Мама на Априлчето говори:"Хайде с дупето нагоре!"

• 40 865
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Данчето, честито  bouquet, от вчера не съм влизала във форума и вече си имаме бебче.Пожелавам ви много да ви радва малката принцеса и скоро да си я гушкате вкъщи.
bi-bi-to , аз не съм забелязала още да ми е слязъл корема. Hug

# 676
Корема дали е слязъл меря по това колко пръста мога да сложа между гърдите и шкембето. Досега разстоянието намаляваше. В момента ни един пръст не мога да сложа.
При предишните две раждания, станеше ли 4 пръста, до 2 дни си гушках бебето Simple Smile.

Може бебето да се обърнало с главата надолу затова така да изглежда.

Честито ни бебче. Дано скоро се прибере вкъщи.

# 677
Aludra, не се бях замислила, на последния преглед бебето беше седалишно, дано да си права и да се е обърнало, че исках да раждам нормално Simple Smile

# 678
 newsm51Честито на мама Данче, да им е жива и здрава рожбата! Бързо възстановяване!

"Баба Марта тук е вече, но ние искаме през АПРИЛ да дойде малкото човече!"

# 679
A.l.e.n.a. ако ти се занимава, при направата на новата тема, махни излишните неща (съжалявам лично на мен ми е претрупано и не намирам важната информация) - има линкове, които вече не са налични, дават грешки или не са актуални. Скоро ще има нов списък с нашите бебчета и не искам да скролвам на долу и да го търся 10 мин. Извинявай ако е проблем не го прави, просто изразявам мнение Simple Smile

# 680
Здравейте, момичета Simple Smile На крака ми при пръсеца, само че от вътршната страна имам разширена вена, която става все по-голяма, прилича на огромна синка, все едно съм се ударила зверски някъде Sad дали може някой да ми каже някакво мазило или да ми даде съвет какво мога да направя?

Данче, честито и от мен, да ви е живо и здраво бебето и много да ви радва и дано скоро си го гушкате вкъщи  newsm30  baby

# 681
  • София
И аз много се развълнувах за първото бебенце на нашата групичка. Heart Eyes Данче, да ти е жива и здрава малката принцеса и бързичко да се гушкате вкъщи! Hug Много положителни мисли и всичко ще бъде наред!  Peace

# 682
  • в 1001-та нощ
Ива Кънчева  Peace Добра идея, ще ги разгледам, то е време да се добавят и бебешките линкове  Hug

gerryy3, най-добре да те види лекар, иначе Лиотон 1000, Хепароид зентива, крем с арника .... но ако става въпрос за мен - бих се консултирала  Peace

# 683
Имаме си бебееее, да е жива и здрава малката Мария, все така първа в живота, упорита, борбена и много закриляна от нейната Светица Simple Smile Прекрасно е, че раждането е минало така лесно, макар и по-рано от очакваното. Важното е всичко накрая да приключи добре Simple Smile

elibeth, благодаря ти Simple Smile Ще ги разгледам на живо като се приберем в София, намалението го изтървахме, но няма нищо Simple Smile

Aludra, интересно е това за меренето на разстоянието от гърдите до корема. И аз нямам никакво в момента, макар че понякога ми се струва, че бебето е слязло надолу. Друг път пък едва си поемам въздух, притиска ме, върти се много.....Само 3 дни до прегледа, имам чувството, че от цяла вечност не са ме гледали Simple Smile

# 684
# 685
  • София
Честита Баба Марта на всички   bouquet

# 686
Честита Баба Марта мили момичета, здраве, щастие и късмет да ни стоплят дните занапред,
огънят на любовта вечно да пламти в очите ни, а за тези който очакват/ме своите бебешоци през март да са  живи и здрави, бели и червени, винаги засмени

# 687
  • Русе
Здравейте мами и Честита Баба Марта!
Искам и аз да се включа при вас. Моят термин е 26.04. – момче.  Това ще е третото ми детенце. Имаме си кака на 6г. и батко на 1г.8м. Знам, че ще стане лудница вкъщи, но вече нямам търпение да се появи най – малкато ни човече. Все пак, предвид термина ми, ми се иска това да стане след 15.04.

Да е живо и здраво първото бебче в групата – малката Мария!!!

# 688
  честита баба марта

newsm44 newsm51 ооо йее, имаме си вече бебе. бързо възстановяване на мама, и тя и малката принцеса да са живи и здрави.

# 689
Aludra * Много благодаря за съвета и аз така цял месец избирам костюмче за болницата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт