Re: Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 13-та тема

• 117 555
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
note е по-доброто

# 556
аз имам MEIZU M1 Note и мога само за него да кажа ,че е страхотен телефон прави страхотни селфита,Виваком по принцип го продават вече

# 557
snow22,spacedude благодаря ви  Hug

# 558
Здравейте!
Лаик съм в пазаруването от чуждестранни сайтове, а за китайски-
само мога и да си мечтая.....поне за сега.
Обаче намерих сайт( по- скоро децата ми го откриха), в който цените са
минимални, а предложенията са безброй. Най- вероятно във повечето
сайтове е подобно положението.
Та на въпроса. Сайта е: www.cbuy.bg
Пише, че се плаща на каса на EasyPay, но нищо не пише за доставка, нито за ориентировъчно
време, а сайта има български цени.
С две думи се колебая как да действам и дали да действам.
Моля за инфо за този сайт.
Поздрави

# 559
  • Ямбол
mariat А защо, да им плащаш такава надценка,то китайска стока на такива цени пълно на всякъде. Не ме трогна сайта.

# 560
@mariat: има куп статии как да си регистрирате акаунт в ПейПал и как да пазарувате от китайските онлайн магазини. Лесно е!
Ако ви е по-удобно да плащате такива надценки - olx е пълно с подобни  

Отделно от онлайн магазин, особено български, без нищо конкретно в страницата им за контакт, освен мейл и телефон...

# 561
Не ме разбрахте, или аз не съм се изказала правилно.
Притесни ме повече липса на описание на доставката, и това че
има и цени на български, но очевидно липсва информация
за българската фирма, която се занимава със сайта.
И поради преведените цени си мислех, че може да държат стока в наличност в България
и самата доставка да не се бави във времето.
Поздрави

# 562
Поръчах си телефон от Everbyuing искат ми код за потвърждение аз им казах че нямам такъв и те ми изпратих но не знам къде трябва да го въведа. Някой знае ли какво да направя.

# 563
  • Ямбол
Поръчах си телефон от Everbyuing искат ми код за потвърждение аз им казах че нямам такъв и те ми изпратих но не знам къде трябва да го въведа. Някой знае ли какво да направя.

Кои са те,кой ти го иска...?Ти знаеш ли какво искаш да правиш,защото не "трябва"нищо.

# 564
Здравейте,какво мислите за тази батерия дали е "читава"? До сега съм виждал 1 000 ,2000,...5 000,20 000маН но 50 000 направо се изумих даже е и намалена.http://www.buyincoins.com/item/58700.html#.VhljYyumvIU

# 565
Здравейте!
От къде мога да намеря яке Монклер? В Алиекспрес намерих, но цената не ме устройва , все си мисля , че ги има някъде по-евтини.

# 566
  • Ямбол
Пак там,но без въвеждане на модела  в заглавието и с доста ровене.

# 567
да да , точно така, но явно си държат цената... по -висок клас реплика са   Rolling Eyes

# 568
Моля за съдействие! Срещали ли сте някъде инфрачервени лъчисти печки за отопление?

# 569
  • Благоевград
Моля за съдействие! Срещали ли сте някъде инфрачервени лъчисти печки за отопление?
От  newsm78
Китай?
А само да попитам много сте доволни от тях ли? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт