Мама на Априлчето говори:"Хайде с дупето нагоре!"

• 40 893
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Данче честито бебче. Да е здраво и спокойно. Вярвам, че всичко ще е наред.
Споделяй как е било раждането. Вярвам всички искаме да знаем:)

# 646
Данче, честито и от мен. Да сте живи и здрави и двете и по-бързо да си гушаш бебо  Hug   bouquet

# 647
Честито на мама!Да ви е живо и здраво момиченцето и всичко да е наред!Скоро да се приберете вкъщи и да се наслаждавате на бебчо.Много се развълнувах,започва се момичета.Само бебенцата и мамите да са здрави,всичко друго ще е ок. Hug

# 648
  • Сидни
Честит бебок, да е жив и здрав! Hug
Чакаме разказ!!! Whistling

# 649
dancheto__ ,честита принцеса  smile3522
Да е здрава, щастлива и много късмет й желая! Да е гордостта на мама и тати  Heart Eyes

# 650
dancheto_ честито бебенце! Да сте живи и здрави и скоро да се гушкате вкъщи. newsm51

# 651
  • София
Честито бебче,мила newsm51 Да е жива и здрава малката принцеса,на мама бързо въстановяване,а на таткото Наздраве! Hug Hug Hug
Чакаме подробности около щастливото събитие Peace

# 652
dancheto_ , честито бебче! Да е живо и здраво и много да ви радва!

# 653
Данче, честито, да ви е живо и здраво бебчето!   bouquet
Аз днес бях на преглед, заради плацентата, степента на зрялост е 2-3 та, бебето е добре, вече е 2.600г., но заради узрялата плацента трябва всяка седмица да ходя на запис на тонове. Мериха ми и таза - диагнозата е стеснен таз 1-ва степен, та това, заедно с узрялата плацента и големината на бебето, могат да доведат до секцио...  Tired

# 654
  • София
dancheto__, честита рожба, да е много здрава ви желая и скоро да се приберете у дома всички  bouquet

# 655
Честита рожба, Данче! Да ти е радост и гордост, и съвсем скоро да си я приберете вкъщи здравичка! Heart Eyes
 Колко е голяма, как се казва...разказвай!  Blush

Аз днес бях на преглед - детето най-после си е наваксало и е съвсем в норми. И очният лекар не намери причини да не раждам нормално. Сега остава само да трупа грамчета и да си чака Април, не ми се ще да се ражда през Март, но както тя си е решила!  Heart Eyes

# 656
  • в 1001-та нощ
Здравейте, колкото и да е рано аз дадох старта на априлските бебета през февруари. В неделя 23 родих в 34 сед. и 4 дена. За сега всичко е под контрол, малката е в ковиозче, под наблюдение, държи се добре за недоносено дете, но с всеки изминал ден е още по добре.

Честита радост и от мен Simple Smile   bouquet

Какво име носи първата ни госпожица?

Как мина раждането, ти как се чувстваш, хайде да не отрупвам с въпроси Simple Smile

# 657
Честита принцеса и от мен, нека бъде силна и здрава, скоро да се гушкате!   smile3541
 Мислех че аз ще поведа класацията на бързаците, но има и по нетърпеливо бебче от моето  Hug Аз също съм всяка седмица на тоново, заради степента на зрялост, но вече не се плаша, успокоих се и се радвам  на всеки изминал ден в който, е останала в коремчето ми   Blush  Още веднъж честито, с интерес бих прочела подробностите около раждането ако решиш да споделиш.

# 658
   Честито на малката принцеса и от мен! HugДа е жива и здрава и бързо да наддава.

# 659
Честито за новото бебче Simple Smile най-важното да сте живи и здрави Simple Smile всичко друго ще си се оправи !

За зърната и аз се мажа с био кремче за подготовка и леко ги обтривам в банята,може също да си масажираш зърната лекичко ,все едно ги караш да изпъкнат.Но тези неща внимателно и по малко,няма нужда да се прекалява.Все пак са много нежни.

Това за солта за мен е пълен абсурд и не мисля,че някой изобщо трябва да го причинява на детето си!Съжалявам за бабите,но аз не бих направила нищо по техен съвет,в повечето случаи са опасни и грешни неща!

Общи условия

Активация на акаунт