WIZZ AIR 12

• 64 606
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • Beyond the stars
Ама тези 4 см. на куфар стърчат очевадно над стойката .. Знам от опит  Laughing

# 76
Здравейте, отново имам въпрос:
някъде из темата бях чела, че дамската чанта не може да се носи отделно и че трябва да бъде пъхната в малкия салонен багаж / летя с такъв багаж/. Това в действителност така ли е и съответно, ако е така, общите килограмите на чантата и багажа да са до 10 кг, греша ли???

да, чантата трябва да е в багажа  Peace

При малък салонен багаж с размери на нормална раница е почти  изключено да можеш да събереш разрешените 10 кг, разбирай че вместимоста не позволява , аз отдавна съм се отказала да тегля ръчният си багаж .... а наблегни на размерите в това да сте в норми...

# 77
килограмите вече не са ограничени, само размерът на чантата!

# 78
Нормално ли е темата да има 6 страници и в тях да се обсъжда едно и също?

Правилата за багажа са написани на първа страница.
Моля прочетете ги там!

# 79
  • гр.Варна
Правилно ли разбрах, че има толеранс 2-3 см. над посочеите за ръчен багаж , при който не правят проблем.

# 80
  • Beyond the stars
НЕ  Peace Стърчи ли някъде от клетката или ако не влиза вътре, толерантността зависи единствено от служителя в този момент т.е. не е гарантирана  Wink

# 81
  • Milano
До коя дата продават билети Уиз?

На календара ми излиза и декември. Пробвах да видя цени за Коледната седмица, но ми казва да избера друга дата, без да ''изяснява'' докога трябва да е тя?

# 82
  • Луната
До коя дата продават билети Уиз?

На календара ми излиза и декември. Пробвах да видя цени за Коледната седмица, но ми казва да избера друга дата, без да ''изяснява'' докога трябва да е тя?

До 25 октомври Simple Smile.

# 83
Тръгнах да купувам билети и се сетих, че личната ми карта изтича и ще я сменя след месец. Тоест в деня на полета ще е нова. Дали може  в резервацията да посоча данните от паспорта, вместо от личната карта? Или да я сменя и тогава да купя билетите?

# 84
  • София - Варна
Данните от л.к. се въвеждат чак при чекирането. Купуваш билети с името,и ЕГН.

# 85
Данните от л.к. се въвеждат чак при чекирането. Купуваш билети с името,и ЕГН.

Билет се закупува само с име и фамилия, данни се въвеждат при регистрацията , до 3 часа преди полета...

# 86
Благодаря ви! Купувала съм преди няколко години, но нещата вече са променени. Вече имам купени 3 билета до Милано  Simple Smile
Сега премерих куфара ми. Колелата да ги смятам ли в см за височина? Ако да ще ми трябва нов куфар.  Sad Без колелата и стойката отговаря на посочените размери за голям салонен багаж.
Много интересно ми се видя идеята за събиране на печати и качване в пилотската кабина на детето. Той ще се изкефи максимално, но ще трябва да попътуваме доста преди са съберем бройката  Simple Smile

# 87
  • Sofia
Днес 20% OFF!

# 88
  • зад парка
20% otstapka dnes

# 89
Аз резервирах вчера. И въпреки днешната отстъпка днес билетите за моята дата са по-скъпи, отколкото бяха вчера и предните няколко дни, в които ги следя. Поне да не ме е яд, че съм се минала  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт