WIZZ AIR 12

• 64 651
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Да, ако пътувате двама картата се изплаща веднага. И отстъпките се сумират, т.е отстъпка 20лв от намалената с 20% цена или отстъпка 20% от намалената с 20 лв цена, не помня как точно беше.

# 721
Може да добавяш багаж и след чекиране . Просто си плащаш ( с карта,разбира се ) и разпечатваш новата бордна карта.

# 722
  • Luxemburg
Членството в Уизеър клуб не си заслужава само ако е еднократно пътуване на един човек тъй като ще е платил 10€ повече. Във всички други случаи си заслужава. Могат да пътуват до 5 души с такава отстъпка и 1мес. преди изтичането на членството  ти изпращат по мейла напомняне и при подновяването плащаш с 10€ по-малко. Ако изтече,но по-късно отново се абонираш нямаш отстъпка тъй като се води нов член.
Всеки ден влизам да проверя цените дали са се вдигнали и за отстъпка, но още няма нищо. В томболата им във фейсбук са изтеглили 3 унгарци. Е, как така и тримата са се паднали унгарци. Аз като разглеждах отговорите имаше от цяла Европа и унгарците не бяха повече от останалите. До края на месеца трябва да пуснат намаление и за членове и от мобилното приложение ако спазят тенденцията като до сега.

# 723
  • Варна
Здравейте мами , търся да си взема билети за София-Рим _София, ама много високи цените става въпрос за 19 Юли 2 Август.Според Вас ще намалеят ли или да  купувам вече ?

Надяваме се на намаление за рожденният ден на WIZZ, тъй че изчакай до края на седмицата да видим с какво и дали ще ни изненадат  Peace

Здравейте момичета,
И аз се оглеждам за по-евтини билети София -  Милано - София за 5 август-10 август и ме заинтригува прочетеното за рождения ден на WIZZ. Кога е това събитие? Дали да изчаквам още или да купувам? newsm78

# 724
Здравейте мами , търся да си взема билети за София-Рим _София, ама много високи цените става въпрос за 19 Юли 2 Август.Според Вас ще намалеят ли или да  купувам вече ?

Надяваме се на намаление за рожденният ден на WIZZ, тъй че изчакай до края на седмицата да видим с какво и дали ще ни изненадат  Peace

Здравейте момичета,
И аз се оглеждам за по-евтини билети София -  Милано - София за 5 август-10 август и ме заинтригува прочетеното за рождения ден на WIZZ. Кога е това събитие? Дали да изчаквам още или да купувам? newsm78
Утре  Laughing

# 725
  • Варна
Много благодаря, ninchetopl! newsm51 Дано имам късмет Simple Smile

# 726
  • Luxemburg
По случай 10РД днес 19.05 ако резервирате 2 места второто е безплатно. Незнам дали хваща и членството, но не би следвало да не хваща.

# 727
  • София
По случай 10РД днес 19.05 ако резервирате 2 места второто е безплатно. Незнам дали хваща и членството, но не би следвало да не хваща.

Току що се възползвах! Ще се разходя до Рим за 116 лв. в двете посоки  Crazy
Безкрайно съм ви благодарна за съветите и помощта  Hug

# 728
  • София
Като започвам резервацията ми излиза в деня за пътуване, който съм избрал в горния десен ъгъл надпис 2=1. Но като букна 2 билета ми излиза цялата сума за плащане, а не наполовина newsm78 newsm78 newsm78

# 729
  • София
А аз пък ще ходя до Лондон за 160 лв (билет+административни такси за двама) двупосочно  Crazy

А бяхме решили тази година да не ходим никъде повече  Mr. Green

# 730
Момичета ,кога излиза намалението- направих всички стъпки и вече трябва да потвърждавам високата цена без намаление

# 731
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Момичета ,кога излиза намалението- направих всички стъпки и вече трябва да потвърждавам високата цена без намаление
тъкмо и аз щях да питам същото да не би да е само за членове с карта newsm78

# 732
  • До морето
 И на мен ми излиза 4=2, но си ми остават цените за 4 човека  newsm78

# 733
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
И на мен ми излиза 4=2, но си ми остават цените за 4 човека  newsm78
къде излиза 4=2?

# 734
  • До морето
Не мога да направя резервация  Sad  резервирам полета, въвеждам пътниците и като продължа и отдясно в полето ми е празн и пише "не сте избрали полет"  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт