Имате ли отзиви от сдружение Луис Карол ( Послушковци )

• 131 611
  • 832
  •   1
Отговори
# 555
В интерес на истината и аз се свързах с тях горе-долу тогава - около януари-февруари.
Учебниците са на издателство Oxford  - Play time се казваха, ако не греша.

# 556
  • sofia
Това за мен е безумно, как да подготвиш дете за 2-3 месеца с материал, който взимат всеки ден в продължение на 9 месеца???
Raduni, ако детето ви изобщо не се е занимавало с английски, мисля, че няма как да наваксвате това, което децата учат цяла година. На изпита се задават теми, които ако детето има минимална подготовка по английски, по която и да е система, са базови за съответната възраст. Детето ми учи в сдружението от втори клас и съответно също държа изпит по английски. Честно да ти кажа преди изпита не съм чела конкретно учебниците, информацията за системата, по която учат език я имаше на сайта им - http://luiskarol.com/obuchenie/ezikovo-obuchenie/. Синът ми е ходил на английски в детската градина, която е държавна и не е с езикова насоченост, просто плащахме там за допълнителни дейности, като във всяка градина и е учил  английски в първи клас, където имаха всеки ден англ. език.  Изобщо не се е готвил допълнително. Според мен ако никога не сте учили съответния език под каквато и да е форма, ще бъде трудно за детето.

# 557
От 2 години посещава английски в градината и му е много интересно, но не знам дали ще е достатъчно .

# 558
Някой знае ли дали има някъде изкаран списък с разпределението по паралелки за първи клас в 10 СОУ. Доколкото разбрах са май две паралелки към ЛК.

# 559
  • София
Някой знае ли дали има някъде изкаран списък с разпределението по паралелки за първи клас в 10 СОУ. Доколкото разбрах са май две паралелки към ЛК.
Чак за родителската среща  на 10.09. ще е готово разпределението. 3 ще бъдат паралелките 1-ви клас към Сдружението в 10 СОУ.

# 560

Може и правите опити с четенето на темата страница-две назад. Нали това е основното възмущение- липсата на списъци по паралелки.

# 561
  • sofia
От 2 години посещава английски в градината и му е много интересно, но не знам дали ще е достатъчно .

Много се притесняваш според мен, един преговор по основните неща, вземи някакъв учебник за първи клас с цветовете, цифрите, членовете на семейството и т.н. и всеки ден по 15-20 минутки показвай на картинката и питай детенцето за да придобиеш представа къде се движите. На тази възраст всичко е само памет,  слух и асоциация по картинки.

# 562

Първи клас резонно се поема от учителите, извели четвърти. Подборности не зная, само се надявам.  Laughing
Веселинов в класа на моето дете го обожаваха наравно и момчета, и момичета. За целта трябва да си преди всичко Човек.

Касита мога ли да те помоля да споделиш личните си впечатления от господин Веселинов? Говорила съм и с други родители за тяхното мнение и всички казват,че има невероятен подход към децата, и всички деца обожават да са около него. Ще съм ти много благодарна!

# 563
Някой има ли информация кога ще бъде родителската среща за първи клас?

# 564
10-ти септември 18 часа.

# 565
А за подготвителна група родителската среща.Не беше ли от 18:30?

# 566
А за подготвителна група родителската среща.Не беше ли от 18:30?

По телефона ми казаха че и за ПГ родителската е от 18:00

# 567
А кутиите със пособията знае ли някой кога се носи на 15 септември ?Ще влизат ли децата без родителите на 15 септември?

# 568
  • София
Случайно да знаете дали има практика ако се обадя в училището и искам да го посетя, за да видя как учат, да ми разрешат?

# 569
По-скоро не. Но не ти пречи да опиташ. Само че, пътят на евентуалното ти посещение не трябва да минава през училището, а през Сдружението.

Общи условия

Активация на акаунт