Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 11

• 71 679
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
  • София

Ааа, излезли сме пак на първо място в класацията на Аякли.  Peace Вчера по едно време бяхме на второ място...

"Чучулигата "беше и е на първо място.Фахрие до 15.30 беше втора ,а сега се изравни с първата.
Гласувайте ,когато се сетите. Peace

Къде се гласува за Фахрие? Аз видях само анкетата за сериалите, която е в ляво на страницата и гласувах, но ми се ще да дам глас и за Фахрие...  Embarassed

# 691
Рита е от Ярославл ,не е арабка.  Simple Smile

Снейк ,това е Османска империя,  пишат на арабски разбира се и естествено ,че е от дясно на ляво.
Нямах в предвид последния колаж.  Peace
Не бях забелязала как пишат във филма, явно времето е от преди Ататюрк.   bouquet

Много харесвам тези забавни моменти.

# 692

Къде се гласува за Фахрие? Аз видях само анкетата за сериалите, която е в ляво на страницата и гласувах, но ми се ще да дам глас и за Фахрие...  Embarassed

Там ,но започваш да натискаш "геч" hahaha,докато видиш името на Фахрие  гласуваш ,натискаш "ойле" или просто десния бутон и продължаваш с левия да търсиш Бурак Mr. Green

# 693
  • София
Данке!!!  Hug

# 694
Здравейте,

Мустафа Кемал Ататюрк е създал Турската Република през 1923 г.,
а "Чучулигата" е издадена през 1922 г.,
т.е. все още са пишели на арабски,отдясно наляво.

Peace

# 695
Здравейте,

Мустафа Кемал Ататюрк е създал Турската Република през 1923 г.,
а "Чучулигата" е издадена през 1922 г.,
т.е. все още са пишели на арабски,отдясно наляво.

Peace

Турците   започват  да пишат  с новата азбука ,чак 1928г.
Видях рецепта и някаква бележка ,които са написани на арабски и затова го споделих.

В една от темите на рускините за Бурак  Йозчивит се коментираше ,че панталоните са му тесни.
Говореха за цвекло  hahahaсещайте се защо Joy Joy Joy Опитах се да го намеря ,но те са 10 групи за Бурак Mr. Green

Последна редакция: чт, 13 фев 2014, 19:54 от pavlinaio

# 696
# 697
Момичета, въпросът за писането ми беше във връзка с показването на събития във филма, които сякаш не отговарят на времето, за което се отнасят.
Досега не бях забелязала, ама сега направих справка. В последния епизод Кямран пишеше "Писма до тайната ми любов" отдясно на ляво. Значи времето е спазено, традициите са малко европеизирани. Simple Smile Като това например, доктор Лазар да сгоди младите.

Наша Мюжгян жаба ли целува? Ще видим ли и нейния принц във филма? В книгата тя май имаше дете, когато се среща след години с Фериде. newsm78

# 698

В една от темите на рускините за Бурак  Йозчивит се коментираше ,че панталоните са му тесни.
Говореха за цвекло  hahahaсещайте се защо Joy Joy Joy Опитах се да го намеря ,но те са 10 групи за Бурак Mr. Green
Toй от ВВ още си е така- с по- тесни гащета hahaha Предполагам никой не се оплаква от това Embarassed

# 699

Toй от ВВ още си е така- с по- тесни гащета hahaha Предполагам никой не се оплаква от това Embarassed

Радваме се дори ,но цвекло #Crazy Смях се с глас и не мога да кажа защо ,че ще стана за
резил вкъщи  Embarassed Laughing

# 700

Радваме се дори ,но цвекло #Crazy Смях се с глас и не мога да кажа защо ,че ще стана за
резил вкъщи  Embarassed Laughing
Е това за цвелкото ,наистина си е Joy Joy Joy но пък както се убеждаваме всеки ден нашите приятелки рускините са големи образи с много богато въображение и чувство за хумор hahaha hahaha

# 701
  • София

Ние там се шегувахме, че му шият панталоните с подсилено дъно.  Joy Joy Joy

# 702
Нов клип, по еп. 19

Oтдавна забелязах, че сериалът не ни показва правдиво епохата. Такива отношения, поведение на младо момиче, хеле пък Неджмие, дето сама се изкара бременна, са невъзможни, недопустими, смъртоносни. Много, ама много, са осъвременени нравите, и европеизирани.

От последния еп. много харесах Кямран - единственото ти задължение към мен, е да бъдеш щастлива.  Simple Smile Но, и това не е възможно, в онази епоха са били съвсем други отношенията, дори при искрена голяма любов.

# 703

Ние там се шегувахме, че му шият панталоните с подсилено дъно.  Joy Joy Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Какъв романтичен филм ,а за какво приказваме Embarassed,ама
погледа пусто не пропуска  tooth

# 704
 Embarassed Embarassed Joy Joy

Това е зрителна измама. Joy За какво цвекло става въпрос? newsm78
Хич де биле! Laughing Laughing

Павлина, ти като наобикаляш рускините си видяла предполагам, че пишат за роман, който е по-късно издаден и е от друг автор, но е продължение на "Чучулигата". Та, исках да попитам дали го има на български? Laughing
Някой знае ли нещо по въпроса newsm78

Общи условия

Активация на акаунт