Биха й ваксината,та засили симфонията и като излезнахме от кабинета,хората ни гледаха уплашено,сигурно се чудеха какво толкова му правеха на това дете !
а без тях на 4... Та не знам да ги броя ли, честно казано...

!
.
. То май почти всичките вече ходят (без Коко
). Защо не им правите сега прощъпулниците? Аз си знам, че на първите крачки се прави още. Е, нека да си стъпват по-стабилно, ама си мисля, че щом си правят смело 8-10 крачки си е време за прощъпулника. Мине ли си време, ми се струва, че вече е отминал момента и някак ми се струва, че е подир дъжд качулка. Е всеки си решава сам де! Просто да си споделя мнението
.
. Много са смешни тези дребните! Значи да те предупредя, че след шишетата следват кутийките и бурканите - разбира се и те с капачки. На Коко ако му дам само капачка, веднага започва да се оглежда за шише. Защо ли му давам само капачката и какво да я прави само нея
. Та така! Започвай да си събираш по-интересни и подходящи кутийки
.
. Светле, ние бяхме същата картинка вчера
. Хората се обръщаха да видят кой толкова реве.
. Не съм правила никакви "подобрения" специално за него. Имаше си абсолютно всичко в мусаката, включително и заливката (с цели яйца + кис.мляко + пр.мляко). Коко много я хареса
.
. Не знам дали от ваксината вчера ли беше, ама тази вечер Коко се събуди към 3ч и до 5ч будувахме. Въртя се, игра си и на края като му се приспа - ревна. Ужас просто
! Днес поспахме до 9,20ч, ама не знам как е ММ, че той почти не е спал, горкия. Скоро Калоян не ни беше правил нощни представления. Даже му дадох и Нурофен за всеки случай. Иначе не сме имали проблеми вчера - нито е бил кисел, нито пък му е липсвал апетит, нямахме и Т .... само това нощно събуждане какво ли беше ...
.
! Хубав ден на всички! 
Направо в истерия изпада горката, все сме най-гръмогласни, препотявам се 100 пъти, докато я облека и изфирясваме като торпедо от поликлиниката всеки път
Направо не ми се мисли като ходим за ваксината.. А как се притеснявам от страничните ефекти после - дано мине леко.. 

Тук не мога да видя такива каши лека нощ в буркан, но пък открих това АМ:
, а скоро ще сте и така :
Та трябваше да приготвям имърджънси една каша от кутия, за да обядва.
Само дето не ми хареса,че набара кутията с капсулите за кафе-машината и искаше да ги 'перфорира' една по една със зъбки
Абе, вкъщи е като след война - на пода няма къде да стъпнеш от нейните щуротии. Ето, чувам я през бебефона, няма да изкара още много в покой.

Нямам време да изчета всичко и за това не сядам да пиша. Ще пропусна последните 5-6 страници от старата тема които не съм чела и ще изчета тази. След това ще се включа по темите. Сега искам да кажа само - Бъни, благодаря ти че за пореден път ни направи темичката и че е толкова хубава. Благодаря за страхотните пожелания. Насълзиха ми се очите като четях. Едно голямо БЛАГОДАРЯ!
Ей,сега вадих един конец пак и като ме ухапа направо ми перфорира пръста
Вашите бебоци правят ли така?
Дано тая нощ да спите по спокойно
Пък ТМ днес хубаво си е припомнил какво да е да има малко бебе
За прощъпулника май ще го правим края на месеца като ходим при свекитата там има повече деца и ще има на кой да раздадем питката.Нали решихме и там да правим пак мини РД,че няма как да дойдат всички до София,пък и на мен така ми е по-лесно.Ще отидем за 2 дни,ще направя месата вкъщи и направо там като пристигнем ще седнем на масата и няма да се правя на прислужница вкъщи Пък на свеки ще и кажа салати да направи.Че нали съм ви разправяла какви са,сядат на масата и само чакат всичко на готово,пък аз и малката гледам и тях
И аз ще си седя и там и пръста няма да си мръдна ако не е за малката.

( обяснявам го така, защото не е съвсем пюре, но и не е съвсем намачкано, защото зъбът ни е само 1)
Няма да го мислим Кокича какво ще хапва на плажа
Миналата нощ и Ния не спа изобщо, явно пак са се наговаряли нещо 
Така спи 1 час преди обяд и 2 следобед, дано продължи по-дълго с този режим 
Ще го мисля..