Имате ли отзиви от сдружение Луис Карол ( Послушковци )

• 132 337
  • 832
  •   1
Отговори
# 705
Привет, ние също получихме отговор. В този ред на мисли, извинявам се, ако някой вече е писал, но до колко часа са следобедните часове в ЛК. Благодаря
По спомен, ПК излизат към 17.00ч. По-големите класове (1-4) излизат м/у 17.10-17.20

# 706
На приетите, Честито! А на коя дата се се явили на обследване?

# 707
  • София
И аз получих отговор вчера. Извинявам се предварително, но искам да попитам дали има ли някой който да не е приет? Чудя се дали като са дружество, което работи с основна цел печалба, правят истински подбор или всичко е проформа.

# 708
  • София
Когато моето хлапе кандидатстваше, на пръсти се брояха децата, които са приети в ЛК и Шилер едновременно. Това бяха предимно деца, на които името им беше сбъркано в единия списък. Така че ако някое дете не е прието, не се отчайвайте - много е вероятно да е в списъка на Шилер.

# 709
Когато моето хлапе кандидатстваше, на пръсти се брояха децата, които са приети в ЛК и Шилер едновременно. Това бяха предимно деца, на които името им беше сбъркано в единия списък. Така че ако някое дете не е прието, не се отчайвайте - много е вероятно да е в списъка на Шилер.

Намирисва ми на съдружие между ЛК и Шилер. Един вид за всички деца ще има място Simple Smile

# 710
  • София
Според мен не е така, моето е прието и на двете места и не му е сгрешено името. Защо им е да гонят някой, който е готов да им даде 1980лв. годишно? Нали не обявяват публично класиране, по-скоро си мислех, че пращат на всички писма, че са приети и който прояви желание си се записва.  
   Редактирам се: май си е бил сериозен подборът тази година. Доста сложен лабиринт и задача със заместване, това и в Питагор на приемната процедура го е нямало.

# 711
Към тези, които са получили отговор - Кога са били на изпит децата Ви?
Мисля,че още продължават изпитите и малко ме изненадва факта,че вече имат списък с приети деца...
Честито на приетите!

# 712
  • София
Предполагам, че изпитите са приключили, в мейла, който получих още при подаване на документите през февруари, беше упоменато, че резултатите ще бъдат разпращани след 16.04., както и стана. Едва ли ще ги разпращат, ако има още кандидатстващи. Най-много последната група да е била през изминалия уикенд на тест и от понеделник разпращат резултатите.

# 713
Моето дето също е прието, но намирам за некоректно и непрозрачно това, че няма публично класиране.

# 714
И ние получихме вчера мейл, че синът ми е приет в ЛК.
Тестването трябва да е приключило вече. Повечето деца бяха в края на март - началото на април. Нашата дата беше 1 април. И в регламента е написано, че от 16 април пускам мейли за приема.
Това за приемане в ЛК или Шилер пак е поредната градска легенда. Валя, моля, спрете да пишете измишльотини в темата. Ако не се лъжа, вие също написахте, че "дефектни" деца с говорни проблеми не ги приемали в ЛК, защото искали да са само подбрани и идеални. Ето ни нас, светъл пример за дете с логопедичен проблем, което е прието.
Има деца, приети и на двете места, аз лично знам за такива от нашата група в ДГ.

Честито на приетите! Ние ще се записваме и живот и здраве септември - на училище.

В Шилер има ли публично класиране?

# 715
В Шилер има списък с имена на класираните деца и отделно списък с резултати от теста по входящи номера.
Но списък на който да има информация кое класирано дете колко точки има на теста липсва.

# 716
Има и неприети деца в ЛК.

# 717
Знае ли се броя на кандидатите?

# 718
  • София
Като са минали изпитите, да сложа и преразказа на моето дете, може догодина някой да търси:

Според моето дете са били 6 задачи:

1. Заместване (примерно) кръг = 2, триъгълкник = 4, квадрат = 6, после да пресметнат 2 + 4 и резулта да посочат чрез заместване = квадрат
2. Лабиринт
3. Кое животно е излишно - няколко диви и едно домашно, няколко с четири крака и едно с два
4. Ключове, да се избере този, който може да отключи врата, един пасва по форма с ключалката на вратата
5. Картинки на дърво през четирите сезона, да определят кой е сезонът. Отговорите отбелязвали със символ, който им бил посочен на листа - лято - слънце, зима - снежинка и т.н. и следвало да се прерисува в празно квадратче до или в съответната картинка
6. Музикални инструменти, срещу тях майка, баща и пр. Всеки е седнал в определена поза, позицията на ръцете им също подсказвала кой на какъв инструмент свири, трбвало да ги свържат по съответствие 

Данелия, ако имаш възможност да се включиш с повече инфо за лабиринта Wink

# 719
За лабиринта, аз знам че имало “варели”,които затваряли някои от пътищата. Лабиринта е затруднил моето дете най- много.

Общи условия

Активация на акаунт