Икаров масла

• 6 785
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
аз я правя така - смесвам бадемово с по няколко капки в зависимост от вида на косата от други масла - различни са за мен и  дъщеря ми. сместа се затопля и се налага в корените. стоя така 2 часа и после я измивам с шампоан. вярно е че косата малко се утежнява особено ако е по гъста, но никога не е  стояла като "проскубана перука". правя го рядко и преди да се боядисам защото съм с червена коса и сваля боята. вероятно не си я измила добре или маслата не са подходящи за твоя тип коса. успех следващия път  Peace
rabotata e tam che moqta kosa e tunka i mazna i ako i sloja v korenite shte sum napravo smachkana  Grinning,shtom samo v korenite kato sloja kakav efekt ima Sad

# 16
Тъй като темата е с по-общо название, искам да ви питам дали на Икаров има рициново масло и дали според вас е подходящо за мигли и вежди?

# 17
  • Варна
Няма на Икаров,рициново масло.такова можеш да си купиш от всяка аптека почти.И да подходящо е за мигли и вежди! Hug

# 18
Няма на Икаров,рициново масло.такова можеш да си купиш от всяка аптека почти.И да подходящо е за мигли и вежди! Hug

Да, аз знам, че е подходящо рициновото масло, просто питах конкретно за продукта на Икаров, ако има такъв.
Благодаря  bouquet

# 19
  • Варна
Ползвала съм да не кажа всички масла на Икаров, почти всички.Сега съм  си взела Макадамия.Стимуланта за коса и той е много хубав!
 Вече ползвам и крем за лице съставен само от масла.Една жена ми го направи,хоби и е .Ама съм много доволна Peace
Единствено кокосовото масло не ми допадна особено.С това разтапяне си е играчка!

# 20
Ползвала съм да не кажа всички масла на Икаров, почти всички.Сега съм  си взела Макадамия.Стимуланта за коса и той е много хубав!
 Вече ползвам и крем за лице съставен само от масла.Една жена ми го направи,хоби и е .Ама съм много доволна Peace
Единствено кокосовото масло не ми допадна особено.С това разтапяне си е играчка!
може ли да те попитам стимоланта н Икаров как точно ти дейсства-косата зпочва ли да расте по бързо или си доболна защото изглежда бляскава и мека Simple Smile

# 21
  • Варна
3 шишета стимулант съм изхабила! Добре се чувствах,косата ми е суха и изтощена от боите и по този начин я съживявах.Не ми цъфтеше не се заплиташе.За растеж кой каквото да ти говори не вярвай! Косата си расте естествено,без стимуланти.

Общи условия

Активация на акаунт