Мама на Априлчето говори:"Хайде с дупето нагоре!"

• 40 878
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, колкото и да е рано аз дадох старта на априлските бебета през февруари. В неделя 23 родих в 34 сед. и 4 дена. За сега всичко е под контрол, малката е в ковиозче, под наблюдение, държи се добре за недоносено дете, но с всеки изминал ден е още по добре.

# 631
И на мен да ви кажа най - тежък ми е последния месец. Вече много ми тежи макар досега да съм качила 10кг. което ми се вижда горе долу нормално, обаче пък корема ми е направо огромен. Имам и често контракции доста често леко болезнени , но си полежавам повече и стискам бебчо да постои още малко вътре. Да ви кажа напоследък сънувам едни кошмари че ще се роди по- рано , абе ужас ви казмам.

Докато пиша видях известието за нов отговор. Честито бебче , да ти е живо и здраво и да продължава да се развива все така добре.

# 632
Данчето, честито, да ти е жива и здрава малката госпожица и да е много, много щастлива! Стискам палци да продължи да се справя все така добре и ти пожелавам  скоро да може да си я приберете в къщи!  

Дао, кога ти е терминът (спомена по-рано, че през уикенда влизаш в 9-ти месец, та за това потам, пусто любопитство)?

# 633
Данчето, честито и от мен  bouquet Да ви е жива и здрава дъщеричката. Сигурна съм, че ще продължи да се развива добре.

# 634
Здравейте, колкото и да е рано аз дадох старта на априлските бебета през февруари. В неделя 23 родих в 34 сед. и 4 дена. За сега всичко е под контрол, малката е в ковиозче, под наблюдение, държи се добре за недоносено дете, но с всеки изминал ден е още по добре.

Олеее ,започна се Simple Smile Честта ви госпожица !  Hug Да е здрава,щастлива и да кара мама и тати да се гордеят с нея !Дано всичко бъде наред !!! Praynig

# 635

Да ти е живо и здраво бебчето !!!

# 636
  • Nova Zagora
dancheto__честита ви рожбичка. Да ви е жива и здрава и много да ви радва   bouquet

# 637
  • София, Манастирски ливади
dancheto__, честито бебнце и от мен. Бързо възстановяване на теб и скоро да се прибирате в къщи.

# 638
dancheto__,честито бебче и от мен!Бъдете здрави и много щастливи!  bouquet

# 639
dancheto__, Честита радост маменце,нека малкото ти съкровище бързо качва грамчета ,да е едно много спокойно и щастливо бебчо и много ,мнохо да радва мама и тати  Heart Eyes

# 640
  • Sofia
Честито да ни е на всички, и най-вече на Данчето, първото бебенце от групата. Да е живо и здраво и по-скоро да си го гушкате в къщи. Данчето, ти как си , как роди, бързо ли се възстановяваш? Когато имаш време и желание ще се радваме да споделиш повече  Hug

# 641
  • Земя създадена от Бог Mallorca
dancheto__ Да ти е живо и здраво детенцето  bouquet,да расте и по-скоро да си я вземете у дома newsm07
Първото бебоче вече изплака Hug

# 642
Данче
Честито да се възтановяваш бързо
Все така добре да върви бебка и да ви много здрава Simple Smile
И скоро вкъщи
Много прегръдки
Когато имаш време пиши за теб и бебка
Ти си нашия първенец   bouquet

# 643
dancheto__ , честито бебенце! Да расте здравичко, усмихнато и много обичано от всички! Дай Боже скоро да си се приберете в къщи и само поводи за радост да имате цялото семейство!   bouquet

# 644
dancheto__честита ви рожбичка. Да ви е жива и здрава и много да ви радва! Бързо да си я приберете вкъщи и да се радвате много!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт