Отговори
# 360
Има ли някок тук,който да е правил Педагогическа Диагностика в Детска градина или Училище?

# 361
Аз съм правила, какво по точно ви трябва?

# 362
Аз съм правила, какво по точно ви трябва?
Имам такава дисциплина и ми се налага да направя някакво изследване в училище или градина.Темата аз да си я избера. Ти какво изследване си правила?

# 363
Влизам с една питанка, ако някой знае да каже. Възможно ли е и какво се прави, когато искаш да те изпитва друг преподавател? Някаква молба ли се пише и до кого-декан или Ректората?
За СУ става въпрос.

# 364
Не съм чувала за подобен случай, изпитите се държат при титуляр на дисциплината или асистент.
За да си сигурна дали е възможно, най-добре е да се свържеш с инспектор от студентския отдел към съответния факултет.

# 365
Здравейте, реших да пиша за съвет или мнение.
тази година завърших бакалавър в биологическо направление в ПУ и реших, че искам да запиша магистър в различно направление от това. Насочила съм се към Управление на човешки ресурси, поразгледах на няколко места, но бих искала мнение, ако някой от вас учи това, в кой ВУЗ според вас е най-добре. Видях, че и ПУ предлага такава магистратура, но наистина не знам на къде да се насоча. Дали тази магистратура може да  бъде записана и от неспециалисти, каквато съм аз или няма значение? От учебен отдел не вдигат телефона и мейл писах, но и там няма отговор.

# 366
 Здравейте
Колеги филолози от ФКНФ към СУ?
Пишете ,ако има някой  Blush

# 367
Здравейте, за профил "Връзки с обществеността" кое бихте препоръчали СУ или НБУ?

# 368
Има ли някой с биологично образование да питам някои нещица?

Последна редакция: сб, 11 фев 2017, 20:59 от Анонимен

# 369
  • София
Здравейте, майки студентки от УНСС има ли? Полага ли ни се стипендия след еднократната помощ от 2880лв и на база успех ли е? Мерси

# 370
  • София
Здравейте, майки студентки от УНСС има ли? Полага ли ни се стипендия след еднократната помощ от 2880лв и на база успех ли е? Мерси

Ако получаваш майчинство, нямаш право на нея. Няма значение кой е университетът.

# 371
  • София
А как ще получавам майчинство, ако ще взема 2880лв (нали според новия закон не мога да работя на трудов договор, за да взема еднократната помощ)? Знам, че в такъв случай ми се полагат 100лв социални, но не знам дали се водят майчинство ? Затова питах дали случайно няма някоя стипендия, така или иначе ще имам 1 година паралелно да завърша бакалавър и да гледам бебчо, та поне да се възползвам от всички "екстри" на майката студентка редовно обучение Simple Smile

# 372
  • София
Ако получаваш майчинство не можеш да вземеш тези пари. Ти ще получаваш или не? В СУ всяка майка с дете до 6 г има право на стипендия от 120 лв на месец, предполагам, че и в УНСС трябва да има подобна. Социалното майчинство е 100 лв на месец, но зависи от доходите на семейството, ако са високи няма да можеш да го получаваш.

# 373
  • София
Няма да получавам майчинство. Ще питам в администрацията на университета.

# 374
  • София
Значи ще имаш право на помощта и на стипендията.  Peace А вече социалното майчинство си зависи от доходите, както написах по-горе.

Общи условия

Активация на акаунт