WIZZ AIR 12

• 64 589
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря! По- спокойни сме. Не бяхме летяли с Wizz откакто въведоха малък и голям салонен багаж. Дано и времето е с нас и поразгледаме Милано. За два дни сме и имаме и резервация втория ден за "Тайната вечеря". Накачихме offline гидове на таблета и за първи път ще сме без хартиена карта. Ще имаме само метрото на хартия и разбира се на таблета. Инсталирахме програмки на stay.com и tripadvisor. Пробвахме и Tripоmatic/ тук хубавото е че се планира по дни/ но не успяхме да синхронизираме маршрутите си със проложението за таблета и засега го махнахме. Разпечатахме хартиено копие на маршрутите си.  След като се върнем ще споделяме за това как се справят програмките, ако има интерес, разбира се.
Аз имам интерес, може и на лични  Flutter

# 61
Здравейте, отново имам въпрос:
някъде из темата бях чела, че дамската чанта не може да се носи отделно и че трябва да бъде пъхната в малкия салонен багаж / летя с такъв багаж/. Това в действителност така ли е и съответно, ако е така, общите килограмите на чантата и багажа да са до 10 кг, греша ли???

# 62
Чантата трябва да напъхаш в багажа, да, Това е когато минаваш boarding.
Не, не трябва да са до 10 кг. Това отпадна преди време.

# 63
Мерси за отговора, а изобщо ли няма ограничение в килограмите?

# 64
  • София
Виждам, че пишете, че чекирания багаж се опакова. И сега да си задам глупавия въпрос: кога и от кого? И как точно е опакован?  Laughing

# 65
Мерси за отговора, а изобщо ли няма ограничение в килограмите?
Не, за салонен багаж няма.

# 66
Виждам, че пишете, че чекирания багаж се опакова. И сега да си задам глупавия въпрос: кога и от кого? И как точно е опакован?  Laughing

Опакова си го който иска. Може в къщи, може и на летището на опаковъчна машина.

# 67
  • Beyond the stars
Чекираният багаж може да бъде опакован във фолио на летището (или вкъщи явно)- услугата се предлага за запазване на куфара от повреди и 100% гаранция,че никъде по трасето няма да бъде отворен  Laughing

# 68
  • София
   Ако се опакова предварително в къщи, на летището не се ли проверява?
Или там след проверката има възможност да се опакова. Тези машини за опаковане- преди или след чекирането на багажа са?
    Дайте малко повече информация, ако можете.

# 69
  • Варна
Виждам, че пишете, че чекирания багаж се опакова. И сега да си задам глупавия въпрос: кога и от кого? И как точно е опакован?  Laughing
    Ако се опакова предварително в къщи, на летището не се ли проверява?
Или там след проверката има възможност да се опакова. Тези машини за опаковане- преди или след чекирането на багажа са?
    Дайте малко повече информация, ако можете.
   Багажа се опакова преди чекина, никой не иска да го отваряш и да им показваш какво носиш. Ако "Сигурността" преценят, че носиш нещо нередно, ще те извикат да го отвориш.

# 70
Уффф, куфара ми се оказа 60, а не 56 см. Дали ще ме хванат или ще ми простят някакви си 4 см???

# 71
Не е сигурно.

# 72
  • срещу двата комина :)))
Здравейте, отново имам въпрос:
някъде из темата бях чела, че дамската чанта не може да се носи отделно и че трябва да бъде пъхната в малкия салонен багаж / летя с такъв багаж/. Това в действителност така ли е и съответно, ако е така, общите килограмите на чантата и багажа да са до 10 кг, греша ли???

да, чантата трябва да е в багажа  Peace

# 73
Те със сантиметър ли мерят или само през стойката ги проверяват?

# 74
само със стойката

Общи условия

Активация на акаунт