MANGO online магазин - 2

• 100 105
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,
харесала съм си няколко неща от mangooutlet, но нямам кредитна карта. Ще може ли да се включа в нечия поръчка?

# 646
И с дебитна можеш да плащаш.

# 647
И с дебитна можеш да плащаш.

не мога да видя къде да си избера начин на плащане

# 648
Най-отдолу на кошницата натискаш CHECKOUT. След това ти изкарва всички продукти в поръчката и адресът за доставка. След това натискаш най-отдолу като потвърждаваш поръчката - CONFIRM PURCHASE. Като го натиснеш отиваш на следваща стъпка, където се въвеждат данните от картата. Въвеждаш всичко необходимо, натискаш Pay и готово.

# 649
Най-отдолу на кошницата натискаш CHECKOUT. След това ти изкарва всички продукти в поръчката и адресът за доставка. След това натискаш най-отдолу като потвърждаваш поръчката - CONFIRM PURCHASE. Като го натиснеш отиваш на следваща стъпка, където се въвеждат данните от картата. Въвеждаш всичко необходимо, натискаш Pay и готово.

Всичко това вече го направих, но ми излиза най отгоре че се плаща с кредитна карта. Сега ще опитам пак, дано стане. Мерси много Simple Smile))

# 650
  • UK
Здравейте,
харесала съм си няколко неща от mangooutlet, но нямам кредитна карта. Ще може ли да се включа в нечия поръчка?
Аз пазарувам с дебитна Crazy

# 651
И аз успях да поръчам с дебитна карта.  Simple Smile

# 652
Моля за съвет. Искам да поръчам тея панталони http://www.mangooutlet.com/BG/p0/outlet/cotton-bermuda-shorts/?i … ;ts=1398402042457 но се чудя 36 ли да поръчам или 38. По принцип нося 36, но след раждането на близнаците, някои от панталоните ми са ми тесни в кръста, други пък са ми ОК. Ханша ми е тесен и ми се струва, че 38 ще са ми широки. Ако някой е вземал панталони от манго, да ме посъветва - умалени, уголемени или точни са им кройките.

# 653
  • София
Ами различни са според мен, дай си по-добре мерките и някой с подобни ще те посъвтева.

# 654
http://mangooutlet.com/BG/p0/outlet/women/capri-jeans/?id=733281 … ;ts=1398229717335

дублирала съм поръчката на тези дънки,  размер 34. Ако някой ги иска да пише на лични!

Може ли размери на дънките? Аз нося 34, но не всички модели ми стават.

Талия 38,5 см, дължина от колана по външния ръб 76 см, като има подгъв 2 см, който може и да се отпусне (аз така направих на моите)

# 655
Ами различни са според мен, дай си по-добре мерките и някой с подобни ще те посъвтева.

Талия 80, ханш 90 Blush

# 656
  • София
Момичета, размер РТ на ХХС ли отговаря?

# 657
по-скоро да, petit се води. И наистина са доста малки, особено роклите в гръдната обиколка Simple Smile

# 658
  • София
по-скоро да, petit се води. И наистина са доста малки, особено роклите в гръдната обиколка Simple Smile
  bouquet

Имам сестра 43 кила и роклята, която и поръчах ХС и е голяма навсякъде. Ще пробваме с РТ

# 659
  • София-Лагера
5APRIL2014   30% в основния сайт
Приятно пазаруване Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт