Много се затъжих
Даже като видях от кога не съм писала се хванах за главата
Извинявам се!
Ей сега ще се реванширам с един дъъъълъг пост

Много красива и наистина прекрасни пожелания,мила!!Благодаря ти!

!Ама и ти си супер оргарнизирана явно ,щом можеш за толкова кратко да стегнеш багаж...на мен ми трябва поне 1 седмица
Все ми е на ръцете и много иска да се изправя
Хич не ми харесва това и се чудя какво да правя и ка да я приуча да седи на стол 
.Одавна съм си го заплюла и аз и мисля сега по повод рд да го вземем .Но май ще е по-добре да го вземем във вариант по-голям- за бати,а за малката-неговия стол..То уж за нея трябва да е подарък ама май ще й се размине хихи
))
По принцип гледам да не купувам такива junks обаче-не искам да уча децата на тях,а и аз не искам да ги ям..Като казвате-по-добре плод.Солетки давам-ХрусХрус от Лдл-без сол са,но още са ни трудна задача с тея 2 зъба само
Ааа, там имаше и белтък!Малеее,такъв сериозен разбор на продуктите,които ям никога не съм правила през живота си хихихи! 
Ти си знаеш най-добре,разбира се,аз само ти споделям мнение
))В крайна сметка всички прохождат и проговарят,няма страшно,когато-тогава 
Явно не съм го обяснила като хората..боц понякога правим,а едната годинка нещо не се получава..Споделяйте и други номера-какво да й показвам,че я усетих,че е дошла фазата за подражание и сега по-лесно стават нещата..не като преди-да обяснявам на стената.
Толкова далеч,та чак нереално ми изглежда.При нас всичко е в последния момент и по принцип ходим на море в БГ септември,тогава също са паднали доста цените.Вили и ние се колебаехме за Елените мин.година и в крайна сметка отидохме на Sunny.Но ще кажеш как е било,та да ходиме и ние( а аз си мисля,че ще е страхотно
) Да ти кажа на хубавия Коко едва ли някой би му устоял да не се снима с него,било с капачки или без,та бизнеса е в кърпа вързан
и че малката Деми вече им е дружка ,та чак и общи теми за разговори имат
))

...
Ние си прекарахме много добре,но доста се изморихме,че след нашия рожден ден бяхме канени на друг,на още една малка принцеска ,с която Лили прекара първите 3 дни от живота си в 1 стая
. И съответно Лили заспа още към 8 и 30 и в 5 сесъбуди наспана и свежа като краставичка
.
Освен това сладкото "а", което казваше на всичко, се превърна в "ГА" и сега като едно гладно гардже по цял ден из къщи вика ГА ГА ГА... 
Освен това ако имаме и някоя шарена топка пред нас след коята да тичаме и да я ритаме... няма нужда от друго хич! Вика "айде" и подава ръчички - това е знак да върви и като я вземеш наръце почва да рита и да плаче ...
Вчера доброволно ми пусна едната ръка, ама за малко беше - днес пак е за двете ръчички.
а майка ми твърди, че като ме няма казва "мама" и ме търси
явно на мен не иска да ми направи кефа.
остана ми само зумбата.
!
! Радвам се, че хубаво сте изкарали. Ама вие голуми купонджийки бе
.
.
! Ама вие цяла шоу програма си имате
..... Коко още не влизаше в плановете ни и не слушах толкова задълбочено.
. Та, по този въпрос се поуспокоих и ще сложим и следващата ваксина.
. Каза, че мога да му давам, но не много често зелен фасул, зрял фасул, свинско месо. Все още е рано за ядки, какао, застройки на супи, мед. За сега май това е по-важното по въпросите от консултацията. 

Та като казах храни

И аз не съм въвела това,което и ти с изключение на свинското.Него си го хапваме.А агнешко мисля около Гергьов ден да го въведа и без това и ние го яден 1 път годишно пък и не съм му фен въобще 
Нямам нищо против тия от Сирия ама другите... 
Май голяма художничка ще става твоята мома ,ту с флумастери ту с кал се цапате
Това с " Ао" и ние го правим много са смешни тия малки телефонистки