Отговори
# 375
  • Сливен
Стипендията за дете до 6г. се полага на всяка майка с дете до тази възраст, независимо дали взима някакво майчинство или не, само дето размерът и във всеки университет е различен.

# 376
Има ли някой, който да е завършил Предучилищна и начална училищна педагогика в Бургас?

# 377
Какви са превилегиите за деца сираци при кандидатстване и получаване на стипендии?

# 378
  • София
В СУ имат право на целогодишна стипендия от 120 лв на месец.

# 379

Бях чула за там че е нужна 3ка за да влезеш и че има отвърдени няколко места за сираци и тези с телк,дали има нещо вярно?

# 380
  • София

Бях чула за там че е нужна 3ка за да влезеш и че има отвърдени няколко места за сираци и тези с телк,дали има нещо вярно?

Нямам представа, имам информация само за стипендиите. Rolling Eyes

# 381

Нямам представа, имам информация само за стипендиите. Rolling Eyes
Няма проблем,благодаря много! bouquet

# 382
  • София
Здравейте!
Скоро започвам студентска практика към БАН. Някой бил ли е там на практика и може ли да сподели мнение?
Благодаря

# 383
не, не говоря за приписване Peace[/sub]

Преписване.  Grinning

# 384
Здравейте!
Писменият изпит по журналистика в СУ само есе ли е? Тоест не може някаква друга форма -  разказ или нещо от сорта?  newsm78

# 385
Възнамерявам да запиша магистър управление на човешките ресурси. Дайте мнения, ще съм много благодарна къде псоред вас е по-добре. Бих се радвала на различни гледни точки.

# 386
  • София
Възнамерявам да запиша магистър управление на човешките ресурси. Дайте мнения, ще съм много благодарна къде псоред вас е по-добре. Бих се радвала на различни гледни точки.

Преди 3 седмици завърших тази магистратура в СУ. Като цяло съм доволна, но и съм разочарована от някои неща, ако имаш конкретни въпроси можеш да ми пишеш на лично.  Simple Smile

# 387
Само не се записвайте в Асен Златаров в Бургас...

# 388
Разбрах, че и в ПУ има такава магистратура и това е вариант, но не знам и не познавам, завършили там.

# 389
Здравейтеее! Има ли някой, който да е завършил 2009г. спец. ПНУП в Бургас или пък 2012г.????

Общи условия

Активация на акаунт