Имате ли отзиви от сдружение Луис Карол ( Послушковци )

• 131 593
  • 832
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Звънях, не планирали.

# 571
Здравейте. Моето дете ще се явява тази година на изпит и сега се готви. Исках да помоля тези, които кандидатстваха миналата година да споделят, какво е имало на изпита. Ако помните разбира се. Благодаря.

# 572
Виждам, че не е писано отдавна в темата. Все пак, ако има някой кандидатствал, моля да сподели дали е получил вече имейл с резултат от теста...

# 573
  • София
Дъщеря ми беше на тестовото изследване на 03.04 и още нямаме email.

# 574
Аз получих отговор преди два дни. Тестът ни беше на 10.04

# 575
Аз получих отговор преди два дни. Тестът ни беше на 10.04
И нашият беше на 10-ти, но още не сме получили.

# 576
В "Луис Карол" е някаква лудница от около месец и половина насам. В нашата група, вече за втора седмица има голям брой деца от техните класове, без ние да сме част от сдружението. Госпожата ни тази сутрин се е наложило пак да поеме децата от няколко класа, оставени без учител. Отвратително.

# 577
Алисса, това в предучилищната ли? Миналата седмица имаше зелено училище и може би затова са били сборните класове, но за тази е странно. Thinking

# 578
  • София
Тази седмица подготвителните групи са на зелено, миналата бяха 1-4 клас, съотв. класовете са сборни от останалите в училище деца.  Peace
За 10 СОУ става дума.

# 579
Алисса, това в предучилищната ли? Миналата седмица имаше зелено училище и може би затова са били сборните класове, но за тази е странно. Thinking
Да, за тази седмица говоря. Моето е първа подготвителна, т.е. от 5-годишните. При 6-годишните извън сдружението проблеми от този род няма. Тотална анархия и безотговорност.
От началото на учебната година това е трета седмица с такава безумна организация.

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 15:08 от Алисса

# 580
Виждам, че не е писано отдавна в темата. Все пак, ако има някой кандидатствал, моля да сподели дали е получил вече имейл с резултат от теста...

Дъщеря ми беше заедно с едно друго момиче на наши познати на изпита, тя е получила отговор още на 19, а ние още не. Съпругът ми ходи до сдружението да попита, дали това означава, че не сме приети и са му казали, че още не са обработени всички тестове. Моят въпрос е как тогава е направено класиране и някои деца вече са получили "Да" като не са обработени всички тестове?

# 581
  • София
До колкото разбрах от сдружението обарботени са само кандидатстващите за 55-то ,а за 10-то не са.Ние живеем до клубчето им и и миналта събота и неделя имаше тестове за 10-то .

# 582
  • София
До колкото разбрах от сдружението обарботени са само кандидатстващите за 55-то ,а за 10-то не са.Ние живеем до клубчето им и и миналта събота и неделя имаше тестове за 10-то .

Гери, ние кандидатствахме за 10-то и вчера получихме отговор.

# 583
  • София
Явно имат проблеми с изпращането на мейлите.
Ние сме за 55-то.Бяха обявили ,че резултатите ще излезнат на 15-ти и тъй като беше вече в доста късни следобедни часове ,а нямахме мейл и им звъннах .Тогава ми казаха ,че най-вероятно няма да успеят да разпратят всички писма и част от хората ще си получат резултатите в понеделник.По наблюдения за 10-то се изсипа доста повече народ ,така че може и малко по-бавно да им се случат нещата.

# 584
Явно имат проблеми с изпращането на мейлите.
Ние сме за 55-то.Бяха обявили ,че резултатите ще излезнат на 15-ти и тъй като беше вече в доста късни следобедни часове ,а нямахме мейл и им звъннах .Тогава ми казаха ,че най-вероятно няма да успеят да разпратят всички писма и част от хората ще си получат резултатите в понеделник.По наблюдения за 10-то се изсипа доста повече народ ,така че може и малко по-бавно да им се случат нещата.
Ние бяхме на изпит на 09. 04, кандидатстваме в 10 то получихме e-mail 21.04 имаме познати които са били след нас на изпит а получха отговор преди това... на каъв принцип проверяват, изпращат и класират незнам... ама наистина е странно ... ако не са проверили всички работи на децата как ги класират? Не е ли редно всички да получат писма в един ден?

Общи условия

Активация на акаунт