Re: Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 13-та тема

• 117 051
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
# 91
Здравейте отново, http://www.bgpost.bg/IPSWebTracking/IPSWeb_item_events.asp?itemi … amp;Submit=Submit, това е резултата от пратката ми. По последното да разбирам ли че са опитали да го доставят на адреса ? newsm78 newsm78

# 92
Здравейте отново, http://www.bgpost.bg/IPSWebTracking/IPSWeb_item_events.asp?itemi … amp;Submit=Submit, това е резултата от пратката ми. По последното да разбирам ли че са опитали да го доставят на адреса ? newsm78 newsm78
Да, отиди в пощата и ще си получиш пратката.

# 93
Здравей, не съм поръчвала от този телефон. Но лично аз не бих поръчала пак телефон от този сайт. Телефона който поръчах изглеждаше по един начин а пристигна нещо парадокосално и за мен самата. От едната страна един цвят панел от другата друг цвят панел!!! На някой подобна чудесия случвала ли му се е или само аз съм късметлийката?! С такова нетърпение чаках телефона, а сега съм крайно рзаочарована от този парадокс който получих. Щях да преживея това да е в друг цвят различен от този който поръчах, но това е повече от загадка за мен!!!(Да, и калъфа който уж е в пакета беше нещо съвсем различно от този който получих, изобщо не е съвместим с формата на телефона!)Искам да го върна и да ми дадат с едноцветен панел, но не знам дали това е възможно? И друго ме интересува връщат ли пари, ако доставката не е шипната?! Благодаря. newsm78

# 94
Здравей, не съм поръчвала от този телефон. Но лично аз не бих поръчала пак телефон от този сайт. Телефона който поръчах изглеждаше по един начин а пристигна нещо парадокосално и за мен самата. От едната страна един цвят панел от другата друг цвят панел!!! На някой подобна чудесия случвала ли му се е или само аз съм късметлийката?! С такова нетърпение чаках телефона, а сега съм крайно рзаочарована от този парадокс който получих. Щях да преживея това да е в друг цвят различен от този който поръчах, но това е повече от загадка за мен!!!(Да, и калъфа който уж е в пакета беше нещо съвсем различно от този който получих, изобщо не е съвместим с формата на телефона!)Искам да го върна и да ми дадат с едноцветен панел, но не знам дали това е възможно? И друго ме интересува връщат ли пари, ако доставката не е шипната?! Благодаря. newsm78

ако искаш да върнеш телефона ,трябва да си платиш доставката до Китай,ако поръчката не ти е изпратена можеш да я откажеш , просто им пиши  Peace

# 95
ако искаш да върнеш телефона ,трябва да си платиш доставката до Китай,ако поръчката не ти е изпратена можеш да я откажеш , просто им пиши  Peace
Тази, която поръчах и ми доставиха е в мен иначе нямаше от къде да знам че панела от едната страна е черен от другата златист!!! Удивена съм какво чудо могат да пратят и през ум не ми е минавало. А за другата поръчка още не е шипната, а я пуснах преди 2 седмици ако не се лъжа. Та тази втората поръчка искам да ми върнат парите, не искам да правя повече поръчки от там. Разочарована съм. Peace
Благодаря ти за отговора, искам да знам дали някой си е получавал парите обратно ако поръчката не е шипната? Peace

# 96
Тази, която поръчах и ми доставиха е в мен иначе нямаше от къде да знам че панела от едната страна е черен от другата златист!!! Удивена съм какво чудо могат да пратят и през ум не ми е минавало. А за другата поръчка още не е шипната, а я пуснах преди 2 седмици ако не се лъжа. Та тази втората поръчка искам да ми върнат парите, не искам да правя повече поръчки от там. Разочарована съм. Peace
Благодаря ти за отговора, искам да знам дали някой си е получавал парите обратно ако поръчката не е шипната? Peace

аз на два пъти отказах поръчка от там  Peace и за това ти казвам да им пишеш че отказваш поръчката,пиши им и за панела поискай си компенсация,направи снимки и ги качи някаде и им дай линковете

# 97
Къде мога да си проследя пратката, изпратена по ДЧЛ? Имам номер, но линка, даден ми от тях не намира номера?Има ли тема за ДЧЛ?

# 98

аз на два пъти отказах поръчка от там  Peace и за това ти казвам да им пишеш че отказваш поръчката,пиши им и за панела поискай си компенсация,направи снимки и ги качи някаде и им дай линковете
Добре ще пиша, че отказвам поръчка.(Писах им.) А каква компенсация да искам? Качих им снимки на тях, не знам дали това стига? (Писах им два пъти единия ми отговориха някакви глупости, а сега още чакам отговор за второто писмо. Ако не отговорят ще кача снимки в някой форум, нали така?)Peace

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 21:17 от Съншайн

# 99

аз на два пъти отказах поръчка от там  Peace и за това ти казвам да им пишеш че отказваш поръчката,пиши им и за панела поискай си компенсация,направи снимки и ги качи някаде и им дай линковете
Добре ще пиша, че отказвам поръчка.(Писах им.) А каква компенсация да искам? Качих им снимки на тях, не знам дали това стига? (Писах им два пъти единия ми отговориха някакви глупости, а сега още чакам отговор за второто писмо. Ако не отговорят ще кача снимки в някой форум, нали така?)Peace
Ако сте платили с pay pal, защо не вдигнете диспут? Да ви върнат част от сумата. Аз не бих се съгласила да го връщам до Китай и то на мои разноски.  Иначе аз вече имам телефон от сайта и нямам оплаквания от него. Може ли линк на телефона, че ми стана интересно,

# 100
  • Люлин

mmtomova каза
Цитат
Къде мога да си проследя пратката, изпратена по ДЧЛ? Имам номер, но линка, даден ми от тях не намира номера?Има ли тема за ДЧЛ?

И аз имам питане за доставка по DHL.
ето линка за телефона, в който има изгодна опция за получаване по DHL.
http://www.aliexpress.com/item/4-7-inch-Lenovo-S650-Mini-VIBE-X- … m/1566338941.html
US $6.54toBulgaria via DHL за 4 до 8 дни до БГ.
Доста примамливо, че и телефона е на ниска цена.
Има ли някаква уловка в ниската цена за изгодната опция за доставка по DHL ?
Гледам другите доставки по DHL имат доста по висока цена.
Да не би когато ми доставят стоката DHL да си искат тяхна някаква си цена отделно от китайската, която вече е платена  ???
Предполагам, че ще ми дадат тракинг код за проследяване по DHL.
Ето линка за проследяване
http://www.dhl.bg/bg/express/tracking.html

# 101
Нормална цена си е, на мен са ми пращали с ДХЛ и безплатно.
Друг въпрос е разправията около митниците със стоките през ДХЛ.

# 102
  • Люлин
Нормална цена си е, на мен са ми пращали с ДХЛ и безплатно.
Друг въпрос е разправията около митниците със стоките през ДХЛ.

spacedude, нито за телефона, нито за услугата на DHL цената е нормална. За мене е изгодна и по ниска.
Взех, че се задълбочих в търсене на инфо за услугите на DHL .
УжасТ!!!!!. ОТВРАТ!!!!
В резюме мнението на много потребители:
НИКОГА НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ DHL Ако не искате да си имате НЕНУЖНИ ГЛАВОБОЛИЯ и да се разправяте с МАЛОУМНИЦИ
Казваш: Друг въпрос е разправията около митниците със стоките през ДХЛ
Точно за това става въпрос. Защото доколкото разбрах, половината от проблемите идват от малоумниците от DHL. Не че проблемите от митниците не са проблем, ама събрани с проблемите от DHL идват в повечко.
И човек се замисля дали да се надява на късмета си да не им попадне в лапите им, или да си купи нещото от БГ и да има по малко главоболия.... а дано ама надали.... Embarassed
След като вече имам повече информация май повече съм объркан, отколкото обнадежден и готов да поръчвам по скъпи доставки от Китай.  Embarassed
Имам ли съмишленици по тези  проблеми???

# 103
В какъв смисъл не е нормална цената на доставката и телефона?

Винаги може да опиташ и безплатната доставка, но те съветвам да използваш сайт, който приема ПейПал.

# 104
  • Люлин
В какъв смисъл не е нормална цената на доставката и телефона?

Винаги може да опиташ и безплатната доставка, но те съветвам да използваш сайт, който приема ПейПал.

spacedude , ако мнениете се отнася за мен... не знам как си прочел моето мнение и какво си разбрал от  мнението ми???Казвам, че цената за този телефон е ненормално евтина и е изгодно евтин и доставката по DHL е евтина. Изглежда неправилно си ме разбрал.
И другото: разбира се, че има опции за безплатна доставка и за доставка с други куриерски фирми.
Само, че аз друго казах.....имам опасения от некачествените услуги на DHL в България и прекалената бюрократщина в митниците. За да се убедиш в това се разрови  в интернет, ще ти е от полза занапред при ползване на техните услуги.

Общи условия

Активация на акаунт