Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 250

• 44 369
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Комет  Hug докато скърбят и борят лошите и дошла другата година .За сега на преден план ще са парите ,любовта -догодина по това време  Naughty
Скрит текст:

Аз съм по голям оптимист. Основание  за това ми дава факта, че Елиф е модна дизайнерка, а не някое малко девойче, т.е.  би било редно да е по разкрепостена. Даже очаквам тя да е
инициатора . Дано.
              Цитирах поста ти, защото много ми хареса колажа ти. Да му се полюбуваме. newsm51

Аха. На тортата и бяха изписани цифрите 31 -- значи Елиф празнува реалния си 31-и РД. Няма да е наивно младо момиче, ами жена с опит вече...

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 22:05 от marytza

# 61
Браво, бе, Мартичка! Веднага най-трудната задача ми постави! Simple Smile)) Аз се надявам да успея имената на героите да запомня със стартиране на дизито, ти от сега ме подпукваш за имената на актьорите. Вайййййййй... жална аз! Simple Smile

Боже! Прекрасен... и отново различен! И гласът...
Цитат
и все пак страданието бе неистово и с този кадифен глас…
ooooh!

Как няма да е неистово, Любов... нали отначало се смята, че годеницата му се е самоубила? Всеки ще страда от загубата на любим, но да знаеш, че този любим човек те е напуснал по собствена воля... това вече е твърде много...

Да, Комет, никой не може да страда като Енгин... А те ни показаха само частица от таланта му - няма ги още ръцете, няма ги мимиките, не е вкарал в действие още цялата палитра...Какво ли ни чака... Искам сцена като в Дараа с Булута...

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 22:11 от loveofmine

# 62
   И от мен едно голяааааамо БЛАГОДАРЯ за скоростта и детективския талант! Още не са пуснали трейлъра и вие вече го слагате преведен! Ашколсун! Аферин! newsm51 newsm51

Ох, успокоих се! Хвърлянето ми на боб не ме подведе - любовна история ще е! Ама пак ми го разплакват момчето! Пак ми го страдат! box box
   От друга страна... Има ли някой да плаче по-хубаво от него? Heart Eyes Heart Eyes remybussi
   Булут плачеше от мъка по несподелена любов, Керим плачеше от чувство за вина и безсилие, комисарят ще плаче от обида и загуба май. Прави сте, момичета - всеки от героите му си страда по негов си начин. cry cry cry
   А за Туба...newsm78 Още нищо не мога да кажа. Мен баретките не ме дразнят, Любов. Hug Момичето е в траур, няма да се кипри я! Единствено ще отбележа, че комисарят определено изглеждаше по-тъжен и покрусен от нея. Wink

# 63

Любовче,  Hug

Много си нетърпелива. Тава е първият трейлър. Като дойде първата серия, ще има голямо страдание - предчувствам го. Тогава ще включи и ръцете и мимиките и най- вече очите.
      Голям сериал ще бъде, дано не изпортят сценария, актьорите са супер попадение.

Маричке,  Hug

Кога успя да забележиш годините на тортата ?Отивам да я търся. hahahaВидЕх я. Joy

# 64
Така е, barisea. Комисарят беше по-покрусен... Но пък загуба на баща, колкото и да е мъчителна, особено при убийство, може да се очаква (в смисъл - родителите се очаква да си отидат преди нас, нали?). А загубата на младо момиче, което обичаш, за което ще се жениш... пък и със заключение, че се е самоубила, че те е изоставила по собствен избор... Това си е трагедия за останалия жив...

А... тортата е вече доставена -  в предишния ми пост, Комет. Simple Smile))

Скрит текст:

И увеличена.

# 65
  • София
Здравейте!  wavey
Няма как да не благодаря на Марианка и Лав за светкавичния превод на трейлъра!   Благодарности и на всички за снимките, гифчетата!
На добър път на сериала, на добър път на Енгин и Туба! Да направят завладяващи и запомнящи се образи! На добър час на целия екип на сериала!
Впечатления ще споделя по-късно,  нека си поема дъх...

# 66
Барисея newsm51
Комет smile3525

Просто трейлърът ми е малко. Това е истината. Искам още...

# 67
Барисея newsm51
Комет smile3525

И аз! И аз! И аз!
Сега ще попивам всяка милисекунда от трейлъра до първия епизод...  ooooh!

# 68
Барисея newsm51
Комет smile3525

И аз! И аз! И аз!
Сега ще попивам всяка милисекунда от трейлъра до първия епизод...  ooooh!

Аз съм удовлетворена от показаното до момента. А вий, вий просто сте

" ненаситници"  Joy Joy Joy Joy Joy Joy txtloves

# 69
   Абе, мани... Досега се пазех да не гадая, ама ме напъва отвътре, какво да правя. Confused Нали той пита "защо"... Е, ще излезе накрая, че тази, дето толкова страда сега за нея, не е била достойна за любовта му, че е имала тъмна страна, че нарочно се е сближила с него, щото е полицай - за да научава разни неща, че той е бил жертва и т.н. И тогава ще му е още по-кофти, че всъщност се е хабил по нещо, което не си заслужава... newsm78
   А така! Ще го запазя този пост, че като излезе нещо съвсем друго да ми държи влага и да ме пази далеч от гадателския бизнес за в бъдеще! Stop Stop

А трейлърът ми беше неприлично малко и на мене, Любов! Ама безбожно, престъпно малко! Така е, ненаситници сме, комет! Признавам, но не се кая! ОЩЕ! ОЩЕ! ОЩЕ!  ura

# 70
Барисея newsm51
Комет smile3525

И аз! И аз! И аз!
Сега ще попивам всяка милисекунда от трейлъра до първия епизод...  ooooh!

Дано ни покажат още един трейлър...Все пак до стартирането на серията има много време...

# 71

Още!

Хе, Любов, като ги гледам как си тачат рахатя комшиите и как я карат яваш-яваш, и на това трябва да викаме берекет версин! Simple Smile))))

# 72

По спокойно момичета.   Не допускам да стартира излъчването на сериала

само с един трейлър. Аз лично очаквам поне още два. Трябва да ни заинтригуват

максимално. Това е само старта.  Вие издържахте  повече от година и половина, че

сега за няколко дни  -  коментара е излишен. newsm51  :l  love001

# 73

Царица си, Маричке!
Как ли ще го видим още нашето момче...Искам много обрати, много изненади, и...най-много любов!Че той че е майстор на страданието - дума да няма, ама пък как умее да обича...

# 74

Отчет от кампанията в Туитър.

Общи условия

Активация на акаунт