В месеца на любовта ще си гушнем Февруарските слънца - Тема 10

• 27 389
  • 279
  •   1
Отговори
# 135
Flower Fairy много благодаря :*

# 136
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Честито на новите мами: Cwetellyna, telly, Emerald81   bouquet Да са ви здрави децата и да ви носят много любов  Hug

Момичета, смятам утре да си поиграя с първия пост на темата и да уеднаквя данните на всички т.е мисля да остане като инфо -> бебе АААААА (аааа гр./бб см.) - на мама ХХХХ ... Имате ли нещо против?

Записала съм си на листче и нови 10 мами да добавя Simple Smile

# 137
Момичета, влизам да се похваля!
На 14 февруари с планово секцио се роди синът ми Ивайло, 3450 грама и 51 сантиметра. От вчера сме си у дома, днес идва педиатърката на домашно посещение. Май започват леки, надявам се, колики и започвам да давам Био Гайа по 5 капки вечер. На смесено хранене сме. Не ми стига изобщо кърмата. Гърдите ми са с плоски зърна и Иво не иска да суче, така че през деня се цедя с помпа и добавям АМ, а нощем давам само АМ.
Почти безобидна- разбира се, че нямам нищо против идеята ти, благодаря ти за усилията предварително. Кога намираш време с три деца, направо ти се чудя smile3501
Честито на всички нови мами, да са им живи и здрави бебчетата и да изпълват живота им с радост и смисъл!

# 138
Честито и от мен на мама Cwetellyna . и мама Toni77  Hug
Почти безобидн@ и на мен ми харесва идеята - ето ни и нас:
5 февруари - бебе Маноел от гр Ямбол 3690/ 53 см

# 139
  • Англия
Очудвам се колко много майки родиха с планово секцио? Това някаква мода ли е в България? Тук в Англия единствената причина би била, ако бебето е седалищно и въпреки това пак не е задължитено-ако майката предпочита естествено раждане ще и позволят след разяснение на рисковете.

# 140
ana.ana Не бих казала, че е мода. При мен лично беше планово секцио, защото имах неуспешна бременност преди това, с гъста кръв съм и най-важноот, че бебето се роди 3700 (а предполагаха, че ще е макс 3500), а аз останах с тесен таз и качих само на корем. Благодарна съм на лекаря си, че прецени рисковете и успя да ме убеди, че не е нужно да рискувам да увредя бебето си като родя нормално.
Бързо се възстанових от секциото и сега съм щастлива майка на голям мъж.
Не мисля, че и останалите майки са родили секцио, защото е "модерно", може би има и такива, които ги е било страх от нормално раждане, но ... всяка майка има право на избор все пак.   Peace
Не е важно как, важното е, че дечицата са се появили на бял свят и са здрави, майките също!

# 141
Многа благодаря на всички чиститили ми мами Simple Smile

# 142
Честито на мама Cwetellyna, мама telly, мама Emerald81, мама tkirilova, мама alegra, мама Laducae и на мама Preciously, да са ви здрави и послушни рожбите.
..... леле .... от кога не съм ви чела
На все още очакващите мами незабравимия ден търпение, леко и безпроблемно раждане.

Почти безобидн@ много хубава идея
ana.ana някои майки наистина са имали избор за начина на раждане, но други не. Например аз като бях в родилното имаше една мацка, на която доктора и казал, че със секцио е по-добре за нея и за бебето и че после по-лесно ще се възстанови и тя се съгласила. Докато аз много исках да родя нормално, но за съжаление нямах този късмет. При мен бебето до последно беше със седалищно предлежание и не пожела да се обърне.

Ние от 2 дена сме много неспокойни и не искаме да заспиваме. По цели часове се приспиваме. Като го оставя в леглото се събужда и почва да реве, спи само в кошницата за кола  Sad Sad

# 143
Здравейте, здравейте, мацки  Hug

Уеднаквих инфото за родените бебоци, цветовете и допълних всички новородени показали се последните дни Simple Smile

Лек ден!

Почти безобидн@

# 144
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Забравих ... Cwetellyna, как се казва момченцето ти, за да му добавя името?

# 145
Мен сте ме забравили Cry аз родих момиченце с планово секцио( понеже бебка беше седалищно)на 7.02 казва се Яница и е 4.050 кг. и 52см. Термина ми беше за 16 Февруари  Hug

# 146
Мен сте ме забравили Cry аз родих момиченце с планово секцио( понеже бебка беше седалищно)на 7.02 казва се Яница и е 4.050 кг. и 52см. Термина ми беше за 16 Февруари  Hug

Добавено  Hug Съжалявам за пропуска - не е умишлен  Embarassed А името, което сте избрали е прекрасно   bouquet

Почти безобидн@

# 147
Честито и от мен на новородилите мами, да са им здрави и щастливи дечицата.

# 148
  • NE
Честито на всички родили мами. Пожелавам ви здрави, силни и спокойни дечица. Hug
Безобидна Благодаря за труда.  bouquet
-блясък- Да не са ви хванали коликите? И ние спим в коша за новородени, че свикна с малко легленце Вили в болницата и хем на мен ми е спокойно, че е до мен. Peace
ana.ana Аз съм безкрайно благодарна на моя док, че успя да ме изроди нормално. Аз до последно драпах за нормално раждане и не се наложи секцио. Разбира се в някои случаи просто е неизбежно секциото, но в болницата в която родих имаше много мами със секцио по желание и много трудно се възстановяваха. Дори съкелийничката ми по стая бе със секцио и много трудно се възстанови. Това обаче зависи от всеки организъм, но аз прецених плюсовете на нормалното раждане и не съжалявам. Peace

# 149
-блясък- и ние заспиваме много трудно вечер. Даже снощи след баня и ядене не заспа, а бодува до 12 часа, когато и дойде времето за следващото хранене. Иначе през деня също спи в столчето за кола и няма проблеми.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт