Тъкмо се похвалих как хубаво спи и сега от три дни ме прави луда. Досега я борих да заспи- аз лежа, тя седи, главата й клюма като на кокошка, но не иска да заспи, накрая се предаде и сега следобяд не знам какви обиколки трябва да правим, за да придреме още 40 тина минутки.
Бързо да се оправя малкато душа и да пишеш как сте
За обривчето- Ния имаще през лятото на кръста-на лентата на памперса, изписаха ни Джинджира и аз го подвивах, за да диша кожата, мина много бързо. Но и на мен ми се струва, че много я обличаш, да не я пращаш да спи пред блока?
Кръвните и аз ще ги оставя за понеделник може би,ама не ми се мисли там какво ще е пищяне..
).Можеш да поразпиташ познати за аптеката,аз за софийските аптеки не знам 
Да е жива и здрава малката бонбона!
))Вие кога почвате плуването?

). Лекарката в Токуда беше анти-хомеопат и ни изписа 100 илача, от които след четене и съветване с хомеопата и педито, взех 2 - Изорекс и Мукоплант - останалото на хомеопатия и ако се наложи на срещутемпературните там, знаете си ги и вие. Да се надяваме, че ще се види до ден два подобрение, че след 7 дни ни е рождения ден, моля моля!
(сега съм "ербаб", ама ми трепереха гащите дали са ни чисти гърдите сутринта)
(аз поне гледам да съм оптимист). Само, моля, все пак искам да посетя добър дерматолог - дайте препоръки - тези, които сте от София?
Значи и САЩ си имали недостатък, а
Ние всяка година пускаме за зелена карта, но точно в момента с тая настинка, се радвам, че съм си тука - майка ми ми е такава помощ! Все пак, като оздравееме, продължаваме да си драпаме към Северна Америка, така че good for you!
Лично аз все по-малко съм фен на нашата държава, колкото и да си обичам родината! Относно спането - четох, че от 11 месец натам почват да се противят на двете спанета през деня и може да останат дори без ни едно!
И изобщо от всичко, което сме се постарали да ги научим рано - поне така казват приятелките ми, които нямат баба на помощ винаги 
А иначе то Кокото мъж бе, нормално да иска да спи гол, ама моето момиченце, само му дай да е голо! Не можеш да си представиш каква радост настава. Бях я оставила веднъж на дядо й и тя като се наакала, и той като не се ориентирал как се събличат бодитата и я съблякъл дибидюс - и онова моето диване радост, смях и като драснала по диваните да лази, човека се беше видял в чудо. Пускал климатика на макс да не настине, той горкия плувнал в пот, голям екшън му беше спретнала... 
- стискайте палци да не вдига повече...
Сега няма от 4-5 часа температура вече ... Дано това да е било и стига толкоз вече!
Ще намеря чиста свинска мас - ама преварява ли се ? какво се прави, преди да мажа, знаеш ли?

,на разходки по цял ден почти.
. Изцеден сок не иска,ама компот пие
.
, а то е трябвало да увелича дозата след годинката( даже в упътването пише) .
.

!
. Представям си колко е бил сладък. А и това голо дупе като е скочило из диваните си е било голяма картинка
. Стискам палци дребната да се оправя бързичко и да не става по-сериозно положението.
! Ей това се казва истински мъж
!
? Как се казва малкият юнак, кога е роден, има ли си братче/сестриче ...? И желаеш ли да ви включвам в класацията на дечицата? Радвам се, че имаме нови попълнения и би ми било интересно да се поопознаем малко
.
,наистина хубаво,че не е грипът,но каквото и да е,да го сборвате за 2дена,айде!

.
И аз знам,че се израства,ама докато се израсте родителите сумати пари дават за мазила и лекари,дано е по-лесно при вас.
и леко притесненото му майче 
Абе да ти кажа втрещих се като прочетох това за детската градина-най-вече за "дресировката"
Как ли пък да не ти стане гадно-детенцето ти не идва да те гушне,ами слуша някаква лелка там..
.Освне да си пожелаем някога и тука да е нормална държава за живеене,та да можете да се върнете,вкъщи на мен ми е най-хубаво 
и ми се струва много хубаво да си имаш детенце.
То аз в момента трудно схващам къде точно се намирам в пространството, представям си детето да вземе да чака команди
Но пък сигурно затова Америка е дръпнала толкова, пък ние тук си тичаме в каквато посока ни падне

....