!
. И така - от 13ч до 14,30ч се мятахме пак на леглото, ревем като ядосани лъвове и накрая вече се сгромолясахме и заспахме. Както се вижда май ще си проспим днескашната разходка. Ние явно пак влизаме в някаква фаза, защото снощи имахме пак изпълнения. Първо се зарадвах, че заспа в 20,40ч докато още сучеше. Да, ама в 21,10ч се събуди с един жесток рев и така 1 час се дра. Дали нещо не го болеше не знам ....
. Давах му Нурофен и смукна едни 200 мл АМ
. Веселба е!
! Много добре си го измислила. Отивай и малко и ти на чужд гръб, та да види свекито ти колко е хубаво така
.
. Ще докладвам! Нещо хич не ме кефи така и май ще му ударя един бойкот .... то пък не се издържа бе. Хайде то верно, че не го дундуркам на ръце, ама да седя до него и да го чакам 1 час да се натъркаля на леглото също не ми е много интересно
.
. Значи, да вземеш да се стегнеш и да направиш един прощъпулник на детето, че направо я обиждаш като те чета. Тя, момата прави вече обиколки на квартала, ти я чакаш да започнела да ходи стабилно ...
. Ама верно ще тръгне 1 клас докато се наканиш
.
и по малко 
Но предпочитам този вариант, защото тя в количката не иска да седи и в един момент трябва да бутам количката и да я нося, пък така поне количка нямам
Пък и нали ви казах, каталясва и като се приберем директно ляга. Ама пробвай го и ти Коко, и за две ръчички да го държиш пак според мен на вън е по-добре, защото виждат разни интересни неща и искат да стигнат до тях, в къщи всичко им е познато.
Заради този нов "режим" , Алекс изкарва сутрешното си спане (от около 11ч. до към 12ч.) в колата. После има и едно обедно - следобедно спане около 2 часа.
. 

Влизам да ви почерпя за нашия ден-ден!Днес моята Радинка стана на една годинка!Да ми е жива и здрава и да ме слушка,че иначе ще й дърпам ушенцата...! 

Нямах време да правя менюта,пък нямаше и място тъй или иначе да се яде и затова така-малко fast food .Даже докато седнаха да хапнат имаше пълна програма от страна на диванетата-баткото свири на хармоника,малката танцува
После духнахме свещичката,снимки,торти,ала-бала и първата смяна гости си замина към 15ч.Използвахме момента за кратка дрямка и от 17-2ра серия купон пак приятели и дечица чак до 21. Абе мн яко си изкарахме,наситих се на познати и любими хора,с които одавна не бяхме сядали да се видим и децата мн хубаво си играха. Радинка ту беше залепена за мен,ту трябваше да я свалям от някой стол(научи се да се катери в-у едни детски столчета и сега ми се изправят косите като ги наближи) ,но в общи линии се държа почти добре и даже май не рева.
Еееее,издивя просто-като види сандвич-и тя залепена -да яде зелении!
И от тортата пробва..въобщееее..голяма черна точка по захранването днес ми се пиши
...Ама айде,от мен да мине-днес може всичко!
Правиха ми я по снимка от нета,не е на 100,но на 90 да кажем,че е станала същата
Да ви е сладко!
.Милият, още като донесе баща му тортата и я налази и първо пострада дясното крилце на бухала и си мислех,че е само то,а сега виждам,че и панделата е нагризал
. Ма то и аз да съм и аз не бих отказала някой да си ме бута в количката, пък като ми се доспи да си и дремна
. Още не дава зор да върви на вънка, така че нашите разходки ще ги отложим малко. Иначе пък като ви мисля вас и пак ме хваща една носталгия кога ги бутахме в зимните бебешки кошове, увити като пашкулчета, а сега си искат самички да си ходят
. Дечицата ни вече са големи!
. Аз май вече мога да ходя да си взема комисионната от сладкарницата, а
. Радинка пък те е хванала, че си благоразположена и си е отяла на кисели краставички
. Не им се сърди много на децата. Виж колко ви е весело
! 

Това с киселите краставички ми хареса и Ния налита на туршия, ама в това топло време вече не ни се яде, та и нея не я огрява 
А щом Коко иска да се вози-няма лошо, тъкмо болките в кръста ти ще почакат!
За закуската...опитвала ли си да му правиш кисело мляко с бисквитки примерно
Или пък нещо филийка, или баничка ( това ми хрумна, като се сетих какво беше казал педито на Вили)
Писах, писах и по едно време ми падна батерията на лап топа. Ей много се ядосах. За мое учудване обаче като включих сега ми се заредиха страниците които са били отворени и гледам писаниците ми и те тук 
Не видях дали карина е писала, ама с нея и децата ходихме на плажа да видим нашите патки
Няма само вие да имате
Само дето не сме съобразителни като вас и не взехме хляб, за да ги примамим. 

)) Иначе е страхотна. И аз по снимки в нета поръчвах. Пратих ги във фейсбук и писах какво искам. После реших да звънна и да обясня, но жената ме беше разбрала. Само цвета си беше записала грешно. Дано да я направи хубава и вкусна
Като цена е доста добре. На повечето места цената на парче е около 3 лв, даже някъде има и по 4 лв, че и по 6 лв. Там където я поръчах цената на парчето е 1.50 лв. и аз и кавах как искам да изглежда, колко парчета да е и какви кремове да направи, а на повечето места избирам само от каталог и не мога да променя нищо. Така, че за момента съм доволна. Дано да се получи добре. И менюто е измислено и гостите поканени
Остана да чакаме 20-ти
Вече нямам търпение 

.Това беше просто малка шега.
събира вдичко дето докопа!
. Ето и едно кафенце за добро утро! 
. Взех крем Нахткерцен на Д-р Тайс,незнам дали ще има ефект,че не ми се иска сами с антибиотични и кортикостероидни кремове да я мажа
.