WIZZ AIR 12

• 64 620
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, ще резервирам за първи път, затова имам въпрос - в момента цените на сайта са с 20% отстъпка, но така както е дадено е все едно тази отстъпка е само за редовните билети. Тези, които има Wizz Club не би ли трябвало да ползват и отстъпката на клуба+20% намаление върху цените на клуба? Надявам се да го написах разбираемо.

# 91
Момичета, ще резервирам за първи път, затова имам въпрос - в момента цените на сайта са с 20% отстъпка, но така както е дадено е все едно тази отстъпка е само за редовните билети. Тези, които има Wizz Club не би ли трябвало да ползват и отстъпката на клуба+20% намаление върху цените на клуба? Надявам се да го написах разбираемо.

за съжаление, не

реално при това намаление Уиз клуба е безсмислен

# 92
Днес ще купувам билети.Не че са кой знае колко намалени  Rolling Eyes Но после ще ги увеличат мноого.
Ще летим на 2 април до Белгия,Шарлероа.
Четох,че регистрираният багаж не трябва да превишава 32кг. Това значи ли че няма ограничения в размерите,а само в кг? Аз така го разбирам...

# 93
  • Луната

за съжаление, не

реално при това намаление Уиз клуба е безсмислен

Не е така. Влез си в профила, ако имаш Дискаунт клуб  Wink и ще видиш резултата Simple Smile.

Днес ще купувам билети.Не че са кой знае колко намалени  Rolling Eyes Но после ще ги увеличат мноого.
Ще летим н 2 април до Белгия,Шарлероа.
Четох,че регистрираният багаж не трябва да превишава 32кг. Това значи ли че няма ограничения в размерите,а само в кг? Аз така го разбирам...

Размери на чекирания багаж
Ширина: 1,499 м
Височина: 1,194 м
Дължина: 1,715 м

Ето тук за багажа http://wizzair.com/bg-BG/useful_information/baggage

# 94
Аз мога ли в момента на покупката да закупя картата? Или не важи за мен?

# 95
  • Луната
Аз мога ли в момента на покупката да закупя картата? Или не важи за мен?

Първо я купуваш и след това оставаш в профила си и резервираш  Simple Smile. Това е само за днес, за да използваш с нея отстъпката.
Скрит текст:
Дава ми отстъпки от 16 лв. на полет на пътник днес Simple Smile

# 96
Woman^In^White

направих го и ми дава същата цена  newsm78

# 97
При мен също има отстъпка от 16лв. допълнително.

# 98
  • Луната
Woman^In^White

направих го и ми дава същата цена  newsm78

Ето например за едни и същи дати:
с Дискунт клуб
http://prikachi.com/images.php?images/290/7057290C.jpg
и без дикаунт клуб
http://prikachi.com/images.php?images/278/7057278k.jpg

Последна редакция: ср, 12 фев 2014, 09:36 от Woman^In^White

# 99
Значи да закупя въпросната карта? Казвате че ще ми даде отстъпка допълнително?

# 100
  • Луната
Значи да закупя въпросната карта? Казвате че ще ми даде отстъпка допълнително?

Да, ако сте 2-ма души с тези 16 лв отстъпка (полет/пътник) избиваш цената на картата, а тя ти важи за 1 година и за бъдещи полети ти дава отстъпка (до 20 лв.).
Но да я ползваш днес - трябва преди това да я купиш, а не със самата резервация. След като си я купила оставаш в профила ти и вече можеш да резервираш с нейното допълнително намаление Simple Smile. Надявам се, че си ме разбрала.  

# 101
...
Да, ако сте 2-ма души с тези 16 лв отстъпка (полет/пътник) избиваш цената на картата, а тя ти важи за 1 година и за бъдещи полети ти дава отстъпка (до 20 лв.).
Но да я ползваш днес - трябва преди това да я купиш, а не със самата резервация. След като си я купила оставаш в профила ти и вече можеш да резервираш с нейното допълнително намаление Simple Smile. Надявам се, че си ме разбрала.  

Едно леко уточнение ще направя.
Картата вече не може да се купува отделно от билетите.
Сега в процеса на резервация те пита дали искаш карта и след като маркираш, че искаш ти калкулира билетите с отстъпка. Това го твърдят хора, купували нови карти.

За всеки случай преди да платиш си провери добре цената на която ти са билетите.

# 102
 Hug Купихме и билети и карта  Hug
Благодаря на всички за помощта!

Сега ако може да ми кажете дали се налага да меря куфарите в см,или е достатъчно да следя теглото им да не превишава 32кг ?

bouquet

# 103
  • Луната
Hug Купихме и билети и карта  Hug
Благодаря на всички за помощта!

Сега ако може да ми кажете дали се налага да меря куфарите в см,или е достатъчно да следя теглото им да не превишава 32кг ?

bouquet

Е браво! Simple Smile
Картата предварително ли я взе или с резервацията заедно? Simple Smile

Щом има дадени размери, не е лошо да си измериш багажа Simple Smile

Размери на чекирания багаж
Ширина: 1,499 м
Височина: 1,194 м
Дължина: 1,715 м

Ето тук за багажа http://wizzair.com/bg-BG/useful_information/baggage

# 104
Момичета, нямам Wizz Discount  и доколкото знам наистина не може да се купи отделно, а само с резервацията. И като симулирам купуване на билети + карта не ми сваля почти нищо.  newsm78. Моля, някой, който има карта, да ми направи услугата да провери датите 06.08(отиване) + 17.08(връщане) за Париж за двама. Така ще видя дали действително ще даде намаление на картата + 20%. Ще съм много благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт