филми по романи и разкази на Стивън Кинг

• 1 226
  • 7
  •   1
Отговори
Чела съм ...доста от произведенията на Стивън Кинг..и романи и разкази....филми също съм гледала...някои лошо направени ...други много добри...и понякога се чудя дали да гледам даден филм за да не съжалявам ...според вас кои са най-добрите?

# 1
Мизъри Simple Smile

# 2
 Със сигурност няма да спомена най-доброто, но е по-ново и е достатъчно интересно  Simple Smile
 Става дума за сериала "Under the Dome".
http://www.imdb.com/title/tt1553656/

# 3

Филма е страхотен, първият му който съм гледала. Като прочетох книгата, обаче ...още повече се влюбих. Обичам да гледам първо филмите  и после да чета книгите..Иначе ако прочета книгата и филма после ме разоочарова.

# 4
ето няколко от мен, които си заслужават гледането:

The Shawshank Redemption
Green Mile
Carrie - 2013 филма е нов има и по-стар, но новия е по-добър

Засега са тези има още доста, но Изкуплението е филма, който ми е любим  Heart Eyes

# 5
Изкуплението е филмът в IMDB с най-висок рейтинг, ако правилно съм видяла.

По 'Тъмната половина' имаше ли филм? Имам чувството, че съм го гледала, но все книгата ми е в главата.

# 6
Има филм по тъмната половина, но е доста скучноват за разлика от книжлето
 Mr. Green

# 7
Ами що годе е добре филма, затова казвам че е хубаво първо да се гледа филма...после да се чете книгата. Аз пък все си представям героят като незнаен красавец, ама във филмите не ми допадат много много...

На мен страшно ми хареса Изкуплението на Шоушенк. Иска ми се за направят филм по .. 11-22-63
Ще бъде страхотен филм.

Общи условия

Активация на акаунт