Домакини 30/още малко има и тази зима да отмине

• 35 729
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Fort Worth, TX
Добър вечер от Пловдив.Такова пътуване от четири часа Сф Плд не бях правила досега.Пеша да бяхме тръгнали имам чувството, че по-бързо щехме да си пристигнем:-)
Марче, радвам се , че си по-добре.Оправяй се, че съм ти харесала магаьин за шапки в мола:-)
Люс, как си:-)
Вале, не се притеснявай.
Адаш, каква е програмата.
Смърф, много ме заинтересува с коктейла.
Писе, как е мъжа ти?
Утре сутрин сме  на сутрешна  кардио тренировка-обиколка на гребната:-) .Това момче такава програма ми е съставил, че ако я спазвам стриктно ставам манИкенка:-)

# 661
  • София
..........
Това момче такава програма ми е съставил, че ако я спазвам стриктно ставам манИкенка:-)
Внимавай да се не потрошиш... Joy
........
Марче, радвам се , че си по-добре.Оправяй се, че съм ти харесала магаьин за шапки в мола:-)
.......
Оооооо, аз бЕх миналата седмица и видях и изпуснАх една... #Cussing out но съм поръчала да ми доставят. ИталианЦка, фръц... Simple Smile  Още не съм казала вкъщи , че ще получат инфаркт, след като видят и чуят за цената...  ма, ... мен  к`во ме интересува, важното е да съм красотна... шапка +  онова палто прекрасно!
Каленке, шА ме Умориш! Къде е Водолейката... newsm78
Смърфи, дадох заявка да се търси шампанско "Просеко" без него не става.
Отивам да гледам филм, ама по някое време ще дойда.. wavey

# 662
# 663
Калинке   Joy Joy Joy
Ще ти дам една "Честита пролет" . Никаква пролет не е ,само е по малко студа.  baby_neutral

Марче, Водолейката сигурно ще е онази 'нахедрената'(вчера си я припомних тази дума)  бабичка с палтото.О, сега видях,че е Скорпионката .   Rolling Eyes

Креми, само така. ММ ми викаше навремето , прави 4 обиколки бегом на гребната всеки ден и яж колкото искаш. Те така били правили в спортното.
Ама ,аз да не съм на 15 години спортистка ,че да ти пробягам по 4 км обиколка .Мерси. Stop
Пожелавам ти успех на теб ! Hug

Сготвих една пилешка супа с много зарзават ,детето изчисти с прахосмукачката (голям мерак имаше, та сега си имам отмяна вече) , играхме един час на говорещи играчки, гушихме се още толкова из леглата , и сега всеки по таблетите си. Flutter

# 664
  • София
 Joy Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImao Вярно е!

# 665
Няма как да бъде описано по-добре. Художничката Олга Громова от Русия дава най-точния отговор на въпроса как биха изглеждали зодиакалните знаци, ако бяха изобразени като баби. Разбира се, зодиите са толкова различни, колкото и различни типажи възрастни дами съществуват на този свят.

# 666
# 667
  • Sofia
Калинка, благодарила си ми, радвам ти са на всеки пост!  Hug   bouquet
Това с бабешкия чат и уникално направо...  Joy Joy Joy Joy Joy...
Аз гледам повече романтични филми, интерИсуват ли тЪ? Да ти ги изтипосам и такива...  Grinning

СмърфHug

# 668
Морена аз гледам всичко  Joy Сега се хилотя на това
Скрит текст:

# 669
  • Fort Worth, TX
Контес, може и да съм ви казвала , но не помня,Преди година -две ходих всеки ден.Правя си аз обиколката и един фен ме задминава три пъти.Прави сметка с какво темпо тича този мъж.По тялото само мускул , без грам мазнина.Екипа му се състоеше  от едни шорти и маратонки.Гола глава и абсолютно затворническа мутра.Направо си е страшен.За този човек няма зима , няма лято.Там на гребната по четири- пет обиколки всеки ден.После разбрах, че е бил шеф на отдел убийства.Та мъжо ти е много прав.Айде лека ви нощ.Целувки на всички.При нас ако знаеш колко е топло.Откачено време

# 670
  • при късмета
Изгледаха си детското децата и си легнаха.
Калинка и овена може да изровиш. Изобщо не искам да си представям каква ще съм бабичка. ще инструктирам шефа, докато имам повече акъл, ако прекалявам да ме строява.
Писе, рано са цъфнали и те, ама поне по-дълго цъфтят. точно ще минат зюмбюлите и ще замиришат виолетките.
Креми, не си давай зор. Аз съм правила по 4 тренировки една след друга, познай дали сега ще мога. Ще издъхна на втората, някъде посредата. Постоянството е важно за издръжливостта.

# 671
Мога, мога - ей та на  Joy hahaha

# 672
  • Fort Worth, TX
Хахаха, туй пък отде го изкопа:-) Опасна си:-)

# 673
  • при късмета
 Joy доколкото се познавам, няма да се учудя. Само има да спориме с добичето, кой е по-бесен

# 674
Всички ги има, но не знам кои да кача, че са големи /Морена каза как се намалят, но не е за мен това/

Общи условия

Активация на акаунт