Re: Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 13-та тема

• 117 105
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Ямбол

RainDanceMaggieаз съм пазарувала от там доста преди 1-2 години,коректни са.

# 136
Благодаря, никид  Peace По - скоро ме интересува дали си преведох правилно - според стоката зависи и цената на доставката?

# 137
  • Ямбол
RainDanceMaggie според теглото.

# 138
На 11.03. поръчах от bornprettystore, като ми пише, че е shipped на 17.03. Досега нямам известие, мислите ли че има смисъл да ходя до пощата да проверявам? Има ли вариант да са пристигнали нещата? Излишно е да казвам, че нямам търпение  Laughing

# 139
  • В един копнеж!
Ехеее, леко де. Трябва да почакаш.  Поръчала си я на 11, на 17 е изпратена. Дай им поне 20 дни при безплатна доставка.

# 140
Ами те са си почти 20 работни дни... досега от други сайтове като съм поръчвала, за 3 седмици горе-долу е тук. Това ми е първата поръчка от там, затова не зная какво да очаквам Simple Smile Явно търпение трябва  Peace

# 141
  • В един копнеж!
Проследявай си я от тракинга. Така ще си ориентирана докъде е

# 142
Няма транкинг номер, това е проблемът. Има тирета на Tracking Number и на Delivery Details, а Shipping Method - Airmail (Non Registered). Досега не ми се е случвало да ми дават подобна информация.

# 143
  • В един копнеж!
Вариант първи- напазарувала си от някой, който под определена от него минимална стойност на поръчката, въпреки че праща, не дава тракинг.
Вторият вариант е китаеца да се е заплеснал. Я го подпукай, ако не отговаряш на горното условие.  Thinking  Laughing

# 144
Честно казано, никъде не можах да видя такъв минимум на поръчка, който да изпълня за тракинг номер. Сега, ще ги попитам да видя дали ще дадат някакъв и междувременно ще се разходя до пощата. Благодаря за съветите  Hug

# 145
никид  мерси  Hug

# 146
Съншайн връщат се обратно,както са платени.
Благодаря върнаха ми ги, но не веднага. За съжаление проблема с тел. ми си остана. Peace

# 147
  • Ямбол

stellasun преди 2 години поръчвах от там,преди да преоткрия по-изгодни сайтове. Иначе си бяха коректни,за около месец пристигат,без проследяващ номер са малките стойности,или ако няма платен трак при поръчка, изчакай месец в спокойствие,от пощата трябва да получиш известие, а ако си платила с paypal, до 45 дни ако не се достави можеш да пусмеш диспут.

# 148
Добър вечер!Някои поръчвал ли е течности за електронни цигари от някои китайски сайт

# 149
  • Ямбол
Стоянова да ,преди 1 година от  tinydeal

Общи условия

Активация на акаунт