Проблем с плода!!!

• 7 847
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Вярвай, че всичко ще е наред с бебето. Често се случва да има фалшиви тревоги. А по повод бъбречето на детето - и с едно може да доживее дълбоки старини. Чувала съм за подобни случаи. Бабата на моя мъж е на 83 години. По рождение не вижда с едното око, а то вече изцяло се е затворило. Цял живот е гледала само с едното и очила не е слагала. Продължава да плете, чете и пр., а като цяло е рухнала физически жена....

# 16
Така е,прочетох за доста случаи последните дни и малко се успокоих.Утре ни чака резонанс,който да покаже какво ни очаква.

# 17
Левия бъбрек е добре,но уринома расте и искат да родя в седмия месец Sad Какво ще стане с бебето ми,до колко това е рисково за него?Хубавото е,че расте малко по-голям,а не изостава.Доц.Балев ме следи,пое ангажимент да се свърже със специалисти в Пирогов и да решим къде и как да родя.Какво следва,след като бебето ми се роди толкова малко,до колко е опасно за него,колко време ще ни държат в болница,имам още 6 седмици до тогава,след две пак ще се видим,за да решим окончателно какво предприемаме  Praynig

# 18
МИЛИЧКАТА МИ стискам палци всичко да се подреди по най-добрия и за двамата начин и вярвай в Бог ,той не би разрешил да се случат лоши неща ,всичко ще се окаже един лош кошмар с щастлив край сигурна съм .

# 19
  • София
Пожелавам ти всичко да е наред Hug

# 20
таничка  Hug с теб сме! Наистина и аз вярвам силно в Бог, че който отиде с искренно сърце и вяра пред него, той няма да го отхвърли и ще извърши чудото. Дано всичко мине при теб благополучно

# 21
Искрено благодаря на всички за подкрепата,и аз всеки ден де надявам и убеждавам,че нещата ще де подредят Simple Smile

# 22
Дойде деня,в кой да се успокоя и аз.Вчера,при поредния преглед,установихме че уринома(мехура с урина),който проследявахме колко нараства,вече го няма. Малко е странно,но доктора го обясни така:Според него е достигнал критичка точка на уголемяване и в даден момент заради високото налягане просто се е оттекъл сам и бебето е изпишкало тази урина,ако се е дължало на стеснено каналче,то сега си е нормално.Странно и за мен и за него,но....понякога както каза той самия,природата си знае работата Simple Smile (happy)

# 23
Дойде деня,в кой да се успокоя и аз.Вчера,при поредния преглед,установихме че уринома(мехура с урина),който проследявахме колко нараства,вече го няма. Малко е странно,но доктора го обясни така:Според него е достигнал критичка точка на уголемяване и в даден момент заради високото налягане просто се е оттекъл сам и бебето е изпишкало тази урина,ако се е дължало на стеснено каналче,то сега си е нормално.Странно и за мен и за него,но....понякога както каза той самия,природата си знае работата Simple Smile (happy)
Чудесни новини !Чакаме да се похвалиш ,че си родила и всичко с бебето е наред ! Hug

# 24
Хиляди благодарности на всички за куража и милите думи Simple Smile

# 25
Таня3011 - много хубава новина! Пожелавам ти спокойна и приятна бременност! Дано няма вече проблеми и нещата да се подредят.

# 26
  • София
Хееей,чудесна новина,браво на бебчо Heart Eyes
Наслади се на бременоста си Hugи леко раждане ти пожелавам Hug

# 27
  • Варна
Браво! Отпусни душицата сега и се наслаждавай на бременността си Simple Smile  Радвай се на бебчето, което още в утробата се показва като борбено човече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт