
Това, което по-конретно ме интересува е под каква форма се преподава на децата - дали се набляга на изучаването на думи или по-скоро те да добият усет към звученето на езика, дори и в проста форма, да могат разбират какво ги питат и да отговарят с повече от 1 дума, да бъдат включени в игри, пак използвайки езика.
Говори ли се на български в часовете по английски от преподавателя, опитва ли се той да обучава, ползвайки основно преподавания език?
Работи ли се с някакви алтернативни материали и игри или обучението протича на чин?

# 434
За човек, чието дете е прието в Сдружението, звучите повече от несериозно. Изобщо оставам с впечатлението, че повечето родители са намери евтина алтернатива на частна занималня в лицето на Луис Карол.

Общи условия

Активация на акаунт