WIZZ AIR 12

• 64 726
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Не знам да съществува срок, но уведомяват същия ден или най-много на следващия, все пак това става автоматично с mail. Пак автоматично се насрочва друг полет, който трябва да се приеме от пътуващия. Ако не е съгласен с предложената промяна, трябва да се звъни и говори за други опции.
След три променени полета на мен, а и на доста други хора, за мен вече не съществуват като компания, особено, ако трябва да се правят прикачвания. Цените им, ако не са с някакви намаления, не са изгодни, както беше преди години..

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 17:10 от Alexslav

# 661
чекирането става 15 дни преди самия полет.Ако отиването и връщането ти са в този интервал-да ще можеш,ако ли не-като наближи датата на връщане тогава ще можеш да се чекираш
Става 30 дни преди полет, а не 15 Peace

# 662
Не знам да съществува срок, но уведомяват същия ден или най-много на следващия, все пак това става автоматично с mail. Пак автоматично се насрочва друг полет, който трябва да се приеме от пътуващия. Ако не е съгласен с предложената промяна, трябва да се звъни и говори за други опции.
След три променени полета на мен, а и на доста други хора, за мен вече не съществуват като компания, особено, ако трябва да се правят прикачвания. Цените им, ако не са с някакви намаления, не са изгодни, както беше преди години..

Ок, благодаря за информацията. Дано не ни се случва.

# 663
  • До морето
Аз да питам Рожден Ден-ските намаления на WIZZ,които се очакват в някой от близките дни, в 00:00 ч. на дадения ден ли започват  Rolling Eyes

# 664
  • София
SamiMummy, Simple Smile миналата година започнаха точно на 16 за рождения им ден и продължиха 24 часа Peace Предполагам че и тази година ще е така. Така че в петък гледай добре и ако има намаление за дестинацията, която желаеш буквай смело! Peace

# 665
  • София
Искам да попитам позволено ли е , когато пътувам с малък салонен багаж мога ли да нося и дамска чанта?

Не.
Последно пътувах май месец миналата година с wizz и нямаше проблем - освен с багажа, бях (и не само аз) с дамската си чанта. Освен сега да има нови изисквания...Ще трябва да проверя.
Много си зависи на какъв служител ще попаднете. Ние пътувахме преди 10ина дни и специално ни обърнаха внимание, че е разрешено само по 1 салонен багаж, та и на мен ми се наложи да си пъхна дамската чанта в по-големия салонен багаж.
От друга страна пък за едното дете носехме седалка за кола (за което и тук бях питала Simple Smile), за която служителката се почуди малко, но не я мери и ни пуснаха с нея. За протокола да кажа, че се събира в самолетната седалка, но не сме я ползвали, прибрахме си я горе в багажното. А при полета на връщане съвсем никакви коментари нямаше. Иначе аз я бях измерила 36x36x25- реално единия размер го надвишаваше и си имахме едно наум, че може и да ни я вземат. Затова казвам, че си има и доза късмет.

# 666
  • Luxemburg
Тъкмо влизам да ви питам кога най-скоро са пускали 20% отстъпка и научавам че пускали намаления на РД 16.05 (също не го знаех) и силно се надявам и тази година да го отпразнуват с едни -20%. Тази година много закъсняхме с билетите, но на няколко пъти влизах да проверя цените и все скъпи ми идваха. Вече бебето е с нормален билет и не е за пренебрегване +1. Миналата година април съвсем случайно попаднах на -20% и с членството стана страхотна цена. Преди месец си направих скрийн шот и разлика в цената от 8.04.14 до днес 13.05.14 е с 200€ надолу за 3ма в двете посоки, но нещо не ми се плащат 800€ и ще се ослушвам още малко за -20%. Някой помни ли кога най-скоро са пускали намаление, дали да се надявам или не?

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 19:29 от ronicat

# 667
Преди около две седмици имаха намаление за резервации през мобилното приложение.

# 668
  • Luxemburg
Мерси stenk. Незнайно как съм го пропуснала. За тези намаления получавам известия, но за това не съм. Много жалко, щях да се възползвам. Явно ще се купуват без намаление. Ще изчакам седмица с надеждата да не ги вдигнат отново.

# 669
Мерси stenk. Незнайно как съм го пропуснала. За тези намаления получавам известия, но за това не съм. Много жалко, щях да се възползвам. Явно ще се купуват без намаление. Ще изчакам седмица с надеждата да не ги вдигнат отново.

Обикновено някой пуска информация и тук. За последното намаление също има пост.
За мобилното приложение няма да получиш увудомление. Ще получиш на таблет(телефон), където е свалено това приложение.

# 670
  • Luxemburg
Аз имам на телефона приложението им и получавам нотификейшън на екрана при намаление от мобилното приложение, но ако е само през сайта трябва да се влезе и да се види, нищо не получавам за съжаление.

# 671
Сега поглеждам и намалението е било на 30.04 .
Почти сигурно за рождения ден дето при това им е кръгла годишнина ще имат промоция , така че изчакай още няколко дни.

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 20:31 от stenk

# 672
  • Под гъбата
Здравейте, благодаря за полезните разяснения и отговорите. Имам още един въпрос. Мога ли да се чекирам (регистрирам) за полета за връщане преди да съм осъществила полета за отиване? Тоест при билет отиване-връщане мога ли да се чекирам и за двата полета едновременно?
чекирането става 15 дни преди самия полет.Ако отиването и връщането ти са в този интервал-да ще можеш,ако ли не-като наближи датата на връщане тогава ще можеш да се чекираш
Чекирането е възможно 30 дни преди полет!

# 673
  • sofia
Ако не си чекиран какво струва да смениш дата?

# 674
Ако не си чекиран какво струва да смениш дата?
Мисля че разликата в цената на билета и може би някаква наказателна такса закоя не съм много сигурна

Общи условия

Активация на акаунт