Re: Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 13-та тема

• 117 541
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Трябват ми няколко и търся по-ниска цена, А по същество това са лампи:)))

# 571
# 572
  • гр.Добрич
Момичета, досега съм пазарила само от Алито. Търся от тези картинки с пясък или с клечката дето се търкат, за да се види картинката. Дали ги има в друг китайски сайт?

# 573
  • София
Записче Peace

# 574
Здравейте, момичета! Съвсем нова съм в темата. Досега съм купувала само дребни неща от АлиEкспрес. Сега си търся мобилен телефон. В TinyDeal и Bang good виждам, че имат доставка от склад в Европа. Имам няколко въпроса:
- Ако поръчам смартфон с доставка от склада в Европа това означава ли, че не дължа ДДС и мито, сякаш пазарувам от ЕС?
- Ако е доставен от склад в Европа, това гарантира ли, че версията на телефона е международна, няма да има разни китайски приложения и други проблеми, които имат китайските версии?
- Има ли други китайски сайтове, които предлагат доставка от склад в Европа?
- Кой сайт бихте ми препоръчали специално за закупуване на мобилен телефон? Да са коректни и продуктите им да са качествени.
Предполагам, че тези въпроси са обсъждани в темата, но ми е трудно да ги открия.
Надявам се, че ще можете да ми помогнете. Предварително благодаря.

# 575
Двата сайта са коректни, поне при работа с мен.
GearBest имат също неща на склад в Европа.
тук има някои актуални кодове за отстъпка и за GearBest

Версията на телефона е една и съща, складовете са различни. До момента не съм видял китайски приложения, които да са някаква особена болка, да не могат да се махнат или деактивират.

# 576
Когато доставката е от склад в Европа, но всъщност пазаруваш от Китай, сигурно ли е, че стоката няма да отиде на митница?

# 577
не, ти бъгна системата с този въпрос.
Гледа се страната изпращач, а не производител

# 578
  • Казанлък
Ето още една търговска площадка...нещо като Aliexpress.
http://www.jd.ru/
Преди няколко дена направих първа поръчка оттам. Все още разучавам сайта  Crazy

Има опция за плащане с PayPal!

За да привлекат клиенти в момента дават хубави купони. 5/10$  при регистрация или 10/20$ ,ако при регистрация въведете код на приятел(тук купоните получават и двете страни  Laughing). След регистрация и вие ще получите такъв код.

Преди няколко дена имаше бъг и даваха 10/10.01 , аз успях да взема само един такъв код и поръчката ми вече е шипната. Руснаците със хиляди нови акаунта блокираха сайта.
Макар и бавно,но поръчките им се изпращат.

Не знам точно докога е акция (преди имаше информация,че е до 6-7 ноември,но сега не я намирам).
Самите купони ще могат да се ползват до 30 ноември. С тях някои неща излизат по-изгодно от Алито,но си иска ровене.
Аз ще се пробвам със още няколко дребни поръчки. Simple Smile

# 579
Здравейте,отдавна не съм пазарувала от други сайтове освен от Алито,но днес видях хубави якета в buyincoins.Още ли е читав сайта или никой не пазарува вече от там

# 580
  • Ямбол
chefi77 да,читав е сайта,има и тема за него, а тези якета,на 100% ще ги има и в Али по-евтини.

# 581
  • Казанлък
Още веднъж ще пиша за този сайт,защото мисля,че заслужава внимание.

http://en.jd.com/

В момента имат страхотни промоции. Всичко е,за да привлекат клиенти. Аз имам вече доста поръчки,някои от тях пътуват и се проследяват нормално.

При регистрация самостоятелно мисля,че дават купон за 5$.
При регистрация с покана (код) в последни дни даваха купон 10/10,05 (10$ отстъпка при поръчки над 10.05$ !!!). Този код получават и двете страни! Мисля,че акцията е до 13 ноември. Самите кодове важат някой до 19.11, а някои до края на месеца

От днес стартират и други промоции. Всеки клиент има право да направи 3 поръчки на цената 5 цента. Важи за стоки от съответна категория. В търсачката въвеждате код JD555 и ще ви излязат тези продукти  (същото важи и за други кодове,дадени във сайта).
http://en.jd.com/search?keywords=jd555&sortType=sort_total_s … amp;showType=grid

Стоките свършват доста бързо,но често попълват запасите. Руснаците помитат всичко много бързо.
Тези,които отдавна пазаруват в интернет,знаят,че такива акции действат на принцип "Първите печелят!" и не продължават много бързо.

Има опция за плащане с Пейпал.
При регистрация ще получите свой код,който ще можете да давате на други.
Моля да не пишете кодове в темата!!!

# 582
Здравейте!
Имам поръчки от Алиекспрес поръчани на 13 октомври. Обаче до сега не ми идват нещата. Повечето са с номера, които бг пощи не ги проследяват. А китайците ми казват, че са на нашето летище.
 До кой ден от поръчването във сайта да чакам и да пусна диспут? И при положение, че от Китай проследяват пратката и казват, че е на БГ територия, дали ще ми върнат парите, ако не получа стоката?

Благодаря предварително за отговора!

# 583
Здравейте, поръчх днес някои неща от намаленията в Алито но беше много натоварен сайта и ми отказваше плащане но в последствие установих че за някоя джажа сън платила два пъти в повече и съответно от банката са ми блокирали повече пари. Реално при проверката с сайта на поръчката стойноста е по малка от блокираните ми от банката в картата пари. Все още чакам проверката на плащането от сайта, как се процедира нататък някой знае ли и ли ще си остана без тези парички.....?

# 584
  • Казанлък
За тези,които са се престрашили да направят поръчки в JD  Whistling

ето ви 3 нови цифрови купона за jd
Първите 2 дават отстъпка 10/10,05 , а третият- 5/5,05
14467772845834
14452755447311
JDQIWI
Не знам докога важат,но побързайте. Казват,че по-добре е да се ползват след като сте изчерпали своите купони от преди.

Аз получих най-скоростната си поръчка от Китай.
Поръчах на JD на 2 ноември,получих на 10  #Crazy С НК поща.
Днес имам  в пощата още една пратка от същият сайт. Някои си пътуват...

Общи условия

Активация на акаунт