Напоследък нямам никакво време да пиша.
преди два дена мъжа ми вече го изписаха ,започна едната работа и понеже е луд няма търпение да започва и втората.Даже и тенис тръгна да играе,нищо,че след инсулта се изморява на 3тата минутка.А аз се чудих Пламена откъде я има тази лудост 

досега бях луд маниак на тема био и здравословно за Плами,но реших тук там да вкарам малко вредности 
надявам се при вас всичко да е наред.

Явно на децата тия работи с лекуването трябва да им се правят до пълно отзвучаване на симптомите... аз при себе си - започне ли подобрение и спирам всичко и оставям имунната система да се справи, но с това малкото явноооо....А и той е такъв вируса - лекарката каза още първия път като се закашляхме, че ще кашляме месец и половина... Ами месец мина, чакаме половината. Важното е, че не се влошава.

Онзи ден обаче като грабна уолкъра и като хукна из къщи, направо тичаше. Оттогава го подминава като малка гара...
Изобщо не й разбирам прохождащата логика, но е рано за прощъпулник, защото ще се спре пред чаршафа и край... Трябва да мине тоя период - явно е някакъв преходен такъв, преди прохождане.
Но пък докато се люля е ужасно щастлива - пищи, смее се с глас - голяма радост.
За ваксините - гледам да не ги мисля и се моля, но честно казано това, което ме убеди е, че и хомеопатката и моята лекарка, която знаете, че е много анти всякакви лекарства - и двете биха ваксини на децата си и двете смятат, че плюсовете са повече от минусите. Да ви кажа, аз от друга страна с риск да разлая кучетата, не мисля, че това трябва да е еднолично решение на майката. Тези, които не бият ваксини, ние, които бием, им пазим децата... Но от друга страна, като като гледам по пързалки, люлки и т.н. колко все повече циганчета има, които... нито са ваксинирани, нито ходят на градини и тн сигурна съм, простоооо си е риск да не се бият ваксини. Както и да е - не искам да споря, защото не съм компетентна, просто изказах мнение.
Страхотна люлка сте си купили - и много ме кефи, че пише Теди на нея - това специално ли е правено или модела се казва така? И аз бях решила на малката да взимам такава - но ММ каза - нещо, за което да ходи навън, няма да го вкарваме вкъщи.. Въпреки че аз мисля, че е различно. Откъде я взехте, ако не е тайна. Може да изненадам и него и малката с един подобен подарък 
от време на време налагам ембарго и те изчезват 
ще питам педито, но вече 2-3 приятелки-майки казаха, че е подсечено със сигурност. 
За моя радост ще си я гледам и тази година. Но рано или късно и това ще стане, човек свиква с всичко, така че ще се справите 
И нещо бърбори и тя на някакъв език почти непрекъснато, кара се на стола, на ТВ, на вратата и така...
!!
. Вече ходи сама , ама тоя път е стабилна ( пу - пу да не я хваля , да не чуе дявола ) . Замислям се , сериозно за прощъпулника !!
..... Страх ме е , защото като и расте зъбче и все има сополки и кашлица . Сега бяха тръгнали , двата кучешки , единия изби и сега очакваме и другия .. Офф , па с тия гадни ваксини , веднъж да минат , та да ми падне голям камък от сърцето
!!
. Та той , докато се оправи и той да пие кафе , да си изчете вестника
и малката стана . Оправихме се и хайде на вън . Имахме работа за вършене , свършихме си я , разходихме се , хапнахме дюнери
, кофтито е , само , че преди бременността не ми се лепеше нищо , сега съм заковала едни кила и няма мърдане , ама то па и аз не си давам много зор ... Не съм па , кой знае колко .. По скоро имам да стегна един корем и да сваля 3-4кг. , пък да видим !! Та общо взето , така , прибрахме се , хвърлих си един душ и си полегнах , маймунката заспа и тя , та си починах и аз малко тоя следобед !!
и лека и спокойна нощ
!! 
...
мн неприятно...може би трябва пак сиропче да ви изпишат.Имаше един сироп- Беба Ц с екастракт от ружа,който действа омекотяващо на раздразнената лигавица и става и за бебета.Аз точно за такава суха непродуктивна кашлица съм го давала(пък и аз съм пила) и съм мн доволна.Но все пак доки трябва да ви каже на вас де-да ви преслуша и да реши как е положението.
мноо се радвам,че ТМ е добре!Браво на него,чудесна новина!Ама малко на олекотен режим да я дава,той бърза да си навакса явно
.
.Една приятелка ,която е в Германия също ще си води бебока си на плуване.Той е някъде на 6мес.И докато си беше в Бг ме питаще дали не съм виждала някъде да се продават бански за бебета.Аз не бях,но веднъж като си ровех по сайтовете случайно ми попадна това-мятам ти о,ако си нямате още и ако предцениш,че имате нужда,разбира се.http://www.bebemarket.bg/bg/item/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88% … ino-Mio-1664.html
Гледам и до вашия Б-дей не останало..сигурно тичаш напред-назад 

.С кортикостероидните симптомите затихват,ама след месе-два и пак се изострят и аз не съм им хич привърженик...Обаче като са още малки децата и даже не могат да им направят изследвания да разберат защо е дерматита...Пеперудката беше писала по-горе за някакво кремче с невен,ако иска може да се включи.Ама аз като виждам на моята приятелка колко е зле положението...Уж се подобрява-и после айде пак. Даже съм й казвала да пробват на хомеопат,те хиляда мазила измазаха.
:) Направо бебе-шампион! Взеха ни кръв и урина - чакаме резултати, дано всичко да е ок
Чуха ни гърдичките с тая кашлица - нищо ни няма, но кашляме и къртим - какво е това чудо не знам!
Оф, не знам, все пак ми е притеснено - някой има ли с такава диагноза - как изглежда това нещо и какво го правите?? То при нас още не е диагноза, де, ама се притеснявам, разбира се, нали съм мама 

. Взех крем Нахткерцен на Д-р Тайс,незнам дали ще има ефект,че не ми се иска сами с антибиотични и кортикостероидни кремове да я мажа
.
:) Направо бебе-шампион! Взеха ни кръв и урина - чакаме резултати, дано всичко да е ок
Чуха ни гърдичките с тая кашлица - нищо ни няма, но кашляме и къртим - какво е това чудо не знам!
Оф, не знам, все пак ми е притеснено - някой има ли с такава диагноза - как изглежда това нещо и какво го правите?? То при нас още не е диагноза, де, ама се притеснявам, разбира се, нали съм мама 

Пламена като беше по мъничка имаше много неприятни кожни обриви,които стигнаха до напукана кожа с кръв.За няколко дена изчезнаха с това http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=9072&cat=55
Стигна до 38.1, смъкнахме я за час с 1 път панадол и беладона. Сега заспа. Мисля, че баща й пак я зарази, че и той ми е с температура отлъчен в другата стая 
я някоя от фармацевтките ни и полуфармацевтките да се включи с мнение за правените мазила - кой ги прави всъщностъи спазват ли се някакви правила, т.е. има ли някакъв контрол 

.
!
! Да са живи и здрави и много да слушкат
!
. Дано днес вече да сте по-добре. Хич не обичам да чета, че имаме болни дечица в редиците
. Аз Коко в най-студените вечери съм го обличала с пижамка трикотажна (от тези тип гащеризонче), отдолу с къс ръкав. Ако отдолу гащеризончето е отворено, слагах и чорапки. Сега си спи пак така, като съм махнала чорапките. Много често се отвива и не търпи да са му завити ръцете. Забелязала съм, че той даже търпи по-хладно от мен и изобщо не обича да му е топло. Даже като отидем при нашите, там апартамента е по-топъл (е не е жега де) и той веднага се зачервява и изпотява. Много често там го разсъбличам по съвсем тънка блузка или направо по къс ръкав.
.
! А твоето детенце колко е голямо, че ходите вече на градина
? Да ти кажа, моят Калоян и той нещо се опитва тези дни да не спи следобяд. Вчера рева 1 час, хем му се спеше, хем се върти и не иска да заспива. Накрая го взех, нахраних го и после ходихме на пазар. После като се прибирахме заспа в колата към 19,30ч и поспа 1 час. После заспа чак в 23ч
. Нещо се опитва да си размества режима, ама не му се получава работата и да видим до къде ще я докараме
.