И тук времето е прелестно,излизахме преди обяд,баща и дъщеря спят,мама ви прочете и рече да се разпише.Вчера не писах,щото като прочетох Кокона и бях блокаж,ревнах
Доста болни,бързо да оздравяват.
Книги...само и единствено в книжен вариант.Откакто съм родила съм прочела само3-4 книжни/снощи свърших "Под игото"/и в електронен вариант "Време разделно".Обожавам ги и никога няма да ми втръснат.
Фифенцето спи с нас в една стая,на нейно си легло.Като е болна спи при нас.От известно време обаче заспива на нашето легло и после я местя.Понякога посреднощ идва с възглавницата си и ляга да си доспи при нас.
Поддръжка на домакиня?Според мен си е до човек.Можеш да си повлекана и без да си стоиш вкъщи.

Имаше и още,ама...старост-нерадост.(шегувам моя че трябва да започне да приема Антидъртин
)

Представям си какво ти е на теб, да го чуеш от сънародник в друга страна.

Ужас е - материалът е тежък, учебниците са ужасно написани, децата са натоварени много, учителите са...Поне при нас всеки гледа да работи И по проекти (колкото повече - толкова повече), и съответно пак децата го отнасят. Не знам, но определено не ми се иска да съм ученичка в момента. Калинка, при вас ми се струва чудесна системата, точно така си представям и аз училището, ама...няма как да стане тук, поне не в скоро време