Мама на Априлчето говори:"Хайде с дупето нагоре!"

• 40 866
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Няма ли да си пуснем първомартенска темичка ?
Ето едно бързо заглавие от мен  Hug

С мартеничка се закичи мама и Априлче чака румена,засмяна   Heart Eyes
A.l.e.n.a
. kакво мислиш по предложението ми за нова тема  Flutter

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 09:31 от usmiv4ica

# 661
  • София
usmiv4ica, на мен много ми харесва заглавието на темичката Simple Smile

Добро утро от мен момичета! Да е хубав и слънчев денят ви!

(* знам, че утрото за някои не много спящи от нас започва към 5, ама нейсе  Simple Smile )

# 662
Започвам с отчета още от януари, ако пропусна нещо питайте.
През януари получих кръвотечение спряха го още с първата система, но полежах една седмица в болницата, 20 дена след като ме изписаха пак прокървях и пак влязох, ниско разположена плацента, пак уж всичко мина и петък сутринта ме пуснаха, но вечерта пак влязох и така до неделя все кървях само когато ходех до тоалетна. В неделя първо почнаха болки които ми обясняваха че са от бъбреците /много компетентни лекари имаме/ над вечер прокървях и докато лежа, включиха ми система и изведнъж усетих как цялата станах мокра, предположих че кървя много и веднага дойде лекар, водите ми бяха изтекли, качиха ме на магарето  6 см. разкритие, от там ме смъкнаха в родилно 9 часа и в 10 и 40 малката госпожица беше на бял свят. Казва се Мария - 2,06 кг. и 44 см. сама проплака веднага, но както писах вчера още в ковиозче, но с всеки изминал ден е все по-добре. Аз от вчера съм си в къщи и се чувствам добре, доколкото е възможно, гледам да мисля само положително.
За самото раждане да кажа първото дете преди 8 год. го родих секцио защото беше седалищно, а сега нормално, искам да ви кажа че нормално е много по-добре. Няма нищо толкова страшно. Мога да кажа, че родих лесно, имам няколко шева от който един външен които израждащия лекар го направи за да мога да родя по бързо, защото съм била тясна, но само този шев ме боли в рамките на нормалното. С две ръце съм за нормалното раждане.
Стана много дълго, ако има нещо пак казвам питайте.

# 663
  • София
И на мен заглавието ми харесва. Днес ми е много готино, последен работен ден и най-накрая ще се отдам на почивка и подготовка имам и няколко книги да прочета, а и парка ме зове.
Пожелавам на всички един страхотен уикенд изпълнен с много слънце и разходки.

# 664
Честито на Данчето!!! Да бъде Мария много здрава, енергична и щастлива и бързо да расте Simple Smile

# 665
Данче , мн благодаря за разказчето Simple Smile някак успокояващо действа,радвам се че сте добре Simple Smile
Хубав уикенд и от мен  sun sweating

# 666
dancheto__, всичко ще е на ред с Мария. Прекрасно име сте ѝ избрали и ще е закриляна цял живот!  Heart Eyes

Не знам за коя болница и кой град става въпрос, но явно лекарите са те "изпуснали", за да се стигне до 6см без да разберат. 2-3 седмици само и ще си я приберете вкъщи!  Heart Eyes

И на мен заглавието ми харесва. Днес ми е много готино, последен работен ден и най-накрая ще се отдам на почивка и подготовка имам и няколко книги да прочета, а и парка ме зове.
Пожелавам на всички един страхотен уикенд изпълнен с много слънце и разходки.

И за мен е последен, нямам търпение да си почина, да се наспя и да започна да пера и подреждам дрешките на малката фурия.  Heart Eyes

# 667
Хайде дано прекрасната Мария да си е скоро вкъщи  Hug
Днес и аз съм с преповдигнато настроение, последен ден на работа Simple Smile

# 668
Здравейте!
Данчето, много хубаво име има принцесата! Скоро ще си е в къщи и ще се гушкате много!   bouquet

Новото предложение за заглавие е страхотно! Замислих се колко ли мъника ще се появят в новата темичка.  Heart Eyes

На момичетата, които са в почивка вече, пожелавам много спокойни и усмихнати дни в подготовка за човечетата.

# 669
Здравейте, колкото и да е рано аз дадох старта на априлските бебета през февруари. В неделя 23 родих в 34 сед. и 4 дена. За сега всичко е под контрол, малката е в ковиозче, под наблюдение, държи се добре за недоносено дете, но с всеки изминал ден е още по добре.

Честито! Да е живо и здраво бебчето!

# 670
dancheto__ , честито и от мен! Бъдете здрави и много поводи за радост и гордост!  bouquet

# 671
Честитa рожба, dancheto_  bouquet .Да бъде здравичка и да порасне красива като името си.Наистина разказа ти поуспокои и мен,изпитвам ужас от раждането,дано всичко е наред.От все сърце ти пожелавам скоро да си я отведете удома и да растете щастливо.Почна се с  бебчетата,да видим кой е следващия Simple Smile Почивайте си,докато можете и не забравяйте да се усмихвате  Hug

# 672
dancheto__ честито  и от мен,да расте здрава малката принцеса,а на теб бързо възстановяване

# 673
  • в 1001-та нощ
Дани  Hug всичко ще бъде наред Simple Smile

Стартирам новия списък на 1 страница  Peace

Заглавието - точно снощи мислех да пиша да пускате предложения, но днес заваляха, ще изчакам до довечера и ще кача анкетата  Blush

Hug

# 674
Дани, честито и от мен Simple Smile Много да ви радва малката принцеса Simple Smile
Чесно да си призная съм толкова чувствителна, че се просълзих от радост за първото ни бебче.

Момичета имам едно въпросче, забелязах се преди 3-4дена, че коремчето ми е слязло малко надолу,а вчера и една приятелка като ме видя и ми потвърди без да я питам. Как е при вас,рано ли е още или му е време и нормално ли е в края на 7-ми месец. На консултация съм след 4-ри дена и ще питам, но до тогава.....

Поздрави на всички.

Общи условия

Активация на акаунт