Мама на Априлчето говори:"Хайде с дупето нагоре!"

• 40 851
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Вижте едно приятни болнични ношници
Знам че в МД искат 2-3
За частните май не искат Simple Smile
http://get.bg/product_info.php?cPath=449_1379_448_463&products_id=153088  newsm78

# 46
Не понасям сутигни със дантели и други претрупани неща
Миже би защото съм с малък бюст
Някоя мама да има опит с тези
http://get.bg/product_info.php?cPath=449_1379_2057&products_id=148810 newsm78

# 47
  • София
Elfi ще споделиш ли къде си правиш записа на тонове. Аз се следя на частно и ми казаха, че един запис е 25лв. което ми се видя доста.
В Токуда е 15 лв.

# 48
  • София
Благодаря ви. Сега видях в сайта на МЦ Лора, че записа е 12лв. и ми е удобно като локация. Мисля да ида там  Simple Smile А тази нощница е много сладурска, но дали не е малко къса?

# 49
Да всичко друго в пкк е в норма, включително и левкоцитите, а причината за предното завишение е отстранена. Доки каза че неможе постоянно да съм на антибиотици.
Все пак ви благодаря

# 50
Хм не знам може и да си права newsm78
Но аз не обичам ношници  ако е дълга съвсем ще ме дразни ,но така искат пък и след секцио ще е по удобно
Казват и халат или жилетка може  те да са по дълги  #Crazy
Хм не си спомням предните от Шейново какви ми бяха Wink

# 51
Да всичко друго в пкк е в норма, включително и левкоцитите, а причината за предното завишение е отстранена. Доки каза че неможе постоянно да съм на антибиотици.
Все пак ви благодаря

Щом така казва се успокой щом няма друго и докторите са ОК:)
И аз два пъти вече пих антибиотици
Дай боже да не ни се налага повече
 Hug

# 52
Все пак ви благодаря

Щом така казва се успокой щом няма друго и докторите са ОК:)
И аз два пъти вече пих антибиотици
Дай боже да не ни се налага повече
 Hug
Да и аз това се надявам, малкото оставащо време да мине безпроблемно. Пожелавам го на всички

# 53
Да се отчета, най-после и аз на преглед. Покрай всичките боледувания не бях ходила от 16-18 седмица Simple Smile.
Бебето е 2+ кг, горе-долу си отговаря на седмиците, а според кантара на лекаря съм отслабнала 6 кг от началото на бременността  newsm78
ТОновете са му около 145, с дупето нагоре е Simple Smile.
Пак ще ме бодат за някакви кръвни изследвания.

# 54
Вижте едно приятни болнични ношници
Знам че в МД искат 2-3
За частните май не искат Simple Smile
http://get.bg/product_info.php?cPath=449_1379_448_463&products_id=153088  newsm78

Само да отбележа, че на снимката е с дълъг ръкав, а в описанието пише: Дамска нощница за кърмачки с къс ръкав - някой да не се заблуди.

# 55
Здравейте Simple Smile Казвам се Гергана и съм бременна в 28г.с. с второто си бебче. Ще ми е приятно да споделя остатъка от прекрасните моменти на бременността, както и новото начало на един прекрасен живот. Малко късно се включвам, но не посещавам много форума - ще помоля да бъда добавена във фейс групата, ако нямате нищо против Simple Smile Във фейсбук съм Gergana Vasileva/Avortimida. Благодаря предварително. Погал по сладките коремчета Simple Smile

# 56
  • USA
Алена, благодаря за хубавата тема  bouquet!

Бях на ултразвук. Бебето е с главата надолу, но това нищо не означава. Отидох в 31 седмица, а докторът каза, че обикновено до 34 седмица заемат позиция. Според измерванията бебето тежи 1800 гр. но и това едва ли е сигурно. Следващата седмица съм при докторът и ще го поразпитам, че тази, която ми прави ултразвукът хич не я бива. Предният път се паднах при нея и сега пак. Моя е вината, че отидох там. Питах я за плацентата дали ми се е вдигнала, каза, че не знае Close. Не знам каква е причината да не иска да говори, за първи път ми се случва, но ще знам за в бъдеще.

За бялото течение тук не се изписва нищо ако няма инфекция. С предната бременност трябваше да се мажа с нещо, но не помня защо. С тази бременност засега нищо.

Аз съм под голям стрес и май спрях да качвам, коремът ми в сравнение с първият път е доста по-малък, дано не се отрази на теглото и развитието на бебето. Апетитът ми секна и ми се хапват почти същите неща от преди бременността, включително и любимото ми сладко, по-скоро шоколад.  Имам киселини много често, всеки ден (предният път почти нямах) и малко запек от скоро, откакто намалих плодовете. Гади ми се и повръщам обикновено сутрин и/или вечер.

И тя постоянно хълца и рита ли, рита Grinning.

Това е от нас!  bouquet

# 57
Записвам се и аз в новата тема  Hug
Бебето беше с главата надолу преди 3 седмици. Как е сега, не зная със сигурност.
Днес бях в отпуск, голям кеф.

# 58
Пльок! На последния преглед през януари, беба беше седалищно, сега  ми се струва ,че се е обърнала-усещам само ритничета странично от ляво и дясно и постоянно издуване / изкривяване/ на корема, което си мисля че е дупе newsm03
Моето СУЕ на последните изследвания беше завишено - 45, но всичко по ПКК беше в норма, а и правих изследванията точно след боледуване от грип.

# 59
Алена, отново благодаря за темата   bouquet
нашата девойка при последния преглед се беше обърнала и беше с главата към изхода. В тази връзка моята доки обясни, че след 28 седмица по-тежка ставала главата (до преди това е дупето) и в резултат на това повечето бебета се обръщали, и малък % оставал седалищно. Дано това инфо е полезно и успокоително на мамите  Hug
Гертруда, за пигментацията, чувала съм, че след раждане и като се нормализират хормоните се махала. Иначе аз имам пигментация на лицето в резултат на лоша лазерна епилация и един доста похвален дерматолог ми каза да я контролирам с ...... лимон или жълтък..... от тогава си правя маска на лицето със жълтък и ефекта е поразяващ, но на друго място не знам как ще сложиш жълтък  newsm78
За движенията и аз съм в клуба на "сританите"  Mr. Green много се движи, на моменти е рязко, а и това хълцане....на моменти е неприятно чак и притеснително, защото продължава по 10-тина минути понякога.
За ношниците и на мен ми казаха да ползвам такива, но според мен е по-добре да са с къс ръкав.... в болницата е доста топло. Има такива в един магазин близо до Лъвов мост по 15 лв., ако на някой му е на път мога да дам "упътвания"  Mr. Green
За прегледите - при мен не е ставало дума за "трета фетална", мисля че и тонове не са ми мерили, а и прегледите са ми през повече от месец (не броя тези по ЖК, те не са ми сериозни Simple Smile)) )

Общи условия

Активация на акаунт