Re: Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 13-та тема

• 117 564
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте и поздравления за темата !!!

Искам да ви помоля за съвет и най вече за услуга ако някой може да направи разбира се.Харесал съм един телефон за синчето ми но несъм много в час с регистраций поръчки и тн.Та молбата ми е ако има някой който е в час и има желание,виждам че доста от вас поръчват редовно от Китайските сайтове доста неща да му дам линк на телефончето и да ми каже какво ще ми струва тази услуга,готов съм да дам и капаро за да е сигурен че съм точен и коректен което очаквам и от другата страна.Първо какво ще кажета за този сайт коректни ли са търговците ?И ето затова телефонче става въпрос.

http://www.everbuying.net/product970364.html

Благодаря ви предварително за помоща и отново поздравления за темата !!!

# 541
  • Ямбол
vali74 коректни са,но често много мудни с изпращането,а конкретно тел.,не винаги ги имат,а дори не уведомяват за това клиента.Относно параметрите друг да се изкаже.

# 542
Ок,благодря ти,параметрите ги знам и ме устройват,проблема е че немога да го поръчам и молбата ми е ако някой може да направи тази услуга с поръчването ще съм много благодарен.Дайте някой друг сайт за телефони където нещата са ОК.

# 543
  • Ямбол
Мога да ти съдействам,иначе виж и Алиекспрес.

# 544
Здравейте! Харесах си някои неща от Born Pretty, но аз и Пейпал сме мисия невъзможна. Искам да попитам, дали някой от вас, който поръчва от китайските сайтове, може да ми съдейства? Става въпрос за сума от порядъка на 45-50$. Предварително благодаря, ако ми отговорите!

# 545
  • Ямбол
ELLE-BELLE Пиши ми ,ако желаеш съдействие.

# 546
  • Бургас
Ок,благодря ти,параметрите ги знам и ме устройват,проблема е че немога да го поръчам и молбата ми е ако някой може да направи тази услуга с поръчването ще съм много благодарен.Дайте някой друг сайт за телефони където нещата са ОК.
Препоръчвам http://www.buyincoins.com/  Взимала съм таблети и телефони и никога не са ходили на митница. Можеш да разгледаш там. За съдействие с поръчката можеш да ми пишеш на лични  Peace

# 547
@misi77: това с митницата е до късмет, не до магазин.

# 548
 Здравейте. Може ли да ми препоръчате телефон за около 200 лв, максимум 250 лв,  главно ще се използва за разговори и за правене на снимки, да е с предна и задна камера и да снима хубаво.

# 549
Ето набързо 2-3 предложения на промоция или с кодове за отстъпка, все с актуални характеристики и нови на пазара

Cubot x15 - 2 камери - 8MP и 16MP - 149.99$ - с код за GearBest

OUKITEL K4000 - 13мп камера, голяма батерия - 116.99$ - с код за tinyDeal

ULEFONE PARIS - 13мп камера - 129.99$ - промо цена в  tinydeal

# 550
аз бих ти препоръчала този ,прави страхотни селфита
http://www.banggood.com/Meizu-m2-Note-4G-LTE-5_5-inch-16GB-MTK67 … 222.html?utmid=87

# 551
Меизуто надскача бюджета

# 552
spacedude, snow22 благодаря ви. Този meizu m2 в алито е 124$, и този сайт за cubot x15 може ли да се плаща чрез картата без paypal. И между двете телефона кой е по добър за снимки Simple Smile meizu'то ли   Mr. Green

# 553
Във всички по принцип може и с карта директно, ПейПал е за предпочитане обаче.
И двата биха били добри за снимки
MEIZU m2 има Mini и Note версия

# 554
Каква е разликата между mini и note, кое е по-хубаво

Общи условия

Активация на акаунт